2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294

Sağolun kızlar, büyük şeyler bitti aslında. Dediğiniz gibi tek ve bebekli olunca zor oluyor ama evim kutu gibi. Salon mutfak banyo bir neredeyse3 mutfak dolabım var gerisini siz hesaplayın doğum sonrası da yalnız olacağım o yüzden çok kasmıyorum, temiz ve düzenli olsun yeter.

Benim son hamileliğim inşallah. Kızım bir ay sonra 2 yaşında olacak inşallah, onun gazıydı, gece uyanmaları ve 23 aydır hala emzirmesi ve benim iş hayatına ara vermem beni epey yordu ve tabii ki yalnızlık. Şimdi 2. Bebek ve her şey sil baştan başlayacak. Ha ben istedim tabii çok şüküt bin şükür Allah nasip kısmet etti ama gerçekten dişiydi, gazıydı, kakasıydı, atağıydı, sendromuydu çok maceralı bir 2 sene Allah izin verirse beni bekliyor. O sebeple 3. Kez sanırım aynı macerayı kalbim kaldırmaz
Şu an bir an önce kucağıma almak, hamilelik sıkıntılarından kurtulmak ve tekrar hamilelik ve lohusalık yaşamayacağım için evde halay çekmek istiyorum benimki tabii hem tam dinlenemeden hem kucağımda bebekle falan geçince pek duygusal olamıyorum. Bir an önce bitse de kucağıma alsam diyorum.

İnşallah hepimiz kucağımıza sağlıkla vaktinde alır güzel sohbetlerimize bebeklerle devam ederiz.

Allah yardımcın olsun canım bende senin gibiyim tek ve küçük çocuklu ama sanırım ben 3. çocuğu yapıcam sırf bebek sevmek için oğlum çok huysuzdu hiç anlamadım hangi ara büyüdü koşturmadan şimdi kızımıda oğlum kıskanmasın diye doyasıya sevemiycem gibime geliyor bende bi 10 sene sonra sevmek doya doya ilgilenmek için bitane daha bebek istiyorum sanki

Kizlar iyi aksamlar cok bas agrisi cekiyorun iki aksamdir. Migrenim var normalde hamilelik boyunca o kdr cekmedim agri ama iki gecedir kivrandirio. Bu haftalarda normal mi acaba bas agrisi yasayan varmi?

Bugun rutin kontrollerde sancılarım düzenli çıktı ve yatış yapıldı. Serum taktlar sancıyı durdursun diye. Ve şuan 2. Serum. Agrilarım azaldı gibi çok şükür. Birde alttan muayenede açıklık yok komide yumuşuma var dendi anlamadım pek. Tecrubeli olanlr bilgilndrrse sevinrm

Merhaba canım

Bende aynı senin gibi düşünüyordum. İsyan etmekten korkup bazende dayanamayıp isyan ediyordum. Erkenden suyum geldi 20 gün hastanede yattım. Canım yanmıyor diye kalp atışları normal diye hep “sıkıldım, keşke doğsa, şimdi doğsa nolcak sanki, çıkmak istiyorum, doğurmak istiyorum, doğmicaksa sezeryanla doğurtsunlar” bir sürü şey söyledim. Hissettirmiş olmalıyım ki 20 gün sonunda 32+4te çok sancılı bir şekilde doğumum başladı. Canımın acısından “beni bebekten soğuttunuz, istemiyorum alın” diye bağırdığımı bile biliyorum. Bebeğim doğduğundan beri yani 13 gündür küvezde. Öyle vicdan azabı ve pişmanlık yaşıyorum ki. Kendimi bir türlü affedemiyorum. Her gün 5-10 dk görüyorum öyle acı çekiyorum ki. Gerçekten çok zor. Sıkıldığım isyan ettiğim hamilelik günlerimi özledim. O kapıda beklemek gerçekten çok zor inşallah bebekleriniz sağlıkla zamanında gelsin.

Canım benim Allah yardımcın olsun, güzel kızın inşallah bir an önce sağlıkla gelsin kucağına. Haklısın, işte insan o sıkıntıyı yaşarken en büyük dert o gibi geliyor ama Allah bebeklerimizle sınamasın bizi. İnşallah sağlıkla kavuşalım hepimiz

Canım allah yardimcin olsun erken dogumun en zor süreci kuvezde bebeğini bırakıp gitmek. Ben de erken doğum yapacam hep kuvez korkusu vardı içimde insallah kuveze girmiyecek benim kızım. Rabbim sağlıkla senin bebisini de kucağına almayi nasip etsin.insallah. zor bi süreç

Allah acil şifalar versin inşallah Annene sağsalim girsin çıksın inşallah.

Canım Rabbim acil şifalar versin inşallah hayırla çıkar zor biliyorum ama sen gönlünü ferah tut miniğin için

Kizlar iyi aksamlar cok bas agrisi cekiyorun iki aksamdir. Migrenim var normalde hamilelik boyunca o kdr cekmedim agri ama iki gecedir kivrandirio. Bu haftalarda normal mi acaba bas agrisi yasayan varmi?
Kan hacminin artmış olmasından damarlara giden kan hızlı ve yoğun oluyor. Ondandır kuşum bence

Günaydın kızlar çok güldüm canım büyük kızım 10 yaşında küçüğü 7 yaşında ikiside bebeği kıskanıyor hatta büyüğü itiraf bile etti çocuklar büyükse bile anne paylaşılmaz oluyor galiba

Ben de iki üç gün önce yasadım oyle bi agrı migrenim yok normal de ama nasıl feci bi agrıydı anlatamam gece boyunca uyumadım resmen bu haftalarfa olurmu bilmem ama bende yasadım

Rabbim şafi isminin hürmetine şifa versin inşallah allah yardımcınız olsun

Kızlar günaydın. Dün feci bir karın ağrısı yaşadım acile geldim. Nst bağladılar 20-25 dk. sancım çıktı. Doktorumu aradılar bi daga bağlanmamı ve daha uzun kalmamı istedi. Bu defa 1 saate yakın kaldım. Yine az da olsa sancım çıktı. Ve doktırum hastanede kalmamı gecede nst ye bağlanmamı sabah da kendisinin gelip muayene edeveğini söyledi. Şimdide nst ye bağlıyım birazdan doktor gelecek kontrole bekliyorum. Dua edin benim için.

Canım çok zor ama hayatta bebegin bunada şükret bide allah izin verirse az bi zaman sonrada kucağında olcak moralini yüksek tut annesi sütun çok olsun kucağına aldığında memeye sımsıkı yapısacak allah yardimcimiz olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…