2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294

Canım geçmiyorsa bunlar yalancı kasılma olmayabilir. Bence devam ediyorsa bir gitmende fayda var.

Dinlenmeyle gecmiyorsa doktora gorunmek lazim canim ama belki de yorgunluktandir hemen strese girme :) doktoruna danis icin rahatlasin:)

2 kez genel anestezi oldum.
Bunda cok kararsizim. Bi arkadasim karnimin derisini yukari kaldirirken herseyi hissettim demisti epiduralde.
Dr uma daniscam ilk anlarini görmekte istiyorum ama korkuyorumda.
Aciyi hissetmek deil de bebegin cikis ani yapilan islemler hissediliyormus belki de o an ne yapildigini tahmin ettigimizden oyle geliyor da olabilir.zaten epudral sezeryan sirasinda eger anne cok paniklerse hemen uyutuyorlarmis sezeryan olacaksa denemeye deger bence :)

Bir de bizim bi akrabanin aralık bebeği devlet hastanesinde üşüme den hastalık kaptı. Aylarca hastanede yattı falan. İnsan korkuyor
Allah korusun cok dikkat etmemiz lazim.hastane cantasina bol bol battaniye koyalim evin isisini da iyi ayarladik mi tamamdir insallah.ozellikle de banyo yaptirirken dikkat etmeliyiz suyun isisi odanin isisi hepsi cok onemli

Ay yazdığını hiç anlamadim. Doğumun 22 kasımda olacak. Doğum izni bitişi nedemek. Bir de 25 gün ?? Ayrıca doğum günü net tarihi mi yazıo mebbis ben mesela 13 aralık görünüyo ama kasım in Son haftası sezeryan düşünüyorum

Bencede bebekleri iyice soğuktan korumak lazım. Ama hastanelerde bunun tam zıddını yapıyorlar ve öğütlüyorlar anlamış değilim. Ablamın oğlu ocak 2015 te doğdu acıbadem bakırköyde. Onlar incecik bacaksız uzun kollu bodyle getiriyorlardı bize, biz sürekli giydiriyorduk alıyorlardı bir sebep için hop bakıyoruz yine soymuşlar. Doktorlarda bebeğin oda sıcaklığını 19 ile 21 derece arası tutulmasını söylüyorlar. Sen ne giyiyorsan bir kat kalınını ona giydirip üstünüde örtme diyorlar anlamış değilim. Ya bakıcam çocuğun burnu yanağı soğuk mesela ben nasıl durabilirim giydirmeden. Biz anneler duramayız ki

Ben tam 32+0 da ayrıldım izne. 56 gün rapor, raporun bitiş tarihine de 23 kasım yazıyor yani beklenen doğum tarihim. ama bu işe başlayacağım anlamına gelmiyor tabi ki. Doğum öncesi iznin bitiş tarihini belirtiyor sadece. Yani 23 kasıma kadar doğuramazsam işe başlayacaksın diyecek halleri yok :d sanırım öyle bi durumda doğum öncesi iznim uzamış olur. Arkadaşın ayını yanlış yazdıkları için 25 gün görünmüş, kasım diye düzeltildiğinde 56 yazacaktır. Beklenen tarihte ya da daha erken doğum yaparsan izne ayrıldığın tarihten tam 16 hafta sonra doğum iznin bitmiş oluyor.

Saat 5ten beri ayaktayım resmen kabus görüp uyanıyorum acaba bebek hareket ediyo mu diye stres yapıp iyice kaçıyo uykum ne yapacagımı sasırmış durumdayım. Hayırlısıyla kucaklarımıza alsaydık evlatlarımızı

Arkadaslar günaydin. Benim srada bi adet olacakmisim gibi agrilarim oluyor. Ebe geldi eve lafasi inmis bayagi dedi üstte yer acilmis dedi. Ksfasi artik fazla geri yitilmiyomus yani siki sekilde oturmays baslamis bile. Erken gelecek anlaminami gelir bu? 37. haftams girdim bugn 36+0 oldm yani. Sizdede oluyomu bu tür seyler?

Al geç boşver. İlk aylar icin düşünuyorsan Dr browns.un doğal akışını al ama. bende 200 lira verip mamajoo süt sağma makinesi aldım. Kimse de bi yorum yapmıyordu. Pek kullanılan ürün diil.Olmazsa başka bir marka alacam. 200 lira çöp olacak. Bu işler böyle ama cnm

Günaydın herkese :)) ben bir şey soracaktım benim 37. Haftalık raporumda 13/10/2017 yazıyor yanı cuma günü tam 37 haftalık olacağım Allah’ın izniyle. ben çalışamaz raporunu persembe günü mi alacağım yoksa cima günümü benim son is günüm olacak aklım karıştı

Canım geçmiyorsa bunlar yalancı kasılma olmayabilir. Bence devam ediyorsa bir gitmende fayda var.

Dinlenmeyle gecmiyorsa doktora gorunmek lazim canim ama belki de yorgunluktandir hemen strese girme :) doktoruna danis icin rahatlasin:)

Günaydın kızlar gecmseydi gidicektim ama soluma yatıp dinlenince gecti biraz esimde sagolsun cok yardımci oldu galiba yorgunluktan kaynakli biseydi ya ilk defa hamile olunca anlayamiyorumki bisy mi oluyo acaba diyorum bir de ilk defa böyle kısa aralıklarla kasılmalarim oldu ve ilk defa sırtim ve belim aglatacak derecede cok agrıdı

bugün mutlaka git doktora canım açılman vs olabilir sezeryan olacaksın ama yinede bakması lazım ona göre erken sezeryana alınabilirsin benim eltim rutin kontrolünde öğrendi açılması olduğunu hafif ağrısı olduğunu söylemiş apar topar ameliyata alınmıştı

Cuma günü kontrolüm var cnm ama dedigin dogru gitsem iyi olur aslında..

Arkadaslar günaydin. Benim srada bi adet olacakmisim gibi agrilarim oluyor. Ebe geldi eve kafasi inmis bayagi dedi üstte yer acilmis dedi. Kafasi artik fazla geri yitilmiyomus yani siki sekilde oturmays baslamis bile. Erken gelecek anlaminami gelir bu? 37. haftams girdim bugn 36+0 oldm yani. Sizdede oluyomu bu tür seyler? Banafs cevap yazarsaniz sevinirim kac kere yazdm hic cevap veren olmadi

bende de aynı durum var regl olacakmışım gibi ağrılarım oluyor ama benim bebeğim dönmedi daha.

Canım bebeklerin yanakları elleri burunları sürekli soğuktur. Önemli olan bedenlerinin sıcak olması.o yzüden uyku tulumu ile yatırın diyorlar. Battaniyeile değil. Ev için geçerli tabi. Oda ısısınıda 25 26diye biliyorum ben.ayrıca erkek bebekler sıcağı da sevmezlermiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…