2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294

elinay19 @Begumsav kızlar selam bizim de oda takımımız bu çilek mobilya dimi? Benim 27nde gelecek odamız. Ben nevresim takımını çilek ten almadım özel yaptırıyorum inşallah güzel olur
Senin de mi çilek :)) ay ne güzel biz yatağını cibinliğini uyku setinide aldık ama daha dün geldi seremedim kadın gelecek salı gunu silip süpürsün ondan sonra serecem inşallah sizede hayırlı olsun inşallah memnun oluruz birde biz star beşiği de aldık yatak odası için sizde anne yanı aldınızmı

Çok sağolun kızlar sanırım Dr browns alıcam bende deneme yqnilmayla öğrenicez sanırım bi de hamilelikten mi bilinmez herşeye aşırı kararsız kalıyorum ya olmazsa başka alırsın deselerde psikolojik hep düşünüyorum bu sefer iyi mi değil mi dogru mi yaptim diye bu böyle giderse isim çok zor

Iyi günler kızlar. Kabızlık sorunu olan ve buna çozum bulan arkdslar yardim etsin 2 gundur ölecem çok ıkındığm için korkuyorum bebeğede birsey olacak diye
Kabizlik sorunu yasamiyorum canim ama ne zaman magvital magnezyum icsem bir saat bile surmuyor tuvalete cikiyorum.ayrica armut da ayni etkiyi yapiyor ama armut daha gec etki ediyor bende

Selam canım benim oğlan da çok can'ımı yakıyor Ya hayret ediyorum :) kız böyle değildi :)
Benim de önce kıza sonra erkeğe hamile bi arkadaşım ben kiz da hamilelık yasamamisim erkek pek farklı demişti. Benim ogluş ada son haftalarda çok acıtırdi da bu daha erken den sanki

Ay evet ben de çok endiseliyim haziran bebeğine alıştık şimdi kiş olacak bildiğin. Ben oglusu çıplak pencere de güneşe cikarirdim sarılık için iyi gelio die. Ben de bol sıcak tutack şeyler koyalim

Ben dé yasamamistim ama omzum boynum tutulmuştu. İnsalalh 2. De de yasamam. Acaba 1 de yasamayan 2 de de yasamaz die bişi varmi

Ay evet ben de çok endiseliyim haziran bebeğine alıştık şimdi kiş olacak bildiğin. Ben oglusu çıplak pencere de güneşe cikarirdim sarılık için iyi gelio die. Ben de bol sıcak tutack şeyler koyalim

Aynen Ya Haziran bebeğini banyo ettirirken bile endişeleniyordum üşür mü acaba diye şimdi kış bebeği nasıl olacak bakalım

Iyi günler kızlar. Kabızlık sorunu olan ve buna çozum bulan arkdslar yardim etsin 2 gundur ölecem çok ıkındığm için korkuyorum bebeğede birsey olacak diye
Canim duphalac şurup vermişti bana doktorum o iyi geldi tabi sürekli ilaç kullanmak istemediğim için bir de şurup bende gaz sorunu yaptığı için sabah aç karnına bir bardak sıcak su içiyorum gün içinde bir iki tane teze ya da kuru incir(tabi şeker problemin yoksa) ya da şu kırmızı büyük erikler var ya onlardan yiyorum şu an şükür iyiyiz. ama düzene girene kadar bir bardak da kayısı kompostosu içtim düzene girince kompostosu bıraktım.

Aynen Ya Haziran bebeğini banyo ettirirken bile endişeleniyordum üşür mü acaba diye şimdi kış bebeği nasıl olacak bakalım

İki tane hastana çıkışının battaniyesi var diye başka battaniye koymamıştım ben ama korkuttunuz beni bir tanede biraz daha kalın battaniyem var onuda çıkardım şimdi koydum valize

O konuda ben de cok tedirginim usutur hasta ederim diye cok korkuyorum

Ben spinal ve epudral hakkinda soyle biliyordum:Spinal tumden uyusturuyor yuruyemiyorsun epudral sadece aciyi hissettirmiyor ama yuruyebiliyorsun.Bu dogru mu acaba?Bundan once hep normal dogumdan korkardim dogum yaklastikca spinal epudral sezeryan genel anestezi hepsinden korkmaya basladim sizler ne dusunuyorsunuz?

Ben başka yerden sepet beşik aldım canım sallananlardan

2 kez genel anestezi oldum.
Bunda cok kararsizim. Bi arkadasim karnimin derisini yukari kaldirirken herseyi hissettim demisti epiduralde.
Dr uma daniscam ilk anlarini görmekte istiyorum ama korkuyorumda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…