2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
kizlar konusuldu mu bilmiyorum ama yakin zamanda bir doguma sahit oldum yakinmdi bebecok dogduktan sorna donduuu ebeler kendi 1 ince 1 hastane cikisi battaniyesnn disinda annesinjn salini falan sardilar dusunun ve havalsrda cok daha sicakti yani dogan bebek usur dediler. o yuzden ozzellikle arastrdm hast cantasjna 2 ince 1 hazir yumos battaniye 1 de orgu koydumaklinzda bulunsn

Bu spinal ile epidural arasındaki fark nedir ben hala anlamadım

Öncelikle sakin ol çevrende seni strese sokan kim varsa uzaklaştır her kim olursa olsun. Emin ol çok daha iyi olacaksın Şu kadarını anlatayım 2. Tüp bebek denememiz 6. Haftada ilaçlar alerji yaptı sonrasında kanama başladı 14. Haftaya kadar devam etti 14. Haftada kanama durduğu zaman serklaj yapıldı 6. Haftadan beri yatıyorum mecbur işten ayrıldım evden sadece doktor kontrolü için çıktım hala da öyle sürükle yatıyorum . Kanamam olduğu zamanlar duyduğum en küçük bir üzüntülü haber bile kasılma yapıyor va kanamaları arttırıyordu bunu bile bile kaynanam olmayacak şeyleri anlatıp durdu. annem, ben, samimi olduğum bir komşum ne kadar tembihlesek de kadın bildiğini okudu kim öldü kim kaldı sürekli başımda güya ben yataktan çıkamadığım için yardım ediyor en son eşime dedim annenle konuş diye eşimden aldığım cevap bu evde tek oda yok konuşmaya başladığında öteki odalara geç dinleme oldu tabi bana gelenler geldi eşimle ciddi bir kavga ettik. Tabi sonrasında o sinirle sancı başlayıp çok kötü olunca eşim de bebeği kaybetme korkusu başlayınca anladı beni neler çektiğimi. 2 aydır kaynanam Gelemeyor eve. Erken Doğum riskimiz var doktorum hedefi 34. Haftayı görebilmek bana göre 36yı görsek yetecek. Allah'a binlerce kez şükürler olsun bu güne kadar sağ salim geldik inşallah 36-37.haftaları da sıkıntısız şekilde görürüz Allah herkese bebeğini sağlıklı şekilde kucağına almayı nasip etsin.

Bu spinal ile epidural arasındaki fark nedir ben hala anlamadım
Spinal anestezi daha ince igne ile omurlardaki spinal sivi icine yapiliyor ve hemen uyusturma sagliyor. Epidural anestezi ise daha kalin bir igneyle epidural aralik denilen bolgeye uygulaniyor ve uyusma olmasi icin daha uzun sure bekleniyor. Spinalde 1 kere anestezi aliniyor tekrari olmuyor ama epiduralde igne yapilan araliga bir katater takili kaliyor ve agri olmasi durumunda ozellikle dogum sonrasi ihtiyac duyuldukca yeniden ilac verilebiliyor. Epiduralde bas agrisi olmazken spinal anestezi de genelde bas agrisi yasaniyor ama ben yasamamistim.

Merhaba arkadaslar. Geceden beri idrarimi tutamiyorum istemsiz kaçiyor araliklarla bu dogum habercisi olabilir mi yada bunu yasayan var mi? . Henuz hastaneye gitmedim bunun icin ancak nette bazen suyun sizinti seklinde gelip idrarla karistirildigi yaziyor. 37. Haftamdayim su an.

Kızlar ya ben biberon konusunda çok kararsızım sizler ne tercih ettiniz cam mi almaliyim yoksa zararsız plastik mi avent mi Dr Browns mu iyice karisti kafam benim ya sizin tercihleriniz neler oldu

Kızlar ya ben biberon konusunda çok kararsızım sizler ne tercih ettiniz cam mi almaliyim yoksa zararsız plastik mi avent mi Dr Browns mu iyice karisti kafam benim ya sizin tercihleriniz neler oldu
Ben cam aldım aventin. Kaynar süt ya da mama vermeyeceğimiz için cam olursa yüzü yanarları dinlemedim. Sonucta ilerde alıştırma bardaklarına geçecek ve onlar cam olmuyor ama camın sterilizasyonu daha kolay olduğu için tercihim cam oldu.

Avent aldim cnm.
Hem cam hem plastigini aldim.
Cam agır geldi hemde yedek olsun die plastiginide aldik.

Iyi günler kızlar. Kabızlık sorunu olan ve buna çozum bulan arkdslar yardim etsin 2 gundur ölecem çok ıkındığm için korkuyorum bebeğede birsey olacak diye

Merhaba ben kızımda avent cam biberon aldım sonra çok gaz problemi oluyor diye Dr browns aldık ha gaz problemine ikisi de fayda etmedi kolik oldu mu oluyor yanı bir şey fayda etmiyor sanki

Oğlum için de ablasının aventlerini Yen'i emzik alarak kullanacağım Dr browns kırıldı zaten

Bir de aklımda twistshake biberonları var instagramda pek bir meşhur gördün mü bilmiyorum

İlk doğduğu anlarda ilk bir iki saat inanılmaz üşüyorlar kızım Haziran bebeğiydi foto çekmek için eldivenini şapkasını çıkarıyorduk eli morarıyordu düşün. Hastane çıkışı içinde yer alan ince battaniyesi üzerine bir de yumoş diye tabir ettiğimiz battaniye de örttük biz.

Ama emzirirken de çok ısınıyorlar o nedenle emzirirken battaniyeden çıkarıp emzirmek gerekiyor.

Iyi günler kızlar. Kabızlık sorunu olan ve buna çozum bulan arkdslar yardim etsin 2 gundur ölecem çok ıkındığm için korkuyorum bebeğede birsey olacak diye
mrb cnm benmde oluyordu erikleri annem kaynatip suzgecten gecirdi sicak kavanozlara doldurdu kabizlik olcgi zaman 2 kasik cikarp uzerne sicak su eklyrm hem.cok lwzzetli oluyor icmesi hemde 1 saate rahatlams tuvwlet o yoksa kayisi marmelatyla yapyrm bunu 1 bardak degil de 2 bardak kaysi 4 5 saate isi.cozyo

Selam canım benim oğlan da çok can'ımı yakıyor Ya hayret ediyorum :) kız böyle değildi :)

Senin durumun farklı şimdi Ray varmış bir şey diyemeyeceğim kızımda 38+1 de sezaryen oldum açıkçası erken geldi bana ama dayanamıyordum Dr 38de yapalım deyince kabul ettim ultrasonda 3.220 gr çıkan bebek 2.780 gr doğdu bu arada

Şimdi oğlumda da 38+3 iken olacağım büyük ihtimal.. 37 biraz erken gibi bence 38 de erken genelde 39da yapıyor doktorlar

Ben Dr browns ince ağızlı plastik ve nuk cam aldım. En az iki tane ve farklı marka al demişti bana arkadaşlarım mantıklı gelmişti. A birde göğüs pompamın biberonu var o da mamajo. Daha denemediğim için bir yorum yapamıcam

Merhaba kızlar size bir sorum.var 36+5haftaligim.suyum sınırda artık oğlumun kilosu da boyuda iyi şükür ama de haftalık nst varken Birgün durup Birgün nstye çağırdı beni. Ve ben içime öküz oturmuş gibi hiç bir şey sormadım dr bnm.gibi olan varmı acaba ne yapmam gerek sinirda suyumkafam karışık durumdaheran herşey olabilir değilmi tabi kasılmalarım da var bu arada

Benim de karnim sık sık sertlesmeye basladi bu aralar kasilma normal olabilir ama suyun sinirdaymis canim doktoruna guven bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…