2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Canım bende elimde yastık geziyorum işte yorulunca gece uyuyordum şimdi evde de olunca hiç geçmiyor zaman
Haklisin zaman gecmez. İlk hamileligimde bende cok sıkılıyordum ama simdi cocugumdan sıkılmaya firsat kalmıyor. 4 yasinda tam bir fırlama uzanmama bile izin vermiyor aksama kadar oyun oynuyoruz.

Ben de ayni durum vardi bugun kontrolde doktora soyledim ve odem oldugunu problem olmadigini soyledi. Korkunun ecele faydasi yok dedim ve soyledim doktora :)
Bende de var 4.ayimdan beri ustelik. İlk doğumdan kalma dikis bolgemin oldugu tarafta ozellikle. Allahtan artis gostermedi ayni seyrinde devam etti bu zamana kadar. Sabir sabir ya sabir kizlar az kaldi.

Haha cok guldum :))) bi de, bi de, bi de bitmez canim bebek alisverisi ceyiz gibidir aldikca bitiremezsin.

Canim aynısı bende de oluyor. Agriyinca sürekli yön degistiriyorum artik

Ben de normal olduğunu düşünüyordum ya..şimdi bi tirstim

Kızlar ikindi üzeri pazarda nane seçerken avucumun içini arı soktou. O kadar korktum ki sağlık ocağındaki doktor amonyak sürdü.krem sürdük sonra. Şşlik olunca acile gittim. Avil diye bi İğne yaptılar nstye bağladılar. Bi hareket yok o kadar korktum ki. Sonra çikolata meyvesuyu içip tekrar bağlandım nst ye. Neyseki hareket vardı.Bebeğime bişey olacak diye çok korktum.
Sağ Salim kucağımıza alsaydık bebeklerimizi

Geçmiş olsun canım ya evet sürekli yüreğimiz ağzımızda yaşıyoruz. Sağ salim bir kavuşsak.

Benzer bir durum bende de vardı hatta ilk haftalarda başlamıştı o zaman gittiğim doktor kontrol etti yapılacak bir şey yok dedi neden olduğunu da söylemedi sonra doktor değiştirdik en başta mantardan dolayı olabilir dedi mantar geçti o geçmedi ben de umursamadım hamilelikte olabilirmiş ama sonraki kontrollerde benimCRP yüksek çıktı yanı kan tahlillerinde enfeksiyon vardı antibiyotik kullandık ondan sonra geçti yani varis mi enfeksiyon mu nedir bilemedim şimdi indi şükür. Tuzlu fazla tüketiyorsan ödem de yapmış olabilir ama doktoruna söyle enfeksiyonsa tedbir alırsınız

Canım Allah sağlıkla kullanmayı nasip etsin. Güle güle kullansın bebişin :). Saydıklarına bakılırsa daha yarısı tamamlanmış hazırlıkların.. Al al bitmiyor zaten. Diğerlerini de tamamlarsın merak etme. Ben bitirdim çok şükür:)

Geçmiş olsun canım. Rabbim evlatlarımızı korusun sağ Salim kavuştursun inşallah...

Ben de şu an banyoya kendimi kapatıp liste yapıyorum bir yandan
Yarın son kez nst ve kontrolüm var, sonra temizlik malZemesi ve mutfak alışverişi yapacağım aylık. Eve gelip tülleri perdeleri yıkayıp son ütüleri tamamlayacağım. Cuma günü temizlikçi gelecek o cam kapı yaparken ben de kızımla dolap içi gibi oturduğum yerden ufak detayları halledeceğim. Cumartesi hastane bavullarımı (bir bana- bir benimle kalacak kızıma bir de süs ,kettle vs gibi malzeme çantası) hazırlayacağım. Pazar nasip olursa son üstten bir temizlik ve dinlenme ve pazartesi doğum inşallah.
Sanki yapılacaklar hiç bitmeyecek gibi geliyor, hem heyecan hem stres insan bir hoş oluyor.
Hepimize kolay gelsin.

Senin kimsen yok, emen küçük çocuğun var Allah yardımcın olsun, zaman da geldi zaten. Ben 33.haftadayim başımıza bir iş gelmezse daha vakit var, savsakliyorum. Sanki her iş biterse hemen gelecek gibi hissediyorum.
Hem sonsuza kadar karnimda bu hareketlerini hissetmek, hem bir an önce kucağıma alıp koklamak istiyorum. Sağlıkla doğması bile benim bedenimden ayrılması demek aslında hem ayrılık, hem kavuşma. Annelik gerçekten delilik

Keşke herşeyi son zamana bırakmasaydınız çok zor ve yoğun bir dört gün olacak sizin için. Dolapiçi ütü filan onlarıda siz yapmasanız iki gün kadın tutsanız sanki daha iyi olur gibi gedi. Siz sadece valizinizi hazırlayın kızınızla ilgilenin. Tabi imkanınız varsa.. şimdiden kolay gelsin, hayırlı doğumlar..

Bazen çok bıkmış hissediyorum kendimi, sonra inanılmaz suçluluk hissediyorum ama bazen o kadar zor oluyor ki her şey. Bide bu ara inanılmaz hasta oldum dün gece öksürmekten istifra ettim artık o kadar kötü öksürükler. Artık içim dışım zencefil limon elma tarçın oldu görmek bile istemiyorum Allahım az kaldı diyip kendimi telkin edip bugünüme şükür ediyorum ama an geliyor ağlama kriziyle yine isyan. Bitmeyecek gibi geliyor hamilelik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…