- 1 Mart 2013
- 10.002
- 18.448
- 498
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #26.741
Canım Doğuma bi kaç hafta kala humana stell tea ve rezene çayı doktorum önermişti ilk hamileliğimdeBen konuyu kacirmisim canim bu çayları ne için iciyorsunuz acaba
Kızlar çayları içmeye başladınız mı stell tea ve rezene çayını dün başladım inşallah faydasını görürüm
oo hastaneyi hiç eklemedim benoo ne 1200 ü =) şanslısın ama oda yapmadınız siz o yüzdende belki , bizimde rahat en az 5 bini gecmiştir hatta hastane giderlerini de eklersem ucuyo baya 2li testti ayrıntılıydı bilmem ne
tabi zararı yok aksine yararı var ama kaynanadan beter ablam olduğu için bazen kafam çok karışıyor herkes bişi diyor en güzeli kendimi dinlemek bende başlayayım olmadıCanım benim tabiki de sık sık emzirmek ve bol su içmek sütü artırıyor ben hiç gaz sıkıntısı yaşamadım oğlumda rezene çayının etkisi olmuştur diye düşünüyorum sütümde vardı
Sonuçta bu çaylar zararlı içecekler değil içmekte fayda var diye düşünüyorum
Tabi canım herşeyi sormaya gerek Yok sen al eczaneden içmeye başla bencetabi zararı yok aksine yararı var ama kaynanadan beter ablam olduğu için bazen kafam çok karışıyor herkes bişi diyor en güzeli kendimi dinlemek bende başlayayım olmadı
Benim de iki oğlumun arasında 1 yaş 8 ay var.ikisini de sevememistim tam olarak.bakimlariyla ilgilenmekle geçti zaman.o yüzden 3.yu yaptık ama bu defa da kıskançlık olacak gibi.kucuk oğlum karnında hareketini görse gelip eliyle bastırmaya çalışıyor.yine de onlar okula gittiklerinde fknn sevmeye vakit olur inşallah diye düşünüyorum.Allah yardımcın olsun canım bende senin gibiyim tek ve küçük çocuklu ama sanırım ben 3. çocuğu yapıcam sırf bebek sevmek için oğlum çok huysuzdu hiç anlamadım hangi ara büyüdü koşturmadan şimdi kızımıda oğlum kıskanmasın diye doyasıya sevemiycem gibime geliyor bende bi 10 sene sonra sevmek doya doya ilgilenmek için bitane daha bebek istiyorum sanki
Benim de migrenim var iki sezeryan oldum spinal.hicbir sorun yaşamadım baş ağrısı adına.buyuj oğlumda omuz ağrılarım çok olmuştu.kahvr ve bol su icmek gerekiyor zaten narkozun vücuttan atmak icin.sezeryanda epidural yapılmıyor bildiğim kadarıyla,spinal yapılıyor diye biliyorum.Kizlar yarin kontrolum var doktorumada sorucam ama sizede sorayim benim dogum sezaryan olucak dogum yapan anneler migreniniz varsa spinal olmayin cok basagrisi olur diyolar sizin onerileriniz var mi spinal veya epudural.. tabikii en iyisi belki normal dogumdur diceksiniz simdi ama malesef bu konuda kendime guvenemiyorum.
İçmeye başlayabilirsinBen aldim ama daha baslamadim cnm baslayalim mi artık bilmedigim icin iyi oldu bu konuyu actigin. Birde bu rezene kimyon cayi gaz icin bebegede iciriliyormu.
Benim de migrenim var iki sezeryan oldum spinal.hicbir sorun yaşamadım baş ağrısı adına.buyuj oğlumda omuz ağrılarım çok olmuştu.kahvr ve bol su icmek gerekiyor zaten narkozun vücuttan atmak icin.sezeryanda epidural yapılmıyor bildiğim kadarıyla,spinal yapılıyor diye biliyorum.
Anladim cnm tsk ederim bendede migren var sanirim bunyeye ve o anki kendini kasma durumuna göre degisiyor bu basagrisi. Ben tam nasil bilmiyorum sezaryanı dogrudur cnm epidural olmayabilir bakalim doktorumla konusurum yarin tsk ederim cvp icin.
İçmeye başlayabilirsin
Yok canım bebeğe içirmiyorsun sen içeceksin o sütünden faydalanacak
Kızlar birde şimdiden yediklerinize dikkat edin annedeki gaz bebeğe geçiyor çünkü bakliyat tüketmeyelim bu dönem özellikle nohut onda çok fazla gaz var bol bol protein tüketme zamanımız geldi artık bir iki hafta kala bunlara dikkat edelim hanımlar inşallah bol bol sütümüz ve gazsız sağlıklı huzurlu bebişlerimiz olsun
Canım ben şimdi bile gaz sıkıntısı çekiyorum bir hafta içinde de doğumum olacak şimdi alsam faydası olur mu ki bebek çok mu gazlı olur acaba endişelendim simdiİçmeye başlayabilirsin
Kızlar birde şimdiden yediklerinize dikkat edin annedeki gaz bebeğe geçiyor çünkü bakliyat tüketmeyelim bu dönem özellikle nohut onda çok fazla gaz var bol bol protein tüketme zamanımız geldi artık bir iki hafta kala bunlara dikkat edelim hanımlar inşallah bol bol sütümüz ve gazsız sağlıklı huzurlu bebişlerimiz olsun
Canım ben şimdi bile gaz sıkıntısı çekiyorum bir hafta içinde de doğumum olacak şimdi alsam faydası olur mu ki bebek çok mu gazlı olur acaba endişelendim simdiİçmeye başlayabilirsin
benim yeğenim bile kıskanıyor canım senin çocuklarının kıskanması çok normal.aynı evi paylaşacaklar aynı anne babayı paylaşacaklarGünaydın kızlar.bugun oğluşu gorcem insalalh,umarım kilo almıştır.heyexan dorukta.rabbim hastalara şifa versin,bizlere de hayırlı sağlıklı vaktinde doğum nasip etsin inşallah
Benim de iki oğlumun arasında 1 yaş 8 ay var.ikisini de sevememistim tam olarak.bakimlariyla ilgilenmekle geçti zaman.o yüzden 3.yu yaptık ama bu defa da kıskançlık olacak gibi.kucuk oğlum karnında hareketini görse gelip eliyle bastırmaya çalışıyor.yine de onlar okula gittiklerinde fknn sevmeye vakit olur inşallah diye düşünüyorum.
bizim gaz bebeğe geçerse ben yandım gazsız bir günüm geçmedi nerdeyseCanım ben şimdi bile gaz sıkıntısı çekiyorum bir hafta içinde de doğumum olacak şimdi alsam faydası olur mu ki bebek çok mu gazlı olur acaba endişelendim simdi
yok canım sormuyorum aslında ama anlatıyorum bazı şeyleri mesela doğum hakkında konuştunuz mu diye sordu en son dedim daha dönmemiş 37ye kadar beklicez dönmezse sezeryan olcam dedim vay efendim hemen kesip biçmeye yer arıyorlarmış makat geliş bile doğuran varmış başlıyor saçmalamaya ben makat geliş imkanı yok doğuramam zaten birde erkenden açılmam var iğne vuruluyorum doktor en kötü ihtimali açılmayı durduramazsa bekleyemeyiz diye 37ye kadar dönmesini bekleriz dedi ama yok anlatamıyorum işte bazen gerçekten geriliyorum zaten son zamanlarımız kafamızın boşalması gerekeceği yerde daha çok doluyoruzTabi canım herşeyi sormaya gerek Yok sen al eczaneden içmeye başla bence
karbonatın içine kaya tuzuda ekle canım ben çok memnun kalmıştım ama hamilelikte hormonlar tavan olduğu için etki etmeyebilirSelam kizlar.. sezeryanda epidural oluyor. Hatta bi arkadas burda anlatmıştı. . Spinalde tek.doz veriliyor ama epidural sana bağlı oluyor. Sezeryan sonrası ağrı hissettiklerini butona basarak ağrı kesici alınıyor. Açıkcası ben de çok net bilmiyorum spinali. Ben epidural olmuştum daha önce. .
Ya kızlar ben bu aralar ter kokusundan muzdaribim. İşe giderken mecbur roll on sürüyordum. Ayrılınca sürmek istemedim. Karbonati deniyorum ana etki etmiyor. Nasıl uygulamak gerekiyor.. F filmgibi canim sen tavsiye etmiştim sanırım. Öyle ki duş alıp çıkıyorum. 1- 2 saat içinde hemen terleme sonrası koku hissediyorum.. evde de kıyafet pek çok kez degistiriyorum. Siliyorum da..olmuyor ama..
İnşallah sevebilirsiniz doya doya abilerden fırsat kaldılça:) insan kaçıncı çocuk olursa olsun heyecanlanıyor sevmek istiyor.Günaydın kızlar.bugun oğluşu gorcem insalalh,umarım kilo almıştır.heyexan dorukta.rabbim hastalara şifa versin,bizlere de hayırlı sağlıklı vaktinde doğum nasip etsin inşallah
Benim de iki oğlumun arasında 1 yaş 8 ay var.ikisini de sevememistim tam olarak.bakimlariyla ilgilenmekle geçti zaman.o yüzden 3.yu yaptık ama bu defa da kıskançlık olacak gibi.kucuk oğlum karnında hareketini görse gelip eliyle bastırmaya çalışıyor.yine de onlar okula gittiklerinde fknn sevmeye vakit olur inşallah diye düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?