2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Gunaydin kizlar
Hamileligin kimimiz icin son aylari kimimiz icin son haftalari kimimiz icin son gunleri artik gercekten yorulduk sabirsiziz ama az daha sabretmek zorundayiz Nunutte canim yazdiklarin gozlerimi doldurdu cok haklisin hamileligim boyunca agzimdan cikan her soze dikkat etmeye calistim cunku bildim ki agzimizdan cikanin dua niteligi oluyor hep korktum bu yuzden ama insaniz isyan ediyoruz yeter bu kadar diyoruz. Basindan beri mutlu hamilelik gecirmeye calistim ama artik bu agrilar sizilar guc tuletmeye basladi. Rabbim bundan sonrasi icin bizlere ve sana kolaylik versin canim.

Canim Allah annene sifa versin insallah cok yipratma kendini 2 canlisin bebeginde etkilenecek annen insallah sag salim cikacak ameliyattan

Geçmis olsun cnm rabbim bir an önce sifa versin insallah hemen iyilesir annecigin rabbim yardımcınız olsun.

Gecmis olsun cnm insallah bir an once bebegini kucagina alırsın üzülme kendini suclama hamilelik zor gercekten yeri geliyo bazen bizimde agzimizdan cikiyo istemeden böyle sozler insan acısindan bazen ne yaptigini bilmiyor allah biliyo bizim ne sıkintilar çektiğimizi boşuna denmemis cennet anaların ayagı altinda diye üzme kendini sakın. Rabbim yardimcin olsun.

Kızlar çayları içmeye başladınız mı stell tea ve rezene çayını dün başladım inşallah faydasını görürüm

Kızlar çayları içmeye başladınız mı stell tea ve rezene çayını dün başladım inşallah faydasını görürüm
ben de alsam mı acaba diye düşünüyorum ama ablam hiçbir faydası olmadığını söylüyor bol bol emzirmek ve su tüketmek en güzel yöntem diyip duruyor off ablamdan çok etkilenir oldum doğum konusunda da çok baskı yapıyor bana

Herkese hayırlı sabahlar sıkıntısı derdi olan arkadaslarimizin icine gonlune RABBİM ferahlik versin inşallah ALLAH hepimizin yardimcisi olsun az kaldi sabirlar tukendi agir geliyor artık bebiskolatalari tasimak tez zamanda saglikla kucagimiza almayi nasip etsin hepimize

kızlar az önce ebebekten göğüs kremi göğüs ucu çıkartıcı falan aldım akılım da bişi kalsın istemiyorum kullanmasam bile her şey tam olsun istiyorum eşim beceremez çünkü bu tarz alışverişleri sona yaklaştıkça daha pimpirikli oldum sanırım birde hesap kitap yaptınız mı şimdiye kadar ne kadarlık alışveriş yaptınız diye ben yazıyordum kenara cüzdanımda kağıdı buldum şimdi aldıklarımı da yazdım 1200 lira çıktı elimi cebime attırmamışlar resmenaldığım en pahalı şey ateş ölçer

Masallah sanslısın canım. valla bizim rahat 5bini geçmiştir

Masallah sanslısın canım. valla bizim rahat 5bini geçmiştir
saolsun küçük halam çoğu şeyimi halletti onun çok fazla çevresi var kıyafet anlamında hiç bişi almadım desem yeridir bir kaç beğendiğim kıyafeti aldım içimde kalmasın diye zaten diğerleri patikli alttır çıtçıtlı badidir tulumdur falan filan. internetten alışverişte baya uyguna geliyor çoğu şeyi ebebekten aldım. gereksiz gördüğüm hiçbir şeyi almadım onları da ablam almıştı o verdi zaten bakalım kullanırsam bende

oo ne 1200 ü =) şanslısın ama oda yapmadınız siz o yüzdende belki , bizimde rahat en az 5 bini gecmiştir hatta hastane giderlerini de eklersem ucuyo baya 2li testti ayrıntılıydı bilmem ne

Hadi ya bende umudumu sonrakine saklamıştım onuda sevemiyceksem iki çocuk yeter bana allah onlara sağlık versin

Canım benim tabiki de sık sık emzirmek ve bol su içmek sütü artırıyor ben hiç gaz sıkıntısı yaşamadım oğlumda rezene çayının etkisi olmuştur diye düşünüyorum sütümde vardı
Sonuçta bu çaylar zararlı içecekler değil içmekte fayda var diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…