2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Benimde bileklerim çok fena Geçmezde yavrumu kaldıramazsam die korkuyorum.

Yarın muayenemiz olacak canım iyi oldu bunu soylemen doktoruma soyleyeceğim acılmanız ne boyutta acaba umarım yoktur acılma bizim sezeryan planlanıyor erken alınabilir eger acılmam varsa hayırlısı hersey için teşekkürler cevabın için :)

Canım bende elimde yastık geziyorum işte yorulunca gece uyuyordum şimdi evde de olunca hiç geçmiyor zaman

Kuzum nefessiz kalıyorum yatakta resmen batıyor sanki o yatak bana bende çalışırken yoruluyordum uyuyordum şimdi evde olunca daha da kötü oldum

Kızlar vajinal varis yaşayan var mı? Nasil birşey? Tuvalet temizliği yaparken, iç dudaklarin bir tarafında hafif bir şişlik hissediyorum. Serçe parmağın ilk bogumu kadar bir alanda, çok hafif bir şişlik. Ağrı acı yok. Aynayla da bakıyorum, bir farklılık göremiyorum. Temiz berrak bir deri. Renk farki falan da yok. Ama tuvalete oturunca belirginleşiyor elime geliyor. Varis midir bu? Haftaya randevum var, ama o çatala çıkıp muayene olmak en büyük fobilerimden biri doktora söylemeli miyim?

Bende vardı gösterdim ben , kafama takılmasındansa geçer dedi varismiş, geçti bile :))

Selam kızlar tekrar şimdi dışardan geliyorum bütün eksiklerimi tamamladım sayılır bebek şekeri kapı süsü pijama gecelik iç çamaşırı falan derken ne masrafmış arkadaş dedim ya ama güzel şeyler tabi şimdi evde oturup bunları düzenlemesi ve hazırlaması kaldı sağlıkla gelsinler inş

Yavrumun odası geldi, çok içime sindi. Özel yapım olunca insan tam olarak emin olamıyor ne çıkacağından. Ama çok beğendim, Allah sağlıkla huzurla kullanmayı nasip etsin. 1 haftadır da bütün çamaşırlarını yikadim, hava serin artık zor kuruyor. Evin baska odalarina da ufak tefek mobilya eksikleri vardı, oturma odasina çalışma masasi kitaplik falan. Cocuk odasındaki eski dolaplar balkona çıkarıldı. Hepsi geldi yerleşti. Benim de canım çıktı tabii.
Iki kişi koca evi esyayla doldurmuşuz Allah gözümüzü doyursun.
Sanırım bi şeker cikolata kaldı, onu da son haftalara bırakmayı düşünüyorum. Bi de silikonla yapişacak kapi susu, terlik, tac vs kaldı.
Aa bi de banyo malzemeleri, kuvet şampuan.
Bi de cocuk odasina halı, perde, yatak örtüsü.
Bi de bana yedek lohusa pijamasi.
Bak bitti derken yine bir sürü şey çıktı

canim tam beni anlattin aynen bendede var varis ben doktora sordum hic onemsemedi bile dogumdan sonra gecermis endiselenme evet biraz itici geliyor dokundun zaman banyodan sonra dahada buyuyor sanki ama ben alistim bayadir var

Arkadaşlar aranızda öksürük olan var mk ya da bildiginiz öksürüğe doğal bir cozum var mi
Oksurugun neden kaynaklandığına da bağlı biraz. Benim ciddi boyutta alerjik nezlem var, tam da mevsimi. Sürekli yoğun bir geniz akıntısı var ve çok öksürük yapıyor. Tere yemek ve adacayiyla gargara yapmak çok çok iyi geliyor bana.
Boğaz ağrılı oksuruklerde zencefil bal limon karışımını yiyorum, hemen iyi geliyor.
Karabiber bal limon da bogaz agrisina iyi geliyor, ter attırıyor

Önerilerin icin çok teşekkür ederim hamileyken öksürük suyun gelmesine neden olabiliyormuş tavsiyelerini deneyeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…