- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #26.861
InsAllah Rabbim bi 15 gun daha ayri kalmadan kavusmanizi nasib eder. Biz güçlü olalim ki onlarda güçlü olsunlar bize cok ihtiyaclari var. Bende yavrumu oyle gorunce cok uzuluyorum yanina gittigimde aglamamamk icin kendimi zor tutuyorum hissediyo çünkü onlara guzel duygular hissettirmemiz lazim. Oyuzden ben olan oldu bundan sonra ahlanip vahlanmanin bi caresi olmadigini düşünüyorum. Çünkü oyle yapinca kendimede oglumada zarar verdigimi dusunuyorum. Bol bol dua ediyorum Rabbime siginiyorum. InsAllah Rabbim acilarini gostermesinAmin inşallah Gerçekten öyle zorki. Kokusunu hiç almadım dokunmadım öyle cam arkasından ne kadar görsem kar. Öyle masum öyle savunmasız öyle muhtaç duruyorki içim parçalanıyor. Allah o kapıda bekleyen tüm ailelerin yardımcısı olsun. 15 gün olcak ama 15 aydan bile uzun geliyor. Rabbim yardım etsin şifasını versin
Allahim biran once birdaha ayrilmamak uzere kavustursun yavruna canm31+6 da dogdu canim
Benim KV de aynı üstelik aynı apartmanda oturuyorum yardıma gelmesi kenarda dursun oğlumu bile sormuyor bide pişkin pişkin sadece hastaneye gelirim diyor eşimde zaten böyle davrandığı için sende gitme çocuklarda gösterme diyor allahtan ama gene ben büyüktür diye arada gidiyorum ama insanın içine koyuyor bazen annem gelip her işimi yapıyor o el gibi duruyor millet içinde torun sahibi oluyor bide.Benim durumum 19. Haftadan beri böyle. Sadece oturmaya geldi 2 3 kez. Ne temizliğe ne başka şeye
Üstelik biliyorsun rahim ağzım dikişli benim. En azından bebeğin elbiselerini yerleştirmeye gelme isteği varmış. Benim kv ve görümcek örümcek sanki karnımdaki elin çocuğu bende komşuyum öyle davranıyorlar. Allah büyük. Diğer oğulları da evlenecek. Sabırsızlıkla bekliyorum. Bana yapılmayan ona yapılsın işte o zaman cıngarı kopartıp ilişkimi bitireceğim. Haaa kocam anam anam derse buyursun gitsin o anasına.
Aminn insAllah canim insAllah. Rabbim sizede saglikla kavusmayi nasib etsin insAllahAllahim biran once birdaha ayrilmamak uzere kavustursun yavruna canm
Emzikleri, biberonları şimdiden sterilize edip buzdolabı poşetinde saklamayı düşünüyorum olur mu sizce? Bir de kıyafetleri yıkayıp hurçların içine koysam sonra doğuma yakın ütüleyip assam sanki daha temiz durur gibi geliyor?
Bir de ben cam biberon almadım, plastik olanlardan aldım hep. Plastik olanlar kaynatılır mı? Sterilizasyonu nasıl olmalı?
Kızlar
Ben dün gece Doğum yaptım :)
Dün sabah sancılarım başlamıştı, gece de kucağımıza aldık çok şükür. Doğumdan hiç bahsetmeyeceğim, benimki ekstralıklara sahipti. Ama kucağa almak çok acayip bişeymiş.
Hemen emmeye başladı, haftasına göre kilosu çok iyi olduğu için direk yanımıza aldık. 3.200 doğdu.
Çok muhteşem bişey.. umarım herkes en kolay ve güzel şekliyle bebeğini kucağına alır.
Merak ettiğiniz bişey olursa da ilk fırsatta cevap yazarım mutlaka :)
Günaydın geçmiş olsun ben olsam bağlatırdım hayati risk söz konusuysa hiç düşünmeden karar verirdimGünaydın herkese.dr doğumda kordon bağlatmak ister misin diye sordu, normalde asla kabul etmem ama şöyle bir durum var. İlk gebeliğim plasenta previa idi, çok sıkıntılı bir gebelikti. Doğuma girerken eşime de bana da kanama durmazsa rahmi alabiliriz diyerek imza aldılar.
İkinciye gebeyim bu öyle değildi ama erken doğum riski ağrı kasılma vs ile sürekli eziyet ve yatarak geçirdim.ağrılar ağlatıyor zaman zaman. Bir gebelik daha benim için riskli olabilir. Bazı dr lar bir daha gebe kalma diyor. Gücüm de yok bir gebeliğe daha, eşim de aynı fikirde. Daha önce 3aylık iğne kullandım, kanamadan psikolojime kadar mahfetti, spiral taktırdım 3ay ağrıdan ağlaya ağlaya geçti çıkardık. Diğer yöntemler de pek güvenilir değil. En iyisi tüpleri bağlatmak gibi geliyor bana, gebelik benim için riskli özellikle 2sezaryenden sonra. Siz olsanız bağlatır mıydınız?
@Nunutte bende senin gibi dusunuyodum ilk baslarda erken dogmasindan cok korkuyodum son zamanlara dogru fikrim degisi nedense erken dogumdan hic korkmamaya basladim dogsa nolcak hatta iyi olur erkenden alirim kucağıma hem erken dogan bebeklerde gayet saglikli oluyo gibi seyler dusunmeye basladim. Hic dikkat etmedim son zamanlar korkum yoktu. Ama simdi bende cok pişmanım. Ameller niyetlere goredir bunu daha iyi anladim. Simdi yavrum kuvezde ben evdeyim okadar zormus ki kendime cok kiziyorum bende ama artik olan oldu yapacak bisey yok. InsAllah Rabbim bize bagislar. Butun hamilelere de zamaninda kavusmayi nasib eder
ben kesinlikle böyle bir şey düşünmezdim dünyanın bin türlü hali var çocuklarda hastalık vs olsa bir kardeşe daha ihtiyaç olsa vs benim aklıma bunlar geliyor hep ya da daha farklı şeyler olabilir. bizim patronun eşi daha 32 yasında ve bağlattı 3 tane oğlu var başka düşünmüyoruz diye ama bin pişman oldu çocukların başı hastalıktan kurtulmuyor daha beter bir hastalık olsa ellerinden hiç bişi gelmicek. bence eşin korunsun %100 olmasada ben eşlerin korunmasından yanayımGünaydın herkese.dr doğumda kordon bağlatmak ister misin diye sordu, normalde asla kabul etmem ama şöyle bir durum var. İlk gebeliğim plasenta previa idi, çok sıkıntılı bir gebelikti. Doğuma girerken eşime de bana da kanama durmazsa rahmi alabiliriz diyerek imza aldılar.
İkinciye gebeyim bu öyle değildi ama erken doğum riski ağrı kasılma vs ile sürekli eziyet ve yatarak geçirdim.ağrılar ağlatıyor zaman zaman. Bir gebelik daha benim için riskli olabilir. Bazı dr lar bir daha gebe kalma diyor. Gücüm de yok bir gebeliğe daha, eşim de aynı fikirde. Daha önce 3aylık iğne kullandım, kanamadan psikolojime kadar mahfetti, spiral taktırdım 3ay ağrıdan ağlaya ağlaya geçti çıkardık. Diğer yöntemler de pek güvenilir değil. En iyisi tüpleri bağlatmak gibi geliyor bana, gebelik benim için riskli özellikle 2sezaryenden sonra. Siz olsanız bağlatır mıydınız?
Zor bir durum tabi ama zaten iki tane evladın var Allah onlara uzun sağlıklı ömürler versin ben olsam bağlatırdım riske atmazdım eşimle konulup karar verirdim ki zaten eşin de sana destek sağ salim kavuşun bebeğinize inşGünaydın herkese.dr doğumda kordon bağlatmak ister misin diye sordu, normalde asla kabul etmem ama şöyle bir durum var. İlk gebeliğim plasenta previa idi, çok sıkıntılı bir gebelikti. Doğuma girerken eşime de bana da kanama durmazsa rahmi alabiliriz diyerek imza aldılar.
Çok özlemişiz galibagünaydın kızlar
ay bu ne kayınvalide görümce aşkı sabah sabah
B bdefne canim ben de oblomov a katılıyorum. Bi gun pisman da olabilirsin. Hap kullanabilirsin. İllaki onun da yan etkileri var tabiki ama bilemedim Allah hayırlısini gönlüne versin inş.ben kesinlikle böyle bir şey düşünmezdim dünyanın bin türlü hali var çocuklarda hastalık vs olsa bir kardeşe daha ihtiyaç olsa vs benim aklıma bunlar geliyor hep ya da daha farklı şeyler olabilir. bizim patronun eşi daha 32 yasında ve bağlattı 3 tane oğlu var başka düşünmüyoruz diye ama bin pişman oldu çocukların başı hastalıktan kurtulmuyor daha beter bir hastalık olsa ellerinden hiç bişi gelmicek. bence eşin korunsun %100 olmasada ben eşlerin korunmasından yanayım
Canım icerigi oldukça temiz organik rolonlar var kullanmak istersenEvet haklisin canim isteki son günlerimde ben de tedirgin oluyordum. Hiç bi ayakkabı olmayınca tek bi taneye bağlı kalmıştım. .sandalet baya kurtarıcı olmuştu. . Ama eminim ki aynı sıkıntıyı ben de yaşardim ise devam ediyor olsaydım. Kaya yüzünü da ekleyeyim canim..Teşekkürler
Canim bildiğin bir marka var mı peki ve nereden bulabilirim? Hiç denk gelmedim cunkuCanım icerigi oldukça temiz organik rolonlar var kullanmak istersen
Tabiki kader var ALLAH var ne yazdiysa onu yasiyoruz halimize şükürler olsun bizden bin bin kat kotu seyler yasayanlar var. Dusuncelerim icin ister istemez kizdim kendime ama bunun biseye faydasi olmadigi anladim. Dua ettikçe rahatliyorum. InsAllah RABBIM yavrularimiza saglik versin butun annelerin kucagini bos birakmasin insAllah . InsAllah burda yavrularimizin dislerini cikardigi yurudugu anne baba dedigi gunleri gorupde birbirirmize yazariz :)Kızlar üzülmeyin ne olur kader diye bişey var allah katında hem hep beraber alcaz bebekleri kucagimiza allahin izniyle şükür asel savaşçı bi bebek çıktı bugunumuze şükür kucağınıza alınca bol bol hasret gideririz üzülmek kendine kızmak yok herseyde var bir hayır canım allaha emanet olsun kuzucuklar
En azından kocan görüyor. Benim kıcam melaike sanıyor anası ile örümcek görümcekiBenim KV de aynı üstelik aynı apartmanda oturuyorum yardıma gelmesi kenarda dursun oğlumu bile sormuyor bide pişkin pişkin sadece hastaneye gelirim diyor eşimde zaten böyle davrandığı için sende gitme çocuklarda gösterme diyor allahtan ama gene ben büyüktür diye arada gidiyorum ama insanın içine koyuyor bazen annem gelip her işimi yapıyor o el gibi duruyor millet içinde torun sahibi oluyor bide.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?