2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
bi sor bakalım =) ben bahçelievlerdeyim , işyerime falanda mega daha yakın diye gidiyorum daha rahat oluyo, ama yine de uzak yani sapa bi yerde hastane, öyle cok bayıldıgımdan değilde, yenidoğan ünitesi vs var diye gidiyoruz işte

Hayırlı günler hanımlar bugün kontrolüm vardı paşam 33+4 günlük kilosu 2 kilo 150 gr 3 hafta önce 1650 di kilosu gayet normal dedi sizin bu haftada bebişiniz kaç kilo idi
33+5 de 2880 di , 2 hafta önden gidiyor dendi canım. Yediklerime dikkat ettim bakalım cuma günü ne olacak.

Sevindim iyi olmanıza:) Canım nst için ayrıca kayıt mı açıyorsun , öyle mi giriyorsun.

Medipol mega mı?
Evet megaymış. Yorumları okumadan heyecanla pat diye yazdım. Medipolde hastaneden hastaneye degişiyr sanırım fiyat

Maşallah ona annesi :)

sağol canım sağlıkla gelsin bebişlerimiz

Kızlar bizimde bugün kontrolümuz vardı bebeğim iyi 2400 46 cm olmuşuz doğum kanalına girmiş erken mi gelir nekadar durur kanaldaki

benimkide 2388 gr 47 cm olmuş bizde doğum kanalındayız suyumuz sınırda idi biraz çoğalmış rahatladım onun için sağlıkla gelsinler

Kızlar merhaba benım kacamdan üst bacaklarım yanları cok asırı agrıyor sağa yatsam sağ tarafım sola yatsam sol tarafım agrıyor sanki bir yere vurmusumda üzerine yatınca uyusmus gibi asırı bi acı hissediyorum hatta uyukumdan uyamıyorum sadece bende bi boyle kızlar sizinde varmı bu sekıl agrınıZ

benimde aynıydı doktora söyledim idrar tahlili yaptı temiz çıktı şükürler olsun ayrıca çatı muayenesinide bu şikayetimi söyleyince yaptı ve açıklığım olduğunu öğrendim yakın zamanda kontrolün varsa söyle canım doktoruna. o gün iğne vuruldum açıklığım için vurulunca baya rahatlattı bugün yine vurulacağım ve tam 1 haftalık sanırım iğne yine şikayetlerim başladı çünkü

Bende bu hafta başı izne ayrıldım kızlar ama şuan geceleri uyku gitti uyuyamiyorum bide huzursuz bacak sendromu başladı sanırım bütün gecem bacak ağrısı uyusmasiyla geçiyor akşam agladım artık uyuyamiyorum diye daha 3 hafta var nasıl geçer hiç bilmiyorum sizin rahat uyumak için yaptığınız bişey var mi

Rahat uyumak mi? O dedigin nasil bir sey tam olarak canim ayagimin altinda, bacaklarimin arasinda, bir de sirtimda olmak uzere basimin haricinde 3 yastikla yatiyorum ama yinede hic rahatim yok. Yapacak bir sey yok son zamanlar hep boyle. Ama cocuk olunca uykusuzluktan tasin ustunde bile uyursun merak etme

en azından izne ayrılmışsın evdesin, o şekilde sabah uyanıp işe gidiyorum , daha doğrusu tuhaf bi saatte uyanıp rahat edemeyip yatakta , güneşin doğmasını bekliyorum=)

çok şükür çok rahat uyuyorum arada uykusuzluğum oluyor ama o kadar olur diyorum. ben en iyi yöntemi yataktan çıkmamakta buluyorum sağa sola dönsem de bir süre sonra uyuyorum. uyuyamıyorum diyip yataktan kalkma telefonu eline alma ışığı açma yat yatağında en azından vücudun dinlenir bende el ağrısı el uyuşması hat safha da ellerimi kullanamıyacağım diye çok korkuyorum o derece ağrım var

Benim bebeğim de 30. Haftadaki kontrolümde dönmemişti 31+2 de inanılmaz hareketlendi ki hep hareketli bir bebekti ama kaburgalarına öyle baskı yaptı ki oturamadım misafir olmasına rağmen geçip uzandım 32 de rapor almaya gittiğimde Dr döndüğünü söyledi ben de o akşama gormuştum inş seninki de dönmüştür

ay canım ağzın bal yesin valla inşallah dönmüştür dicem ama kafasını bazen sağ bazen sol tarafımda hissediyorum hala bakalım haftaya bu gün randevum var ne diyecek doktorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…