2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
bir garip oblomov geçen seninle bacak agrılarımız hakkında konusmustuk ya canım doktoruma soyledim kasiym eksik geliyormus bebek cekior demekki hepsini dedi galiba falzadan kasium almalıyız sanda soyleyim dedim

Ayy şahane tebrik ederim gözünüz aydın hayırlı sağlıklı bir evlat olsun inşallah

Her bebek aynı kilo ve boyda doğmuyır. Ona bakarsan bizim bi akrabanın bebişi 62 cm doğduydu

Hayırlı aksamlar herkese. Surekli takip ediyordum ancak ilk defa yaziyorum. 35+4 haftalik hamileyim. Dün kontrolde bebegimin sol böbreğinde 10 mm civarında genişleme olduğunu söyledi doktor. Reflü de olabilir dogumdan sonra ultrason çekilmesi lazım dedi. İnternetten araştırdım biraz moralim bozuldu. Çevresinde böyle bi durum yaşayan var mı?

Gozunuz aydin. Saglikli sihhatli bir bebis olsun insaallah. Kilosu falan da gayet guzelmis masallah

Gözün Aydın canım. Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. Darısı bizlere inşallah:)

Canım hayırlı ugurlu olsun Allah analı babalı buyutsun tam olarak kaç haftalık doğum yaptın. Bebisinin kilosu da iyiymis

Canım hayırlı ugurlu olsun Allah analı babalı buyutsun tam olarak kaç haftalık doğum yaptın. Bebisinin kilosu da iyiymis

Ay harika ALLAH anali babali büyütsün inşallah hayirli saglikli uzun omurlar versin masallah bebiskolataya da size de darısı basimiza insallah

Gözün aydın, hayırlı sağlıklı evlat olsun inşallah.
Darısı bizlere.

Ben bugün son kontrolüme girdim.
Sata göre 37. Hafta sonundayım , ölçümler 40 haftalık, kilo 3.800. Ve pazartesi saat 9da spinal doğum olacak inşallah. Bakalım son ölçülen kilo ile doğum kilosu ne kadar tutacak. Bu arada doğum sezonundayız sanki, bir aydır hafta içi, haftasonu ne zaman gitsem boş oda bulamadım hep doğum hem ziyaretçi ile her oda tıklım tıklım.

Çok sık karşılaşılan bi durum canım genelde takip önerilir arkadaşımın bebeğinde aynı sorun var sadece takip ediliyor geneli zamanla normale dönüyor bebek şimdi 10 aylık maşallahı var
İnternete hiç bakma karın ağrısı yazsan kanser belirtisi diye çıkar doktorundan başkasının söylediklerine kulaklarını kapatmak en iyisi

. Allah yardımcın olsun canim sağlıklı haberlerini bekliyoruz insallah yavaş yavaş sona yaklaşıyoruz artik

Oyy maşallahı var 4 kilo doğar herhalde senin paşa

Gozunaydin canim. MasAllah yavruna :) Rabbim evladina hayirli saglikli bi omur nasib etsin. InsAllahh daha guzel gunlerinide gormeyi nasib etsin Rabbim sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…