2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
InsAllah Rabbim bi 15 gun daha ayri kalmadan kavusmanizi nasib eder. Biz güçlü olalim ki onlarda güçlü olsunlar bize cok ihtiyaclari var. Bende yavrumu oyle gorunce cok uzuluyorum yanina gittigimde aglamamamk icin kendimi zor tutuyorum hissediyo çünkü onlara guzel duygular hissettirmemiz lazim. Oyuzden ben olan oldu bundan sonra ahlanip vahlanmanin bi caresi olmadigini düşünüyorum. Çünkü oyle yapinca kendimede oglumada zarar verdigimi dusunuyorum. Bol bol dua ediyorum Rabbime siginiyorum. InsAllah Rabbim acilarini gostermesin

Benim KV de aynı üstelik aynı apartmanda oturuyorum yardıma gelmesi kenarda dursun oğlumu bile sormuyor bide pişkin pişkin sadece hastaneye gelirim diyor eşimde zaten böyle davrandığı için sende gitme çocuklarda gösterme diyor allahtan ama gene ben büyüktür diye arada gidiyorum ama insanın içine koyuyor bazen annem gelip her işimi yapıyor o el gibi duruyor millet içinde torun sahibi oluyor bide.

Günaydın herkese.dr doğumda kordon bağlatmak ister misin diye sordu, normalde asla kabul etmem ama şöyle bir durum var. İlk gebeliğim plasenta previa idi, çok sıkıntılı bir gebelikti. Doğuma girerken eşime de bana da kanama durmazsa rahmi alabiliriz diyerek imza aldılar.
İkinciye gebeyim bu öyle değildi ama erken doğum riski ağrı kasılma vs ile sürekli eziyet ve yatarak geçirdim.ağrılar ağlatıyor zaman zaman. Bir gebelik daha benim için riskli olabilir. Bazı dr lar bir daha gebe kalma diyor. Gücüm de yok bir gebeliğe daha, eşim de aynı fikirde. Daha önce 3aylık iğne kullandım, kanamadan psikolojime kadar mahfetti, spiral taktırdım 3ay ağrıdan ağlaya ağlaya geçti çıkardık. Diğer yöntemler de pek güvenilir değil. En iyisi tüpleri bağlatmak gibi geliyor bana, gebelik benim için riskli özellikle 2sezaryenden sonra. Siz olsanız bağlatır mıydınız?

Ben hepsini sirkeyle sterilize ettim suyun içine sirke koyup kaynattım camisa pilastigide

Gözün aydın allah kaderini bahtını güzel eylesin analı babalı büyüsün inşallah bol sütlü günler diliyorum

Günaydın geçmiş olsun ben olsam bağlatırdım hayati risk söz konusuysa hiç düşünmeden karar verirdim
Kazayla hamile kalıp bebeği aldırmak zorunda kalmaktansa böyle bir karar daha mantıklı geliyor bana

Kızlar üzülmeyin ne olur kader diye bişey var allah katında hem hep beraber alcaz bebekleri kucagimiza allahin izniyle şükür asel savaşçı bi bebek çıktı bugunumuze şükür kucağınıza alınca bol bol hasret gideririz üzülmek kendine kızmak yok herseyde var bir hayır canım allaha emanet olsun kuzucuklar

ben kesinlikle böyle bir şey düşünmezdim dünyanın bin türlü hali var çocuklarda hastalık vs olsa bir kardeşe daha ihtiyaç olsa vs benim aklıma bunlar geliyor hep ya da daha farklı şeyler olabilir. bizim patronun eşi daha 32 yasında ve bağlattı 3 tane oğlu var başka düşünmüyoruz diye ama bin pişman oldu çocukların başı hastalıktan kurtulmuyor daha beter bir hastalık olsa ellerinden hiç bişi gelmicek. bence eşin korunsun %100 olmasada ben eşlerin korunmasından yanayım

Zor bir durum tabi ama zaten iki tane evladın var Allah onlara uzun sağlıklı ömürler versin ben olsam bağlatırdım riske atmazdım eşimle konulup karar verirdim ki zaten eşin de sana destek sağ salim kavuşun bebeğinize inş

B bdefne canim ben de oblomov a katılıyorum. Bi gun pisman da olabilirsin. Hap kullanabilirsin. İllaki onun da yan etkileri var tabiki ama bilemedim Allah hayırlısini gönlüne versin inş.

1 haftadır gecmeyen bi karın agrım var zaman zaman ishalle eşlik eden,günde 3-4 kere büyük tuvaletimi yapıyorum en az, dün servisten indim eve dogru yürürken kasıklarıma bi sancı saplandı 5 dk lık yolu 40 dk da anca yürüdüm eve gidip uzanınca gecti bu seferde bel ağrısı başladı şiddetli sonra uyumuşum öyle, şimdi de işe geldim regl sancısı gibi bi sancı başladı,iyice aşağı indiğinide hissediyorum , kendimi panikletmek de istemiyorum, ağrı eşiğim yüksek dedim dedim ama yemedi yani doktora gitsem ya da sorsam normal dicek son ayda , whatsapptan sorayım bakalım

Canım icerigi oldukça temiz organik rolonlar var kullanmak istersen

Tabiki kader var ALLAH var ne yazdiysa onu yasiyoruz halimize şükürler olsun bizden bin bin kat kotu seyler yasayanlar var. Dusuncelerim icin ister istemez kizdim kendime ama bunun biseye faydasi olmadigi anladim. Dua ettikçe rahatliyorum. InsAllah RABBIM yavrularimiza saglik versin butun annelerin kucagini bos birakmasin insAllah . InsAllah burda yavrularimizin dislerini cikardigi yurudugu anne baba dedigi gunleri gorupde birbirirmize yazariz :)

En azından kocan görüyor. Benim kıcam melaike sanıyor anası ile örümcek görümceki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…