2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Bebişlerimizin gelişimleri aynı gidiyor hemen hemen
Haftalarımız da aynı bizimde son iki haftada boyu çok uzamış kilosu pek değişmemiş
Sanırım bu dönem boyları uzuyor

Sen zaten zayıftın yanlış hatırlamıyorsam
Bende 14.5 kilo almışım 15 demeye dilim varmıyor
Daha 2,5 hafta var ne kadar alırım bilmiyorum keşke böyle kalsam

Hangi ilaçları kullanılıyorsunuz ben progestan iğne kullanıyorum gün aşırı 32. Haftadan sonra 3 günde bir dedi 34. Haftadan sonda tamamen bırakacakmışız siz 34 den sonrada mı devam ediyorsunuz

Durumumuz farklı olabilir. Benim 1 erken dönem kaybım ve 1 tane de erken doğum geçmişim var. Serviks en son 2.1 ölçüldü baskıyla. Fazla sınırdayım yani, ilaçsız devam etmeyecek gibi görünüyor. Progestan, adalat, osteocare şu an devam ettiklerim. 35e kadar progestana, 36ya kadar da adalata devam edeceğim ben. Ama dediğim gibi tedbiren kullanmıyorum şu an, mecburen kullanıyorum. Tuvalet dışında kalkmam yasak, evde yatıyorum 1 haftadır.

Aa bilmiodum canım teşekkür ederim. Devlet hastanesi uğraşılacak gibi değil ya

Al benden de o kadar ...daha simdi 1 sise sade soda bitirdim. Bir de salatalik ve elma yemenin yanmayi hemen kestigini duydum ama denemedim. Sen bi dene istersen.
Süt
İçtim şimdi soğuk soğuk biraz hafifledi gibi zaman geçsin anlaşılır artık
Beynim duruyor sanki o en şiddetli halinde çok kötü bişey ya

Süt
İçtim şimdi soğuk soğuk biraz hafifledi gibi zaman geçsin anlaşılır artık
Beynim duruyor sanki o en şiddetli halinde çok kötü bişey ya
Benimde ayni ne yesem midem yaniyo. Hele gece o mide yanmasiyla yatmak yok mu beni olduruyo o iste. Ustune bi de cati agrisi ve kalca agrilari da oldugu icin tadindan yenmiyo valla :))

InsAllah canim ALLAHIN izniyle bi aksilik cikmaz insAllah.bir omur boyu hep hayirli guzel haberlerini al. Darisi basima insAllah. Kendi cocugum cikiyomus gibi sevindim canim sen cok bekledin ALLAH yar ve yardimcimiz olsun
Allah razı olsun canım benim inşallah rabbim senin de diğer bekleyen annelerin de hamile olan arkadaşların da yüzünü guldursun kucaklarımızı tez zamanda doldursun inşallah Allahım evlatlarımıza saglik versin..

Baya kisalmis seninki 36dan sonra alacak mi doktor, gittiği yere kadar bekleyecek misin? Benim bir kac gundur çatı kemigim ciddi ağrıyor iyice arttı baskısı

Canım o mamanın adı nedir paylaşır mısın lütfen

Bende ki doğum korkusu değil ama niyeyse karalar bağladım resmen

Ben de öyle düşünüyorum ama bu psikoloji ne olacak bilmiyorum neyse az kaldı toparlanıcam inşallah

Doğum yaptığımız gün herşey bi anda değişecek biliyorum. Dediğin gibi yorulduk galiba ya da bi an önce doğsun mu istiyoruz da psikolojimiz böyle oluyo bilemedim

Bende ki doğum korkusu değil ama niyeyse karalar bağladım resmen
Seni çok iyi anlıyorum ilk bebeğin sanırım genelde ilk olunca bu psikoloji yaşanıyor heyecanla beraber endişeler artıyor çünkü dile gelmese bile bilinç altı bi dolu soru işaretleri...
Emin ol hepsi geçecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…