2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294

Hakkımızda hayırlısı canım benim, benimde aklımda deli sorular var. Oğlum dönmüş kafası tam kanal girişinde ama kafası giremiyor. Doktor bir kaç haftaya anlıcaz dedi kafa büyük kanal küçük kanala giremiyor sanırım dedi. Bakalım ne olucak

@elinay19 Begumsav kızlar selam bizim de oda takımımız bu çilek mobilya dimi? Benim 27nde gelecek odamız. Ben nevresim takımını çilek ten almadım özel yaptırıyorum inşallah güzel olur

Evet canım çilek baby cotton takımı. Ölçüleri biraz farklı yanları vs. Diye ben takımı ordan aldım diktirmeyle uğraşamadım ya kenarlıkları için aldım vallahi. Ama genel çarşafları için intaşlardan kumaş aldım anneme verdim diktiricek bakalım. Ben sepet beşiğide çilekten aldım sallanan, onda çok sevimli

Kızlar ya ben biberon konusunda çok kararsızım sizler ne tercih ettiniz cam mi almaliyim yoksa zararsız plastik mi avent mi Dr Browns mu iyice karisti kafam benim ya sizin tercihleriniz neler oldu

Erken doğum yapmış bir arkadaşım mecburen biberon çok kullandı. 32 de doğum yaptı emme refleksi vs hep sonradan gelişti o kesinlikle dr. Browns diyor. İnanılmaz fark ediyormuş, bir kere normal kullanmak zorunda kalmış çocuk gazdan bütün gece uyuyamammış.

Allah yardimcimiz olsun canim dogum iste neler yasayacagimizi onceden bilemiyoruz ...saglikla gelsinler insallah onemli olan o sonradan yasanilan hersey tecrube ve ani olarak bize kaliyor.

İki tane hastana çıkışının battaniyesi var diye başka battaniye koymamıştım ben ama korkuttunuz beni bir tanede biraz daha kalın battaniyem var onuda çıkardım şimdi koydum valize

Hastaneler aşırı sıcak oluyor aslında ama dediğim gibi ilk doğduğu anda bebek fazla üşüyebiliyor aç doğuyor bir de gariplerim :)

Ben de nevresim ve korumalığını bi siteden yaptırıyorum. Çilek özel ölçü yapmış belli ki oradan alalım diye. Beşikte başka bi yerden aldım beyaz ahşap sepet beşik. Beşiğim geldi ama odamız 27 Ekimde gelecek inşallah o zamana kadar doğurmam :)

2 gün önce aynısını yaşadım canım bildiğin adet sancısıydı ama o gün full gezmiştim muhtemelen ondan oldu eve gelip ayaklarımı uzattım şükür geçti sancı

2 gün önce aynısını yaşadım canım bildiğin adet sancısıydı ama o gün full gezmiştim muhtemelen ondan oldu eve gelip ayaklarımı uzattım şükür geçti sancı
Ben bir de soguk alginligi yasiyorum su an baya halsizim hep yatiyorum cabucak gecsin diye.korktum bir an adet olacakmis gibi hissedince.insallah dogum yapacagimiz gun enerjimiz tam olur.dusunuyorum da su an dogum olsa nasil dogururum bilemedim

Merhaba kızlar.calisan arkadaşlara bir konuda önemli hatırlatma yapayım.az önce mebbis bilgilerime girdim öğretmen arkadaşlar bilir,doğum izni bitisimi 22 kasım yerine 22 Ekim dıe kayda geçmişler 25 gün olarak.yarin telefonla arayıp duzelttirecem.lutfen siz de kontrol ettirin.ben tesadüfen girip farkettim.

Ben de baktım da şimdi daha kayıt yok tabi ben izin raporumu yarın alıcam inş ama aldıktan sonra bakarım sağol canım haber verdiğin için

Canım mebbisten baktım şimdi görünmüyor benimki izin işlemleri kısmından. İyi ki söyledin yarın idareye bi sorayım

Ya da ben 23ekime kadar çalışabilir raporu aldığım için işlememiş olabilirler mi?

Hayırlısıyla kullanmayı nasip etsin Allah bizlere. Kuzum baya geç söylemişsin aslında 3-4 gün sonda doğum gözüküyor sana aman yarabbim. İnşallah yetişir

Bende şimdi baktım islemisler iznimi 8 hafta 56 gün diye peki kızlar birşeyi merak ettim şimdi bitiş tarihi 13 Kasım dio o güne kadar doğmazsa doğum sonrası izindenmi alincak

Kizlar ya ben cok kötuyüm bel agrisi kasık agrisi sirt agrisi hepsi var karnimda surekli kasilmalar oluyo ve sirtimdan asagi dogru.önceki kasılmalarım hemen gecerdi bu hemen gecmiyo ve sık tekrarliyo napsamki gitsemmi doktora aciya dayanikliyim normalde dayanmaya calisiyorum belki gecer diye bugun ayakta cok kaldim ondanmi olduki acaba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…