2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Allah analı babalı büyütsün canım gozun aydın :)

Kayinvalidem ve gorumcem gelecekmis yarin, bebegin esyalarini yerlestirmeye. Sagolsunlar ilk torun hevesleniyorlar. Ama 8 aydır annem baktı bana hep, yakın oturuyoruz, yemegime temizligime elinden geldiği kadar hep yardım etti. Şimdi eğlenceli kısmına gelip bebek eşyası yerlestirmek istiyorlar. Buyursun gelsinler tabii. Dün annem bebegin dolabini vs sildi, 5 makine bebek esyasi yikadik, annem tutturdu utuleyim onlar yerlestirsin diye. Ben de izin vermedim, hic biseye elleri degmedi bari iki tane zibin utulesinler dedim ama bu sefer de içime sinmedi, yarın birsey deyip sinirlerimi bozarlarsa hic kaldiramam, utuliyim hazır olsun dedim. Belim koptu resmen ve dörtte birini bile yapamadım. Uzandim simdi, her kemigime ayri ayri vuruyor kerata, uyumak mümkün değil. Yatakta sagdan sola donerken kemiklerim kırılacak gibi aciyor.
Yarın kacta geleceklerini de on kere sordum soylemediler. Eşim diyor ki, sen uyu öğlen 2ye kadar, geldiklerinde zile uyanirsin birsey olmaz

Amin inşallah Gerçekten öyle zorki. Kokusunu hiç almadım dokunmadım öyle cam arkasından ne kadar görsem kar. Öyle masum öyle savunmasız öyle muhtaç duruyorki içim parçalanıyor. Allah o kapıda bekleyen tüm ailelerin yardımcısı olsun. 15 gün olcak ama 15 aydan bile uzun geliyor. Rabbim yardım etsin şifasını versin

Nunutte Canım bebeğinin durumu nasıl ne zaman çıkacağı belli mi
Doktora ne zaman sorsak aynı diyor. Hergün sormanıza gerek yok 3 günde bir sorun diyor. Sanki mümkünmüş gibi. İnce tel üzerinde ne ilerliyor ne gerliyor diyor. Ağzından verilen hortum burnuna geçmiş bu bir ilerleme olmasına rağmen doktor taviz vermiyor. Evet bu iyi bir şey demiyor. Bebekler için 2*2-4 etmez diyor. Hep iyisini düşünmeye çalışıyorum. Ama umutsuzlaşıyorum. Meleğimi öyle çaresiz görünce kahroluyorum. Ne zaman çıkacağıda belli değil. Çok dua edin lütfen

Allah tez zamanda şifasını verip yavrunu sana kavuştursun. Hiç bir anne yavrusuyla sınanmasın herkesin bebeği gönlünce yanında olsun..

Benim durumum 19. Haftadan beri böyle. Sadece oturmaya geldi 2 3 kez. Ne temizliğe ne başka şeye
Üstelik biliyorsun rahim ağzım dikişli benim. En azından bebeğin elbiselerini yerleştirmeye gelme isteği varmış. Benim kv ve görümcek örümcek sanki karnımdaki elin çocuğu bende komşuyum öyle davranıyorlar. Allah büyük. Diğer oğulları da evlenecek. Sabırsızlıkla bekliyorum. Bana yapılmayan ona yapılsın işte o zaman cıngarı kopartıp ilişkimi bitireceğim. Haaa kocam anam anam derse buyursun gitsin o anasına.

35+5 de doğdu.

Kızlar hepinizee ayrı ayrı teşekkür ederim. İnşallah hem karnında hem hastanede bekleyen tüm anneler sağsalim yavrularına kavuşurlar.

Canım hayırlı olsun Allah analı-babalı büyütsün güzel bebeğini :)

Bu arada ben bu saatte hala uyuyamıyorum ve doktora gittik bugün kontrol vardı. Her şey iyi gibiydi ilk nst'mize girdik ve meğerse çok fazla sancım varmış çoğunu hissetmiyor muşum doktorum biraz telaş yaptı ciğer geliştirici iğne ve adalat verdi ve artık sürekli yatmam gerektiğini söyledi. Bakalım hepimiz için hayırlısı ve 2 haftada 600 gram almış 2600 olmuş oğlum :)

Bende hala uyuyamiyorum. Nedir son gunlerdeki uykusuzluk boyle ustelik sabah kontrolum var uykusuz uykusuz nasil gececek bakalim. Hastane de iyice yoruyor insani.

Aslinda hic beklenti icine girmemek en güzeli ama beceremiyoruz işte

En azından bunu dusunmusler tabi kendi annen gibi olmazda benim annem kayınvalidem sehir dısında uzaktalar aynı sehirdeler yalnız annem iki gunlugune geldi eşyalarını yıkadı utuledi Avrupa yakasında gorumcem var hiç geliyim bi yardım edeyim bişey gereklimi bile demedi bide bana dogsun da biz hep sizdeyiz gelir severiz diyor cok zor sartlar alditında hamiellik yasadım doktorum izin vermedi iş yapmama eve kadın aldık vs bi gun de demedi geliyim bi yardım edeyim diye tabiki de geldcekler yiğeni sonucta ama insanın zoruna gidiyor demi

Aslinda hic beklenti icine girmemek en güzeli ama beceremiyoruz işte

Sizinkiler yine gelmeyi akillarindan gecirmis benimki hic geleyim bile demiyor ilk torunu insanda az bi heyecan olur onda hic bir sey yok daha bir cigit almadi torununa bide utanmadan gelip sevecekmis oğlu zorla arabasını sen alacaksin dedi diye arabayi aldi sinsi gorumcek de bir şeyler almis gibi gorunmek icin bi kac parca bir sey aldı sirf adı olsun diye. Besigi besik takimi herseyini annem babam yaptilar 1500 lira masraflari oldu kv bide utanmadan torunu yapacak tabi diyor sen neden hic bir sey yapmiyorsun acaba esimde icten ice uzuluyor ama yinede anam anam diyor annesi sonuçta atamaz malesef

Ay bilmiyorum simdi ben de oglan anasi oluyorum bebeğin odasında olan hersey, hali perde mobilya, bebegin tum ilk kıyafetleri, benim lohusaliklarim vs hepsini annemler aldı. Rahat 5 bini geçmiştir. Zaten annemler torunlarina seve seve yapiyor, bana seve seve bakıyor. Ama karşı taraf da, ay kızım annenler de almış ne güzel sagolsunlar güle güle kullanın dese çok mu zor anlayamıyorum ki. Aynen bebeği sevme pesindeler bizimkiler de bir kere nasılsın diye aramisliklari yoktur sanırım. Neyse zararları olmasın da.. Benim de 2 abim var, yegenlerim var. Annem hep derdi ki, gelinin gönlünü hoş tutacağız ki o da bebeği bize gonluyle sevdirsin. Hakikaten bebek için önce anneyi hoşnut etmek lazım. Istedigimiz de bi tatli dil guler yuz. Nasilsin, biseye ihtiyacin var mi, size corba yaptım. Işte bu kadar. Dilleri mi varmiyor nedir

Bende hala uyuyamiyorum. Nedir son gunlerdeki uykusuzluk boyle ustelik sabah kontrolum var uykusuz uykusuz nasil gececek bakalim. Hastane de iyice yoruyor insani.
Vücut doğum sonrasına kendini hazırlıyor kızlar.
Bende de özellikle geceleri gelen bir enerji patlaması var, adeta hamilelik öncesi zamanlarım gibim. Sabaha kadar oturuyorum desem yeridir. Son kontroller, listeler falan yapıyorum, dün 2de sıkıntıdan fırının altını temizliyordum ki bugün yardımcı gelecek ama uyuyamayınca insan oyalanmak istiyor işte. Tabii sabaha kadar uyumayınca öğleden sonraya pilim yetmiyor, kucağımda kısımla halının üstünde manda gibi devrilmeye başlıyorum, gece kesin erken yatacağım diyorum, gece oluyor Allahım bir enerji bir enerji...

Dilleri varmiyor degil islerine gelmiyor aman huzurumu bozmasinlar esimi kontrol etmeye calismasinlar yeter o bana

Canım benim bazı doktorlar bu konuda çok ketum
Sen sıkma canını eminim bebeğinle sağsalim çıkacaksınız o hastaneden sende umudunu yitirme rabbim şu mübarek günde yavruna şifa sana da ferahlık versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…