- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #26.701
Keşke herşeyi son zamana bırakmasaydınız çok zor ve yoğun bir dört gün olacak sizin için. Dolapiçi ütü filan onlarıda siz yapmasanız iki gün kadın tutsanız sanki daha iyi olur gibi gedi. Siz sadece valizinizi hazırlayın kızınızla ilgilenin. Tabi imkanınız varsa.. şimdiden kolay gelsin, hayırlı doğumlar..
Senin kimsen yok, emen küçük çocuğun varAllah yardımcın olsun, zaman da geldi zaten. Ben 33.haftadayim başımıza bir iş gelmezse daha vakit var, savsakliyorum. Sanki her iş biterse hemen gelecek gibi hissediyorum.
Hem sonsuza kadar karnimda bu hareketlerini hissetmek, hem bir an önce kucağıma alıp koklamak istiyorum. Sağlıkla doğması bile benim bedenimden ayrılması demek aslındahem ayrılık, hem kavuşma. Annelik gerçekten delilik
Allah yardımcın olsun canım bende senin gibiyim tek ve küçük çocuklu ama sanırım ben 3. çocuğu yapıcam sırf bebek sevmek için oğlum çok huysuzdu hiç anlamadım hangi ara büyüdü koşturmadan şimdi kızımıda oğlum kıskanmasın diye doyasıya sevemiycem gibime geliyor bende bi 10 sene sonra sevmek doya doya ilgilenmek için bitane daha bebek istiyorum sankiSağolun kızlar, büyük şeyler bitti aslında. Dediğiniz gibi tek ve bebekli olunca zor oluyor ama evim kutu gibi. Salon mutfak banyo bir neredeyse3 mutfak dolabım var gerisini siz hesaplayın doğum sonrası da yalnız olacağım o yüzden çok kasmıyorum, temiz ve düzenli olsun yeter.
Benim son hamileliğim inşallah. Kızım bir ay sonra 2 yaşında olacak inşallah, onun gazıydı, gece uyanmaları ve 23 aydır hala emzirmesi ve benim iş hayatına ara vermem beni epey yordu ve tabii ki yalnızlık. Şimdi 2. Bebek ve her şey sil baştan başlayacak. Ha ben istedim tabii çok şüküt bin şükür Allah nasip kısmet etti ama gerçekten dişiydi, gazıydı, kakasıydı, atağıydı, sendromuydu çok maceralı bir 2 sene Allah izin verirse beni bekliyor. O sebeple 3. Kez sanırım aynı macerayı kalbim kaldırmaz
Şu an bir an önce kucağıma almak, hamilelik sıkıntılarından kurtulmak ve tekrar hamilelik ve lohusalık yaşamayacağım için evde halay çekmek istiyorumbenimki tabii hem tam dinlenemeden hem kucağımda bebekle falan geçince pek duygusal olamıyorum. Bir an önce bitse de kucağıma alsam diyorum.
İnşallah hepimiz kucağımıza sağlıkla vaktinde alır güzel sohbetlerimize bebeklerle devam ederiz.
Bazen çok bıkmış hissediyorum kendimi, sonra inanılmaz suçluluk hissediyorum ama bazen o kadar zor oluyor ki her şey. Bide bu ara inanılmaz hasta oldum dün gece öksürmekten istifra ettim artık o kadar kötü öksürükler. Artık içim dışım zencefil limon elma tarçın oldu görmek bile istemiyorum Allahım az kaldı diyip kendimi telkin edip bugünüme şükür ediyorum ama an geliyor ağlama kriziyle yine isyan. Bitmeyecek gibi geliyor hamilelik.
Merhaba canım
Bende aynı senin gibi düşünüyordum. İsyan etmekten korkup bazende dayanamayıp isyan ediyordum. Erkenden suyum geldi 20 gün hastanede yattım. Canım yanmıyor diye kalp atışları normal diye hep “sıkıldım, keşke doğsa, şimdi doğsa nolcak sanki, çıkmak istiyorum, doğurmak istiyorum, doğmicaksa sezeryanla doğurtsunlar” bir sürü şey söyledim. Hissettirmiş olmalıyım ki 20 gün sonunda 32+4te çok sancılı bir şekilde doğumum başladı. Canımın acısından “beni bebekten soğuttunuz, istemiyorum alın” diye bağırdığımı bile biliyorum. Bebeğim doğduğundan beri yani 13 gündür küvezde. Öyle vicdan azabı ve pişmanlık yaşıyorum ki. Kendimi bir türlü affedemiyorum. Her gün 5-10 dk görüyorum öyle acı çekiyorum ki. Gerçekten çok zor. Sıkıldığım isyan ettiğim hamilelik günlerimi özledim. O kapıda beklemek gerçekten çok zorinşallah bebekleriniz sağlıkla zamanında gelsin.
Canım allah yardimcin olsun erken dogumun en zor süreci kuvezde bebeğini bırakıp gitmek. Ben de erken doğum yapacam hep kuvez korkusu vardı içimde insallah kuveze girmiyecek benim kızım. Rabbim sağlıkla senin bebisini de kucağına almayi nasip etsin.insallah. zor bi süreçMerhaba canım
Bende aynı senin gibi düşünüyordum. İsyan etmekten korkup bazende dayanamayıp isyan ediyordum. Erkenden suyum geldi 20 gün hastanede yattım. Canım yanmıyor diye kalp atışları normal diye hep “sıkıldım, keşke doğsa, şimdi doğsa nolcak sanki, çıkmak istiyorum, doğurmak istiyorum, doğmicaksa sezeryanla doğurtsunlar” bir sürü şey söyledim. Hissettirmiş olmalıyım ki 20 gün sonunda 32+4te çok sancılı bir şekilde doğumum başladı. Canımın acısından “beni bebekten soğuttunuz, istemiyorum alın” diye bağırdığımı bile biliyorum. Bebeğim doğduğundan beri yani 13 gündür küvezde. Öyle vicdan azabı ve pişmanlık yaşıyorum ki. Kendimi bir türlü affedemiyorum. Her gün 5-10 dk görüyorum öyle acı çekiyorum ki. Gerçekten çok zor. Sıkıldığım isyan ettiğim hamilelik günlerimi özledim. O kapıda beklemek gerçekten çok zorinşallah bebekleriniz sağlıkla zamanında gelsin.
Kızlar dualarınıza ihtiyacım var annem sabah karşı ameliyat olcak çok üzülüyorum berbat durumdayım erken doğum riskim de var, ne olur Allah Rıza'sı için dua edin hayırlısıyla ameliyattan çıksın
Canım Rabbim acil şifalar versin inşallah hayırla çıkar zor biliyorum ama sen gönlünü ferah tut miniğin içinKızlar dualarınıza ihtiyacım var annem sabah karşı ameliyat olcak çok üzülüyorum berbat durumdayım erken doğum riskim de var, ne olur Allah Rıza'sı için dua edin hayırlısıyla ameliyattan çıksın
34+3 oldum hala devam diyor dr.Hangi ilaçları kullanılıyorsunuz ben progestan iğne kullanıyorum gün aşırı 32. Haftadan sonra 3 günde bir dedi 34. Haftadan sonda tamamen bırakacakmışız siz 34 den sonrada mı devam ediyorsunuz
Rabbim sana da annene de evladına da şifa versin üzülme inşAllah sapasağlam çıkacak anneciğinAllah acil şifalar versin inşallah Annene sağsalim girsin çıksın inşallah.
Kan hacminin artmış olmasından damarlara giden kan hızlı ve yoğun oluyor. Ondandır kuşum benceKizlar iyi aksamlar cok bas agrisi cekiyorun iki aksamdir. Migrenim var normalde hamilelik boyunca o kdr cekmedim agri ama iki gecedir kivrandirio. Bu haftalarda normal mi acaba bas agrisi yasayan varmi?
Allah yardımcın olsun canım bende senin gibiyim tek ve küçük çocuklu ama sanırım ben 3. çocuğu yapıcam sırf bebek sevmek için oğlum çok huysuzdu hiç anlamadım hangi ara büyüdü koşturmadan şimdi kızımıda oğlum kıskanmasın diye doyasıya sevemiycem gibime geliyor bende bi 10 sene sonra sevmek doya doya ilgilenmek için bitane daha bebek istiyorum sanki
Ben de iki üç gün önce yasadım oyle bi agrı migrenim yok normal de ama nasıl feci bi agrıydı anlatamam gece boyunca uyumadım resmen bu haftalarfa olurmu bilmem ama bende yasadımKizlar iyi aksamlar cok bas agrisi cekiyorun iki aksamdir. Migrenim var normalde hamilelik boyunca o kdr cekmedim agri ama iki gecedir kivrandirio. Bu haftalarda normal mi acaba bas agrisi yasayan varmi?
Merhaba canım
Bende aynı senin gibi düşünüyordum. İsyan etmekten korkup bazende dayanamayıp isyan ediyordum. Erkenden suyum geldi 20 gün hastanede yattım. Canım yanmıyor diye kalp atışları normal diye hep “sıkıldım, keşke doğsa, şimdi doğsa nolcak sanki, çıkmak istiyorum, doğurmak istiyorum, doğmicaksa sezeryanla doğurtsunlar” bir sürü şey söyledim. Hissettirmiş olmalıyım ki 20 gün sonunda 32+4te çok sancılı bir şekilde doğumum başladı. Canımın acısından “beni bebekten soğuttunuz, istemiyorum alın” diye bağırdığımı bile biliyorum. Bebeğim doğduğundan beri yani 13 gündür küvezde. Öyle vicdan azabı ve pişmanlık yaşıyorum ki. Kendimi bir türlü affedemiyorum. Her gün 5-10 dk görüyorum öyle acı çekiyorum ki. Gerçekten çok zor. Sıkıldığım isyan ettiğim hamilelik günlerimi özledim. O kapıda beklemek gerçekten çok zor
Insan cani çok yandimi öyle oluyor ama üzülme herşey geçecek allahin izniyle kuzum bebeğini kucağına aldigin zaman inşalla h hepsi geride kalacak sütüne sahip çık annesi oda seni istiyordur emin ol hemen sarılacak kucağına alınca sana allahım hepimizin yardımcısı olsun
Kızlar dualarınıza ihtiyacım var annem sabah karşı ameliyat olcak çok üzülüyorum berbat durumdayım erken doğum riskim de var, ne olur Allah Rıza'sı için dua edin hayırlısıyla ameliyattan çıksın
Merhaba canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?