2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Canim maşallah Allah bağışlasin inş güzel ve kolay bi doğum gerceklestirmissindir.

Nunutte bende senin gibi dusunuyodum ilk baslarda erken dogmasindan cok korkuyodum son zamanlara dogru fikrim degisi nedense erken dogumdan hic korkmamaya basladim dogsa nolcak hatta iyi olur erkenden alirim kucağıma hem erken dogan bebeklerde gayet saglikli oluyo gibi seyler dusunmeye basladim. Hic dikkat etmedim son zamanlar korkum yoktu. Ama simdi bende cok pişmanım. Ameller niyetlere goredir bunu daha iyi anladim. Simdi yavrum kuvezde ben evdeyim okadar zormus ki kendime cok kiziyorum bende ama artik olan oldu yapacak bisey yok. InsAllah Rabbim bize bagislar. Butun hamilelere de zamaninda kavusmayi nasib eder

bir garip oblomov geçen seninle bacak agrılarımız hakkında konusmustuk ya canım doktoruma soyledim kasiym eksik geliyormus bebek cekior demekki hepsini dedi galiba falzadan kasium almalıyız sanda soyleyim dedim
Canim benim her ay butun degerlerime bakiliyor kalsiyum eksikligim yok. Benim bebegin baski yapmasindan dolayi ve acilmamdan dolayi malesef

Gözünüz aydin cnm hayırlı olsun Allah analı babalı büyutsün insallah .

Oy masallah masallah. Allah anali babali buyutsun hayirli vefali bir evlat olsun insallah Allagim vakti zamaninda bizlerede nasip etsin

Ah canımm çok erken gelmiş miniğin Allah yardımcınız olsun Rabbim şifa versin oğlun bir an evvel toparlayıp yağız bir delikanlı olsun inşaallah

canim kac haftalik dogmustu ki

Gözün aydın canım darısı başımıza sağlıklı olmanıza çok sevindim

Ah canımm çok erken gelmiş miniğin Allah yardımcınız olsun Rabbim şifa versin oğlun bir an evvel toparlayıp yağız bir delikanlı olsun inşaallah
Evet canim erken geldi hicbiseyim yokken dogum oldu. Aminn insAllah Allah razi olsun. InsAllah hepimizin yavrularinin o gunlerinide görmeyi nasib eder Rabbim

Hayirli olsun canim. Allah anali babali buyutsun insallah.
Tam kac haftalik dogum yaptin acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…