- 29 Haziran 2012
- 1.786
- 1.292
- 333
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #26.681
Haklisin zaman gecmez. İlk hamileligimde bende cok sıkılıyordum ama simdi cocugumdan sıkılmaya firsat kalmıyor. 4 yasinda tam bir fırlama uzanmama bile izin vermiyor aksama kadar oyun oynuyoruz.Canım bende elimde yastık geziyorum işte yorulunca gece uyuyordum şimdi evde de olunca hiç geçmiyor zaman
Bende de var 4.ayimdan beri ustelik. İlk doğumdan kalma dikis bolgemin oldugu tarafta ozellikle. Allahtan artis gostermedi ayni seyrinde devam etti bu zamana kadar. Sabir sabir ya sabir kizlar az kaldi.Ben de ayni durum vardi bugun kontrolde doktora soyledim ve odem oldugunu problem olmadigini soyledi. Korkunun ecele faydasi yok dedim ve soyledim doktora :)
Haha cok guldum :))) bi de, bi de, bi de bitmez canim bebek alisverisi ceyiz gibidir aldikca bitiremezsin.Yavrumun odası geldi, çok içime sindi. Özel yapım olunca insan tam olarak emin olamıyor ne çıkacağından. Ama çok beğendim, Allah sağlıkla huzurla kullanmayı nasip etsin. 1 haftadır da bütün çamaşırlarını yikadim, hava serin artık zor kuruyor. Evin baska odalarina da ufak tefek mobilya eksikleri vardı, oturma odasina çalışma masasi kitaplik falan. Cocuk odasındaki eski dolaplar balkona çıkarıldı. Hepsi geldi yerleşti. Benim de canım çıktı tabii.
Iki kişi koca evi esyayla doldurmuşuz Allah gözümüzü doyursun.
Sanırım bi şeker cikolata kaldı, onu da son haftalara bırakmayı düşünüyorum. Bi de silikonla yapişacak kapi susu, terlik, tac vs kaldı.
Aa bi de banyo malzemeleri, kuvet şampuan.
Bi de cocuk odasina halı, perde, yatak örtüsü.
Bi de bana yedek lohusa pijamasi.
Bak bitti derken yine bir sürü şey çıktı
Canim aynısı bende de oluyor. Agriyinca sürekli yön degistiriyorum artikKızlar merhaba benım kacamdan üst bacaklarım yanları cok asırı agrıyor sağa yatsam sağ tarafım sola yatsam sol tarafım agrıyor sanki bir yere vurmusumda üzerine yatınca uyusmus gibi asırı bi acı hissediyorum hatta uyukumdan uyamıyorum sadece bende bi boyle kızlar sizinde varmı bu sekıl agrınıZ
Ben de normal olduğunu düşünüyordum ya..şimdi bi tirstimbenimde aynıydı doktora söyledim idrar tahlili yaptı temiz çıktı şükürler olsun ayrıca çatı muayenesinide bu şikayetimi söyleyince yaptı ve açıklığım olduğunu öğrendim yakın zamanda kontrolün varsa söyle canım doktoruna. o gün iğne vuruldum açıklığım için vurulunca baya rahatlattı bugün yine vurulacağım ve tam 1 haftalık sanırım iğne yine şikayetlerim başladı çünkü
Geçmiş olsun canım ya evet sürekli yüreğimiz ağzımızda yaşıyoruz. Sağ salim bir kavuşsak.Kızlar ikindi üzeri pazarda nane seçerken avucumun içini arı soktou. O kadar korktum ki sağlık ocağındaki doktor amonyak sürdü.krem sürdük sonra. Şşlik olunca acile gittim. Avil diye bi İğne yaptılar nstye bağladılar. Bi hareket yok o kadar korktum ki. Sonra çikolata meyvesuyu içip tekrar bağlandım nst ye. Neyseki hareket vardı.Bebeğime bişey olacak diye çok korktum.
Sağ Salim kucağımıza alsaydık bebeklerimizi
Benzer bir durum bende de vardı hatta ilk haftalarda başlamıştı o zaman gittiğim doktor kontrol etti yapılacak bir şey yok dedi neden olduğunu da söylemedi sonra doktor değiştirdik en başta mantardan dolayı olabilir dedi mantar geçti o geçmedi ben de umursamadım hamilelikte olabilirmiş ama sonraki kontrollerde benimCRP yüksek çıktı yanı kan tahlillerinde enfeksiyon vardı antibiyotik kullandık ondan sonra geçti yani varis mi enfeksiyon mu nedir bilemedim şimdi indi şükür. Tuzlu fazla tüketiyorsan ödem de yapmış olabilir ama doktoruna söyle enfeksiyonsa tedbir alırsınızKızlar vajinal varis yaşayan var mı? Nasil birşey? Tuvalet temizliği yaparken, iç dudaklarin bir tarafında hafif bir şişlik hissediyorum. Serçe parmağın ilk bogumu kadar bir alanda, çok hafif bir şişlik. Ağrı acı yok. Aynayla da bakıyorum, bir farklılık göremiyorum. Temiz berrak bir deri. Renk farki falan da yok. Ama tuvalete oturunca belirginleşiyor elime geliyor. Varis midir bu? Haftaya randevum var, ama o çatala çıkıp muayene olmak en büyük fobilerimden biridoktora söylemeli miyim?
Canım Allah sağlıkla kullanmayı nasip etsin. Güle güle kullansın bebişin :). Saydıklarına bakılırsa daha yarısı tamamlanmış hazırlıkların.. Al al bitmiyor zaten. Diğerlerini de tamamlarsın merak etme. Ben bitirdim çok şükür:)Yavrumun odası geldi, çok içime sindi. Özel yapım olunca insan tam olarak emin olamıyor ne çıkacağından. Ama çok beğendim, Allah sağlıkla huzurla kullanmayı nasip etsin. 1 haftadır da bütün çamaşırlarını yikadim, hava serin artık zor kuruyor. Evin baska odalarina da ufak tefek mobilya eksikleri vardı, oturma odasina çalışma masasi kitaplik falan. Cocuk odasındaki eski dolaplar balkona çıkarıldı. Hepsi geldi yerleşti. Benim de canım çıktı tabii.
Sanırım bi şeker cikolata kaldı, onu da son haftalara bırakmayı düşünüyorum. Bi de silikonla yapişacak kapi susu, terlik, tac vs kaldı.
Geçmiş olsun canım. Rabbim evlatlarımızı korusun sağ Salim kavuştursun inşallah...Kızlar ikindi üzeri pazarda nane seçerken avucumun içini arı soktou. O kadar korktum ki sağlık ocağındaki doktor amonyak sürdü.krem sürdük sonra. Şşlik olunca acile gittim. Avil diye bi İğne yaptılar nstye bağladılar. Bi hareket yok o kadar korktum ki. Sonra çikolata meyvesuyu içip tekrar bağlandım nst ye. Neyseki hareket vardı.Bebeğime bişey olacak diye çok korktum.
Sağ Salim kucağımıza alsaydık bebeklerimizi
Evet ya cok kotu olmaya basladı artık nerdeyse aglacagımCanim aynısı bende de oluyor. Agriyinca sürekli yön degistiriyorum artik
Amin canım sağol. inşallahGeçmiş olsun canım. Rabbim evlatlarımızı korusun sağ Salim kavuştursun inşallah...
Canim buhar yap mutlaka burnundan agzindan cek icine suyu kaynatip.Ben oyle hafiflettimkızlar merhaba dünden beri bogazlarım cok fena yutkunamıyorum ne önerirsiniz ?
Ben de şu an banyoya kendimi kapatıp liste yapıyorum bir yandanYavrumun odası geldi, çok içime sindi. Özel yapım olunca insan tam olarak emin olamıyor ne çıkacağından. Ama çok beğendim, Allah sağlıkla huzurla kullanmayı nasip etsin. 1 haftadır da bütün çamaşırlarını yikadim, hava serin artık zor kuruyor. Evin baska odalarina da ufak tefek mobilya eksikleri vardı, oturma odasina çalışma masasi kitaplik falan. Cocuk odasındaki eski dolaplar balkona çıkarıldı. Hepsi geldi yerleşti. Benim de canım çıktı tabii.
Senin kimsen yok, emen küçük çocuğun varBen de şu an banyoya kendimi kapatıp liste yapıyorum bir yandan
Yarın son kez nst ve kontrolüm var, sonra temizlik malZemesi ve mutfak alışverişi yapacağım aylık. Eve gelip tülleri perdeleri yıkayıp son ütüleri tamamlayacağım. Cuma günü temizlikçi gelecek o cam kapı yaparken ben de kızımla dolap içi gibi oturduğum yerden ufak detayları halledeceğim. Cumartesi hastane bavullarımı (bir bana- bir benimle kalacak kızıma bir de süs ,kettle vs gibi malzeme çantası) hazırlayacağım. Pazar nasip olursa son üstten bir temizlik ve dinlenme ve pazartesi doğum inşallah.
Sanki yapılacaklar hiç bitmeyecek gibi geliyor, hem heyecan hem stres insan bir hoş oluyor.
Hepimize kolay gelsin.
Ben de şu an banyoya kendimi kapatıp liste yapıyorum bir yandan
Yarın son kez nst ve kontrolüm var, sonra temizlik malZemesi ve mutfak alışverişi yapacağım aylık. Eve gelip tülleri perdeleri yıkayıp son ütüleri tamamlayacağım. Cuma günü temizlikçi gelecek o cam kapı yaparken ben de kızımla dolap içi gibi oturduğum yerden ufak detayları halledeceğim. Cumartesi hastane bavullarımı (bir bana- bir benimle kalacak kızıma bir de süs ,kettle vs gibi malzeme çantası) hazırlayacağım. Pazar nasip olursa son üstten bir temizlik ve dinlenme ve pazartesi doğum inşallah.
Sanki yapılacaklar hiç bitmeyecek gibi geliyor, hem heyecan hem stres insan bir hoş oluyor.
Hepimize kolay gelsin.
Arkadaşlar aranızda öksürük olan var mk ya da bildiginiz öksürüğe doğal bir cozum var mi
Bende öksürük var ama çözüm bulamadım daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?