- 18 Ocak 2017
- 758
- 349
- 18
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #26.241
Kızlar odamız bugun geldi cok mutlu oldum sizinle paylasmayı istedim :))
Kızlar bu zon zamanlarda cok fazla sindirim problemi cekiyorum afedersiniz ya kabız oluyorum ya ishal bu durum normalmidir acaba..yediklerimemi bagli onuda anlamadim. Siiz bu konuda ne gibi önlemler alıyosunuz. Bu problemden dolayı karnımda kasıliyo surekli bi yerde toplanıp kaliyor sonra tuvalete cıkinca rahatliyorum ve cok fazla kasılma olmuyor sonra. sanırim bagirsak hareketleride etkiliyo bebegi.. bu kimyon rezene ve steal tea caylarindan aldım simdi icsem onlardan rahatlatırmi acaba bi sakıncası olurmu yoksa bebek dogduktan sonrami iciliyor.
Yok canım sayı vermedi sadece her zamankinden daha az hissedersen dedi. Hayırlısıyla gelsinler inşallahAzalma derken sayi verdi mi canim benim doktorum gunde 10 dan az olursa demisti en son ama gunde 10 da az gibi geliyor bana
Kızlar benim doktorlarda mı sıkıntı var. Biri diyorki 39 da sezeryan yaparım diğeri 38 de diyor. Bende psikoloji kalmadı. Açıkçası ben 37+3 gibi bebeğim doğsun diyorumç ha tabi bunlar iyi senaryo. Biliyorsunuz bende rahim ağzı yetmezliği var. Ve ben erken doğum riski ile karşı karşıyayım. Ama dün yapılan son ölçüme göre dikişe kadar 3.5 cm rahim ağzı uzunluğum var ve bebek aşağıda olmasına rağmen hunileşme söz konusu değil. Sezeryan olacak arkadaşlar sizlerin doktorları hangi süreyi söyledi. 37 den sonra miad sayılmıyormu illa 39 u beklemek neden. Benim gerçekten 19.haftadan beri psikolojim alt üst ve gerçekten sinir krizi geçiriyprum en ufak sorunda . Sanırım bebeğin kilosu kadar annenin psikolojisi de önemli. Yani tüm organlar 37 de gelişmiş sayılmıyormu ayınlatın nolur beni
Her günüm stres her günüm üzüntü ile geçti 19 . Haftadan beri. Korkuyorum sürekli. Psikolojim kalmadı ne benim ne aileminBende sezaryen olacaklardanım. Benim doktorum 39. Haftayı doldurma taraftarı ama tabi bir sorun yaşamadıkça diye ekledi. 37. Hafta sezaryen doğum için normal bir hafta ama sıkıntı olmadığı ve psikolojin elverdiği takdirde biraz daha bekle istersen
Dün aynısı bana oldu korkma canım. Serum sonrası rahatlarsın. Nst de benim sancılarım sık ama ufak çıktı. Dr. Yatırayım dedi ama ben kabul etmedim ev yakın araç var şiddetlenir is gelirim dedi. Merak etme yalancı sancılarımız bu. Şiddetli hissetme nedenimiz öncesinde sancı yaşamamış oluşumuz. İnşallah hepimiz en az 37 yi görürüzAşırı bel ve kasık ağrısıyla acile geldim. Açıklık kontrolü ve nst baktılar. Çok şükür hiçbir şey çıkmadı. Ağrılarım geçmediği için sabaha kadar kalacakmışım, serum bağladılar. Hastaneye gelinceye kadar ömrümden ömür gitti bebeğime bir şey olacak diye : ( felaket bir sancıydı.
Aşırı bel ve kasık ağrısıyla acile geldim. Açıklık kontrolü ve nst baktılar. Çok şükür hiçbir şey çıkmadı. Ağrılarım geçmediği için sabaha kadar kalacakmışım, serum bağladılar. Hastaneye gelinceye kadar ömrümden ömür gitti bebeğime bir şey olacak diye : ( felaket bir sancıydı.
Her günüm stres her günüm üzüntü ile geçti 19 . Haftadan beri. Korkuyorum sürekli. Psikolojim kalmadı ne benim ne ailemin
Her günüm stres her günüm üzüntü ile geçti 19 . Haftadan beri. Korkuyorum sürekli. Psikolojim kalmadı ne benim ne ailemin
Canım normalde 36+0 dan sonra bebek gelişimini tamamlamış kabul ediliyor.ben iki sezeryan oldum.38+0 da doktorum alalım dedi.bebek doğum kanalına girmiş doğumun başlar normal de doguramazsin riske atmaya kim seni de bebeği de demişti.38+2 de sezeryan olmuştum ben.kardesim 36+2 derken ateşi çıktı grip oldu yüksek ateşten dolayı doktoru bebeği riske atmak istemedi sezeryan oldu ve sapasağlam doğdu bebeği maasallah.acaba senin doktorun 39.hafta derken 38+ olan haftayı mi kasdetti? Bu defa da doktorum 38+0 da yani kasımın 8-10arasi yaparız sezeryani dedi.Kızlar benim doktorlarda mı sıkıntı var. Biri diyorki 39 da sezeryan yaparım diğeri 38 de diyor. Bende psikoloji kalmadı. Açıkçası ben 37+3 gibi bebeğim doğsun diyorumç ha tabi bunlar iyi senaryo. Biliyorsunuz bende rahim ağzı yetmezliği var. Ve ben erken doğum riski ile karşı karşıyayım. Ama dün yapılan son ölçüme göre dikişe kadar 3.5 cm rahim ağzı uzunluğum var ve bebek aşağıda olmasına rağmen hunileşme söz konusu değil. Sezeryan olacak arkadaşlar sizlerin doktorları hangi süreyi söyledi. 37 den sonra miad sayılmıyormu illa 39 u beklemek neden. Benim gerçekten 19.haftadan beri psikolojim alt üst ve gerçekten sinir krizi geçiriyprum en ufak sorunda . Sanırım bebeğin kilosu kadar annenin psikolojisi de önemli. Yani tüm organlar 37 de gelişmiş sayılmıyormu ayınlatın nolur beni
Çok geçmiş olsun canım.birseyleri düşünüp stres mi yaptın acaba,ya da havalar soğumaya başladı usuttun mü?en kısa sürede iyilesirsin inş.Aşırı bel ve kasık ağrısıyla acile geldim. Açıklık kontrolü ve nst baktılar. Çok şükür hiçbir şey çıkmadı. Ağrılarım geçmediği için sabaha kadar kalacakmışım, serum bağladılar. Hastaneye gelinceye kadar ömrümden ömür gitti bebeğime bir şey olacak diye : ( felaket bir sancıydı.
Evet canım 37. Haftada bütün organlar gelişmiş oluyo daha bugün okudum bende ama beyin gelişimi için anne karnında ne kadar durursa o kadar iyi oluyormuş ondan sezeryanı geç yapıyorlarmış hakkımızda hayırlısı olur inş bende pazartesi son kontrele gideceğim sezeryan yada normal doğum a karar verecez inş sağlıkla alabiliriz kucağımızaKızlar benim doktorlarda mı sıkıntı var. Biri diyorki 39 da sezeryan yaparım diğeri 38 de diyor. Bende psikoloji kalmadı. Açıkçası ben 37+3 gibi bebeğim doğsun diyorumç ha tabi bunlar iyi senaryo. Biliyorsunuz bende rahim ağzı yetmezliği var. Ve ben erken doğum riski ile karşı karşıyayım. Ama dün yapılan son ölçüme göre dikişe kadar 3.5 cm rahim ağzı uzunluğum var ve bebek aşağıda olmasına rağmen hunileşme söz konusu değil. Sezeryan olacak arkadaşlar sizlerin doktorları hangi süreyi söyledi. 37 den sonra miad sayılmıyormu illa 39 u beklemek neden. Benim gerçekten 19.haftadan beri psikolojim alt üst ve gerçekten sinir krizi geçiriyprum en ufak sorunda . Sanırım bebeğin kilosu kadar annenin psikolojisi de önemli. Yani tüm organlar 37 de gelişmiş sayılmıyormu ayınlatın nolur beni
Canım ben afedersin tuvalette otururken ayaklarımın altına ufak tabure alıyorum küçük boy olanlardan. O şekilde pozisyon zaten durmamız gereken pozisyon. Ben çok şükür bu yöntemle rahat ettim. Bir dene istersen.
Tamam cnm sagol mutlaka denicem insallah ise yarar cok rahatsiz oluyorum çünkü artik..
Seni cok iyi anliyorum canim. Benim de ilk gebeligim erken dogumla sonuclandigi icin simdiki gebeligimde de erken dogum riskim var. Evet oldukca stresli bir durum bizler icin ama Doktorum 36. Haftayi doldurursak cok sıkıntı olmayacagini dusunuyor ama erken dogum olmasin diye ilac da kullaniyorum yani elimizden geldigince tedbirli davraniyoruz. Benim doktorumun ilk gittigim gunden beri bana verdigi sezaryen tarihi 38+0. Insallah o zamana kadar bekler bebeklerimiz. Benim cevremdeki tanidiklardan sezaryen olanlar hep 38 + ...haftada bebeklerini dunyaya getirdiler. Sen de bozma moralini lutfen pozitif dusunmeye calis ki oyle olsun insallah.Kızlar benim doktorlarda mı sıkıntı var. Biri diyorki 39 da sezeryan yaparım diğeri 38 de diyor. Bende psikoloji kalmadı. Açıkçası ben 37+3 gibi bebeğim doğsun diyorumç ha tabi bunlar iyi senaryo. Biliyorsunuz bende rahim ağzı yetmezliği var. Ve ben erken doğum riski ile karşı karşıyayım. Ama dün yapılan son ölçüme göre dikişe kadar 3.5 cm rahim ağzı uzunluğum var ve bebek aşağıda olmasına rağmen hunileşme söz konusu değil. Sezeryan olacak arkadaşlar sizlerin doktorları hangi süreyi söyledi. 37 den sonra miad sayılmıyormu illa 39 u beklemek neden. Benim gerçekten 19.haftadan beri psikolojim alt üst ve gerçekten sinir krizi geçiriyprum en ufak sorunda . Sanırım bebeğin kilosu kadar annenin psikolojisi de önemli. Yani tüm organlar 37 de gelişmiş sayılmıyormu ayınlatın nolur beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?