2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Donemezsek sana sorarım bütün kilosunu 40 gün içinde verenler de gördüm, emzirme sürecinde hamilelikten daha fazla kilo alanlar da gördüm.
Korkutma beni yaaaa. 34+1 im sadece 4.5 kg aldım. Emzirirken de zaten var olan fazlalıklarım gider diye hayal kuruyorum.

İyi geceler kızlar belimin yan tarafı çokkötü acıyor dokunamıyorum yan yatamıyorum sizlerde de böylemi karnım büyüdüğü için geriliyomu yoksa böbrekle ilgili bi sorunmu var die içiç içimi yiyor böbrek kumu yada taşı düşüren bi tanıdığınız varmı taş olduğunda üstüne falan yatamama gibi help mee

Baya kisalmis seninki 36dan sonra alacak mi doktor, gittiği yere kadar bekleyecek misin? Benim bir kac gundur çatı kemigim ciddi ağrıyor iyice arttı baskısı

Normal doğum ilk tercihim allah nasip ederse. Bekleyeceğiz dedik doktorumla, gittiği yere kadar artık. 2 günde bir nstye girdim geçen hafta, bu hafta sen kasılma hissettiğinde nst iste dedi. Şu an kasılmam yok ama sancım var.. Çatı ağrısından öte aşağıya inanılmaz baskı hissediyorum, biraz ayakta kalsam adım atarken sancı vuruyor ki bazen yürüyemiyorum. 2500 olmuş kuzu, kilosu da baskıyı arttırıyor dedi doktor. Üstüne oğlum hastalandı, huni takıp gezmeme ramak kaldı.. İlk hedefimiz 34.haftaydı şükür ulaştık. Şimdiki hedefimiz 36.hafta ama kısmet artık :)

Uzun zamandır kullanıyorum canım, olmadı yarın 2 tane içeyim. Birden bire bastırdı, çok zor iş diş ağrısı

Uzun zamandır kullanıyorum canım, olmadı yarın 2 tane içeyim. Birden bire bastırdı, çok zor iş diş ağrısı

İki tane içme ne olur ne olmaz. Uzun zamandır düzenli günde bir içiyorsan kalsiyum eksikliğinden değil. Yarın bir diş hekimine git muayene ol. Ne dicek nasıl yönlendirecek bir bak. Diş ağrısı gerçekten çok zor iş, hele bu dönem daha zor

Günaydın evet ilk doğumum kısmetse. Ben de doğumla herşeyin geçeceğine inanıyorum :)

Uykusuz bir gecenin sabahından günaydınlar herkese.. burun tıkanıklığından uyuyamıyorum artık. Buhar üfleyici makinemi alsam ortamın nemini dengeler sonra çocuk içinde lazım diyorlar ana almadım ben. Kullanan var mı? Hangi marka ve memnunmusunuz?

Günaydın hanımlar,

Bebişin bütün eşyalarını yıkadım granül sabun tozuyla. Ama uyku setinde çift durulama olsa da kalıntılar kalmış. Kayınvalidem ben işteyken onları tekrar sudan geçirmiş fakat "deterjan koymadım sadece biraz yumuşatıcı koydum" dedi. Sonrasında yine elde de durulamış. Sizce bebeğe zararı olur mu? Kaç kere yıkanmış oldu takım ama "biraz yumuşatıcı koydum" diyince aklıma takıldı. Bir yandan da artık yerleştirmek istiyorum yatağını falan, kaç kere yıkandı tekrar yıkamak beklemek istemiyorum. Bilemedim..

Napıyım sizce?

Begumsav disin mi ağrıyor, yakalayamadım mesajı, cevapları gördüm. 2 3 tane karanfili ağrıyan yerle cigne ve yutmadan biraz beklet. Çok güzel uyuşukluk sağlıyor. Tedavi değil ama bir kac saat rahatlatır en azından.

iamgroot ben dalan roxy aldım, 40 derecede kısa programda yikadim herşeyi. Çift durulama falan yapmadım. Bana cok gerekli gelmiyor ama siz bilirsiniz. Bebek dogana kadar yumuşatıcı olsa bile kalmaz ki kokusu. Hem yatak koruması tenine değecek birşey de değil, en kötü ihtimalle yani. Doğduktan sonra hastanede hemen temas havlu nevresim vs konusunda da kimsenin hassas davrandığını düşünmüyorum açıkçası

Kizlar hepinize Günaydın .çok uzun zaman oldu bu topige yazmayali. Benim de ilk hamileligim ve doğuma az kaldı hatta bikaç gün sonra doğmuş bile olabilirim hayirlisiyla. Plasenta previa olduğu için doktorum erken alacak beni doğuma. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun insallah

kizlar gunaydin. dun benm minick 2 kere kopkoyu kahve lekelenmem oldu cok kucuk emin olamdm devami gelirse gideym die dusundm. devami gelmedi bebegmn hareketleri de iyi sizce ne olms olabilir basina gelen var mi agrim sacm yok akintm yok hic bsy yok ne dersnz

Kasılma yoksa bebeğin hareketleri iyiyse sorun yoktur ama yine de ihmal etme görün derim doktoruna benim de ilk gebeliğimde 24-25. Haftalarda kanama olmuştu bebek büyüdüğü için rahimdeki damar çatlamış baskıdan o da böyle bir kanama yapmış demişti öyle bişeydir inş

İnşallah 36yı da sağ salim görürsün bizim de ilk hedef 32 ikinci hedef 34. Haftayı görmek nasip olursa tabi ben 36 yı doldurmayı çok istiyorum bizim fasülye erken davranmazsa 5 hafta dayanabilse keşke. ayağa kalkınca banim de aşağıya çok baskı oluyor hatta baskı sonrası bir kaç damla akıntı geliyor geçen hafta suyuna baktı normal dedi hatta 3 gün ilerde suyu. ama bende dikiş var onun için doktorum biraz rahat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…