2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Bu mesajı şimdi görüyorum ya. Gittim doktor vermedi 30+3 sun olmaz dedi. Daha iki haftan var dedim ama ben adet tarihine göre bugün 31+0 im. 1 hafta daha rapor aldım ama doktor 2 hafta lazım dedi
31+0 değil 32+0 olman gerekiyor 1 hafta daha bekle ve doktoruna git normalde özele mi gidiyorsun? eğer öyleyse devletle uğraşma kimse yazmamış ama raporunu aldığın yerde kapattıracaksın yani nerde doğum yapacaksan ordan al raporunu. kapattırma dediğim şeyde doğum raporun alman. devlette doğum yapmayacaksan devletten alma raporu. sonra çok sıkıntı çekersin. çünkü aynı hastanede farklı doktorlar bile bazen işlem yapamıyor hangi doktora ilk işlemini yaptırdıysan o devam ediyor. 34. haftamda bir gebe vardı 37ye kadar çalışamıcakmış aynı hastanede farklı doktordan çalışabilir raporu almış ama raporunu çalışamaza döndürmek için benim doktoruma gelmiş sekreter kız ne kadar uğraştıysa yapamadı. doktorunun izninin bitmesini beklicekti mecburen

Amniyon sivisinda renk değiştiren pedler var, bence al için rahat etsin. Ben de ani hapsurmalarda malesef birazcık kaçırmaya başladım kendimi çok aciz hissediyorum
ay sorma ben çorabımı giyemez ayakkabımı bağlayamaz olduğumdan beri aciz hissetmeye başladım bu hallere düşecek insanmıydım der oldumama şükür az kaldı inşallah sonu güzel olacak

Kızlar ya bu son aya girdik gireli psikolojim çok bozuk sizde durumlar nasıl? Neredeyse evde tek durmak istemiyorum o moddayım
Ben de öyleyim. Bi de çok cahil olmiyim diye, genel anestezi, epidural, spinal videoları ve animasyonları izledim. Iyice psikoloji gitti. Inanılmaz bir doğum korkusu sardı. Eğilip kalkamiyorum vs ona da moralim bozuluyor ben bu yaşta bu hallere mi dusecektim diye doğumdan sonra geçecek mi bunlar kendimi hiç iyi hissetmiyorum. Bugün bebek odası mobilyasını getirecekler, ona bile içimden kelebekler çıkmadı, o derece enerjimi kaybettim

Kızlar ya bu son aya girdik gireli psikolojim çok bozuk sizde durumlar nasıl? Neredeyse evde tek durmak istemiyorum o moddayım
bende durmadan kızım oblo 1 ay sonra hiç yalnız kalamayacaksın bir bebişin olacak ve her yere birlikte gideceksin, her şeyi ilk başta onu düşünerek yapacaksın alacağım kararları ilk onu düşünüp sonra alacaksın diyorum. ben biraz yalnızlığı seven biriyim evlenincede inşallah 2 kişilik hayata adapte olabilirm diye düşünmüştüm ama şükür eşimle hayatlarımıza çok karışmıyoruz ilk başından beri belki bebeğimde aynı olur anneciğim sen biraz keyif yap ben başımın çaresine bakarım der

Sorma aynen bende öyleyim birde yine herseye hemen kızar oldum bazen cok duygusal oluyorum aglama geliyor bazende acayip sinirli oluyorum ozellikle yapmak istedigim bisey olupta yapamadiginda cünku artik son aylarda agrilar olsun agırlasma olsun yeri geliyo tuvalete gitmeye zorlanıyoruz esimde eve gelince yorgunum diyince cıldıriyorum mesela. aslinda normal oda disarda calisiyor yoruluyor bir an önce dogurup cocugumu kucagima almak istiyorum göbegim cok aciyo artık birazda esler taşısın ama 9 ay yorulduk annelik zormuş ama asıl annelik galiba daha yeni basliyor :)

kızlar biz de bugün kontrole gittik 34+0 ız 2400 gr 46 cm olmuş oğluşum vajinal akıntım kaşıntım vardı kremle vajinal tablet yazdı doktorum inşallah bu sefer geçer gebeliğin başından beri kurtulamadım enfeksiyonlardan oğlum ters duruyordu şimdi de yatay duruyormuş nolacak böyle bir de 17 kilo almışım daha da 6 haftamız var acayip moralim bozuldu

Benimde erken doğum riskim var ondan taktım yoksa dediğin gibi hayırlısı olsun

Kilo konusunu cok önemsemeyin, anın keyfini cıkarın ne istiyosanız onu yiyin bence, maximum 1 seneye hepimiz normal halimize geri dönücez ,yürekten inanıyorum buna
emin misin gerçekten yiyelim mi iştahım yok diyorum ama instagram da yemek sayfalarını takip edip oradakileri canımı çektirip gidip yapıp yiyorumbu emoji gibi oldum

Kilo konusunu cok önemsemeyin, anın keyfini cıkarın ne istiyosanız onu yiyin bence, maximum 1 seneye hepimiz normal halimize geri dönücez ,yürekten inanıyorum buna
Donemezsek sana sorarım bütün kilosunu 40 gün içinde verenler de gördüm, emzirme sürecinde hamilelikten daha fazla kilo alanlar da gördüm.

Valla kilo konusu herkesin bünyesine göre ilk hamileliğimde 11 kilo aldım doğumdan sonra hepsini verdim hemen ama emzirirken yine hepsini geri aldım bunda da şuan için 7 kilo aldım ama sonrasından korkuyorum emirirken aynen böyle oluyorum ama bu sefer dikkat edicem

Kızlar bende allahın izniyle bi aksilik çıkmazsa 2 hafta sonra meleğime kavusuyorum dua edin bi aksilik çıkmasın
InsAllah canim ALLAHIN izniyle bi aksilik cikmaz insAllah.bir omur boyu hep hayirli guzel haberlerini al. Darisi basima insAllah. Kendi cocugum cikiyomus gibi sevindim canim sen cok bekledin ALLAH yar ve yardimcimiz olsun

Bizimde bugün kontrolumuz vardi. Nst sancı cikmadi..2700 Gr. 49 cm olmuş bebis.. boyu uzamış bizimkinin iki hafta önce 43 cm di :) haftaya tekrar kontrol var artık her hafta gidilecek sanırım bir de telefonunu verdi doktorum haftaya kadar bir şikayetin olursa ara haber ver doğum belirtilerini zaten biliyorsun dedi :) şuan için normal doğum görünüyormuş

Donemezsek sana sorarım bütün kilosunu 40 gün içinde verenler de gördüm, emzirme sürecinde hamilelikten daha fazla kilo alanlar da gördüm.
emin misin gerçekten yiyelim mi iştahım yok diyorum ama instagram da yemek sayfalarını takip edip oradakileri canımı çektirip gidip yapıp yiyorumbu emoji gibi oldum
Vercez vercez yiyin gayri ben de verenide veremeyeni de gördüm orası ayrı ama biz vercez , evrene olumlu mesaj gönderiyorum

18 kilo almışım bugün itibariyle yine 21-22 kilo ile tamamlarim sanırım bu hamileliği de.onumde 4 hafta var.dogumdan sonra bir yıl içinde hepsini geri vermiştim önceki oğlumda da.umudum bu yönde daha doğrusu.ama herkes 3.cocuktan sonra alınan kilolar geri verilmiyor diyor neyse vermesem de sağlık olsun napalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…