2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Branş öğretmeniyim canım. İnşallah yazmazlar çünkü ben sadece öğlene lkadar çalışmayı düşünüyorum. Bebeği kv bakacak ben de ne kadar az ders verirlerse isteyecen
Yani yazmaları anlamsız olur. Memurlarnette baktınmı hiç rast gelmedinmi. Kanunda 24 ay nöbet yazılamaz diyor. Ama öğretmenlerinkisi biraz farklı ya nöbetleri yani.

gunaydin kizlar aklima takilan birsey var ben yurt disinda yasiyorum ve bebek dogdugu zaman eve 5 gun boyunca yardimci geliyor buda devlet tarafindan karsilaniyor bebege falanda bakiyolar control ediyorlar kizimdada gelmisti ama ben hic hosuma gitmedi evin icinde bir yabanci olmasi hos gelmedi bana bu bebekte istemicem ama ya bebekte sarilik falan olursa anlamazssam diye korkuyorum sonra turkiyede sanki herkesin evine yardimcimi geliyor diyorum birsey oldugunda goturum doktora diyorum yani kizlar siz hastaneden cikinca tamamen kendiniz bakip ilgileniyosunuz degilmi bende oyle yapacam bu defa uzun oldu kusura bakmayin

Benim yanimda 3 gun annem kalmisti. Sonra baktim herseye yetiyorum yolladim evine. Tek başıma kafama gore ilgilendim. Korkulacak bisey yok. Sarilik da oyle hemen ilerleyip aninda kotu etmez endiselenme. Icin rahat etsin diye daha sık drye gidersin olur biter.

Benim annem gelecek canım yardıma. Ama bir yabancı evde bende istemezdim sanırım. Önce kabul edip sonradan iptal etme şansın var ise bence talep et baktın rahatlatıyor yardımcı seni devam edersin, gereksiz olduğunu düşünürsende sonradan vazgecer gelmemesini rica edersin. Böyle olamıyor mu?

canim en az 5 gun geliyolar 3 gun sonra gelme diyomuyosun cunku onlarda nekadar gelirse okadar odenek aliyolar benimdr annem gelecek ama bunlar bebegi control ediyolar gobegine falan bakiyolar atesine ben endisem bir saglik sorunu falan olurda anlamam diye bu gelenler hemsire gibi anliyolar ama istemicem ya bisey olsada goturum doktora

haklisin canim oyle yaparim aile doktorumuz burnumuzun dibinde birsey olsa hemen alip giderim doktora :)

yatılı mı kalıyor?eğer yatılı değilse ben rahatsızlık duymazdım ya ne güzel yardımcı olur ama dediğin gibi burda kimseye özel yardımcı gelmiyor annesi olanlar annesini kayınvalidesi olanlar kayınvalidesini çağırıyor seninde annen gelecekmiş bilgilidir heralde bebek konusunda o yardımcı olur. gerçi seninde ilk bebeğin değil bence çok rahatsız oluyorsan çağırma sen daha iyi bakarsın bebeğine

yok canim yatili kalmiyor sabahtan aksam 5 kadar falan kaliyor ikinci bebek oldugu icin kendim hallederim insallah annemde olacak en iyisi cagirmicam

Tadını çıkart canım ne güzel.benim 3.cocugum olcak ona rağmen ben bile heyecanliyim sanki ilk bebegim olacak gibi.ben de öğlen oğlanı okula gönderince kendime 1 saat keyf saati veriyorum.cerez süt ve yaprak dökümü eşliğinde.

Hastane çantasına mama koycakmısınız. Oğlumda koymamıştım hastaneden vermişlerdi sütüm gelmeyince. Ama bi tanıdığın bebeği hastanedeki verilen mamadan enfeksiyon kapmış küveze falan girmiş bende korktum. Doğduktan sonra mı alsam gerekli olursa yoksa çantada hazır dursa mı karar veremedim.

Inanırım bndede öyle oluyor işte bende korktum doğuma azmı kaldı diye. Benımkının kafası ınmıs iyice hafif yitiliyomuş yukarı sıkı oturmak üzereymiş yanı herna herşey olabilir dedide bendede bu tür baskılar çoğalınca acaba başlıyomu diye korktm

Anlıyorum canım bende ebe bası hemen hemen tamamen oturmuş dedi sadece hafif yitilebiliyomuş başı geri. Bide bu tür agrılar başlayımca korktm bana demıstı heran hersey olabılır diye... bu sancılar yeni başladı migde krampı yada baskı hem öne hem arkaya

Bendede öyleydi ama göbegim düştü artık üst boş alt dolu :) sendede olur yakında merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…