2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Medipol'e giden varsa fiyatlarına zam yapmış bilginiz olsun , ekim ayında zam mı olur ya muayene 100TL 'den 110 TL ye cıkmış , normal doğum 1500TL zorunlu sezeryan 2600 TL olmuş yüzde 10 gibi bi zam var ... Doğurmamızı bekleselerdi bari

insallah canm ya
.... yooo bi sikintm yok gayette iyiym kaislmam yok akintm yok bebegm oynyo insallah yoktur bide doktora 1 gun once gtmstm sikinti olsa doktorm bilmzmydi bilmyrm ya sadece vajinamn icinde bi sanci var hfif sanki yel giryo gbi

Günaydın Herkese...
Sorma bizim hastaneye de zam geldi 1200 den 1700'e çıktı artı birde fazla kalırsak yatak parası var 400 tl ekim başı yapmışlar sinir olduk...

Günaydın Herkese...
Sorma bizim hastaneye de zam geldi 1200 den 1700'e çıktı artı birde fazla kalırsak yatak parası var 400 tl ekim başı yapmışlar sinir olduk...
Takipli gebelere uygulamasalardı bari , son haftalarda değiştirmekte sacma olur şimdi ama uyuz olmadım değil, belki ona göre ayarlamıştık kendimizi yani..

Günaydın Herkese...
aa gerçekten mi bende bir sorayım bakalım ne oldu fiyatlar ona göre ayarladık her şeyimizi

Hayırlı günler hanımlar bugün kontrolüm vardı paşam 33+4 günlük kilosu 2 kilo 150 gr 3 hafta önce 1650 di kilosu gayet normal dedi sizin bu haftada bebişiniz kaç kilo idi

Bende bugün sordum tekrardan Doğum fiyatını değişmemiş şükür :)) kizim büyümüş elini yuzune kapattı ama doktorum koca kafalı dedi :)) haftaya çatı muayenesi yapacak çalışamaz raporumu da aldım şükür

Kızlar dün hacı şeriften çikolatamı sipariş ettim ve kargolandı. Bugün gelirmi sizce? Kaç günde geldi oradan sipariş verenlerin?

Mega , doktordan doktora da değişiyo fiyatlar ama genel olarak zam gelmiş benim söylediklerim yard. doç fiyatları
Ben florya tarafında oturuyorum, en yakın da sefaköy medipoldu, oraya başladım cok cok memnunum. Binası da cok yeni, doktorumdan da memnunum. Sanırım yeni şube olduğu için fiyatları uygun. Hatta bazı branşlar tamamen ücretsiz. Gecen hafta gittiğimde fiyat ayniydi, bakalım bize de zam gelmis mi

Günaydın kızlar ,34+0 dan merhaba,son 27 gün insalalh 38+0 a.hastane fiyatını ben de merak ediyorum yarın kontrolum var bakalım zam yapılmış mi? En son gittiğimde sekreter takipli hastalar zamdan pek etkilenmiyor zam olsa bile demişti,insalalh oyledir

kızlar bebeğim acayip baskı yapıyor içimde kemiklerim kırılacak iç organlarım altımdan fırlıcak sanki hiç böyle yapmazdı neyin nesi anlamadım dönmeye mi çalışıyor acaba çok canımı yakıyor midemden 4dür su fışkırıyor boğazıma boğazım yangın yeri gibi. korku filmi yaşıyorum şu an

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…