2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Ben de deneyeceğim umarım benim oğlum da söz dinler.

Ben de deneyeceğim umarım benim oğlum da söz dinler.
Kizlar gunaydn hepinize. bisey sorcam. Hastane cantasini hazrliyorm suan bitane hastane cikisi aldm 10lu set acaba dogumdan hemen snra onu mu giydirsinler die vermeliyim yoksa baska biseyler mi ayarlamaliyim kararsz kaldm
Ben hastanede giydirmeleri için tulum alacağım birkaç tane hemşirelere vermek için. Çıkacağım gün hastane çıkışını giydireceğim.

Kızlar bu zon zamanlarda cok fazla sindirim problemi cekiyorum afedersiniz ya kabız oluyorum ya ishal bu durum normalmidir acaba..yediklerimemi bagli onuda anlamadim. Siiz bu konuda ne gibi önlemler alıyosunuz. Bu problemden dolayı karnımda kasıliyo surekli bi yerde toplanıp kaliyor sonra tuvalete cıkinca rahatliyorum ve cok fazla kasılma olmuyor sonra. sanırim bagirsak hareketleride etkiliyo bebegi.. bu kimyon rezene ve steal tea caylarindan aldım simdi icsem onlardan rahatlatırmi acaba bi sakıncası olurmu yoksa bebek dogduktan sonrami iciliyor.

Ben en basindan beri konusuyorum bebiskomla cok da iyi oluyor sesime alisiyormus babasini da konusturuyorum sesini tanisin diye bazen uyuyamiyoruz ikimizde konusuyorum sakinlesiyor sonra mışıl mışıl uyuyoruz dinliyor resmen kerata bazende ben konusurken tekme atiyor tevafuk oluyordur muhakkak bende diyorum ki sen anneye cevap mi veriyorsun onlarla konusunca sakinlesiyorlar deneyin bence ise yariyor

Bol bol kuru kayısı günkurusu yiyorum faydasını görüyorum.

Bende böyleyim canım iki gün ishalsem iki gün kabızım nedeninin çözemedik bir türlü activia yiyorum kabız oldugumda o rahatlatıyor anca

Selam kızlar. Dün akşam sancılar sıklaşınca hastaneye gittim. Nst ye bağladılr sancılarım sık ama küçük çıktı. Serum taktılar hafifledi eve geldim. Şu anda da sancım var. Nasıl yapacam böyle bilmiyorum.. zannımca yalancı sancı bunlar.belim ağrıyor kasıklarım ağrıyor ve çatı kemiğim. Karnım sertleşmiyor ama.

Ben her şey normal ve sorunsuzken . Korkuyorm ben ! Die sezeryan istedim. Ve sezeryan oldu . Doğumdan sonra vay ben neden normal yapmadim die bi pişman lik sardı ssvd vs. Araştırdım . Ama şimdi anladım ki hamilelik psikolojisi çok başka bişi. Ben kabızlık sorunu ile bile Basedemezken gene söylüyorum BEN NORMAL YAPAMAM. YAPARSAM PSİKOLOJİM BOZULUR. Hep düşünürdüm bana bu acıları çektirdi bu bebek dié ya ona kizarsam istemezsem die. Vs vs . Bis sürü sebebim vardı sezeryan istemeye. Elhamdülillah ne sütüm geç geldi ne yavrum bi sıkıntı yasadı. İnşallah bu kuzum da da problem çıkmaz. Diyecegim şu ki sezeryan sonrası çok çektim ama travma yasamadim yavrumla agrikesici etkisi yasadım .
Her ikisi de zor dien haklı annelik zor. Ama sezeryan zor normal kolay , annelik normal dogümla ölçülür dien halt etmis !

Merhaba kızlar bugün bizimde kontrolümüz vardı. Suyumuz biraz azalmış. Ama genel olarak iyiyiz. Haftaya çatı muayenesi yapılacak ve doğum konuşacaz. 18-28 arası gelir dedi. Ayrıca bu saatten sonra hareketler çok önemli bi azalma hissedersen hemen ara dedi. Çokkkk heyecanlıyım

Azalma derken sayi verdi mi canim benim doktorum gunde 10 dan az olursa demisti en son ama gunde 10 da az gibi geliyor bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…