2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Bağlatmazdım ben. Sebebine gelince, Rabbim dert tasa vermesin ama bir hastalık olurda evlatlarında 3. Çocuğu yapmaya mecbur kalırsan???? Eşin korunsun gerekirse üst üste 2 prezervatif taksın.

Bende de ayni seyler var canim dun kontrolum vardi sordum normal dedi.bebegin suyuna bakti gelisimine bakti her sey yolunda dedi.hatta ben sonradan aklima gelince rahim agzi ne durumda falan dedim.su an o onemli deil artik dogumu bekliyoruz haftada bir kontrole gel onun disinda sancim kanaman su gelmesi olursa gelirsin zaten dedi:)bekliyoruz bakalim:)

Canim bildiğin bir marka var mı peki ve nereden bulabilirim? Hiç denk gelmedim cunku
Yves Rocher avmlerde olan bi magaza canım ikiside organik alkol paraben yok. Limonlu yesil olan daha temiz demişti galiba satıcı ama ikiside organik pembe daha güzel kokuyo araştır sende istersen

Eklentiler

• 20171013_120413.webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 60
35+5 de doğdu.

Kızlar hepinizee ayrı ayrı teşekkür ederim. İnşallah hem karnında hem hastanede bekleyen tüm anneler sağsalim yavrularına kavuşurlar.

Maşallah sübhanallah 35+5 te 3.200 gr doğmuş çok sevindim Allah bağışlasın maşallah benim kızım 38+1 de 2.780 gr doğmuştu :) oğlum Da şimdi zayıf gidiyor o Da 3 kilo altı doğacak büyük ihtimal :) küvöze girmedi sanırım gerçekten çok güzel maşallah gözünüz aydın Allah hayırlı sağlıklı imanlı mutlu Ve uzun ömürlü eylesin

Hayırlı cumalar kızlar.
Benim grip ilerledi baya bogazlarım cok fena. Son haftalara geldik iyice tesrginoldum bir an önce iyileşsem bari

Bende bir ara dusunmuyor degildim. Psikolojim kaldirmayacak benimde 3.cuyu. Fakat kizlarinda dedigi gibi Allah esirgesin cocuklarda bir hastalik vs olursa diye vazgectim sonra bu dusuncemden. Bir de tanidigim biri kadin hastaligina yakalanmisti. Dr tek tedavisinin cocuk dogurmak oldugunu soyledi ve kadin dusunmedigi halde 3. Cuyu dogurdu. Bunlar geliyor benimde aklima.

Ama senin durumun cok farkli sonucta hayati riskin var. Hadi diyelim yeni bir cocuk yapman gerek. E bu durumda seni kaybedebilirler. Bu sefer cocuklarin anasiz kalacak. Senin yerinde olsam baglatirdim mutlaka. Cunku yeni bir cocuk yapacak sagliga sahip degilsin.

Bizde simdi geldik kontrolden. Tabi dr kontrol oldugu icin pek ilgilenmedi. Ultrasonda kalp atisina suyuna kordonuna kilosuna vs bakti. Haftaya yine gel nst cekelim dedi yolladi benim oglan dogum kanalina girecegine sag kasigima dogru kaydirmis kafasini. Suan carpraz duruyor

Ben de yazdım hocaya gel bakalım dedi risk var mı yok mu, hastanedeyim şimdi, normal diyeceğine eminim ama geldik işte

bizim oğlanlar doğru yolu bulamıcaklar galiba

kızlar dün ebebekten göğüs ucu çıkartıcı göğüs kremi ve alt açma örtüsü aldım bugün geldi göğüs ucu çıkartıcıyı tavsiyte ederim ne güzel bişimiş ya az bişi beklettiğim halde bebişin ağzına verecek kadar çıkartıyor ama çok uzun tutamadım kasılma oluyor. hamile olup emziren nasıl emziriyor hayret karnım anında sertleşti

Hayırlı cumalar kızlar.
Benim grip ilerledi baya bogazlarım cok fena. Son haftalara geldik iyice tesrginoldum bir an önce iyileşsem bari
Canım bende 1aydır öyleyim geçmiyo grip tam iyileşiyorum diyorum yine öksürük. Sağlık ocağında idrar tahlilinde bile çıktı enfeksiyon. Griptedir dedi doktor.benim kontrol 1hafta sonra soracam o zaman

Ben de yazdım hocaya gel bakalım dedi risk var mı yok mu, hastanedeyim şimdi, normal diyeceğine eminim ama geldik işte
Aynen canim kadin dogumcularin en cok kullandigi kelime 'normal' sanirimyine de hayirlisi olsun bebislerin isi belli olmuyor doktordan bilgi alinca yaz canim merak ettim :)

Aynen canim kadin dogumcularin en cok kullandigi kelime 'normal' sanirimyine de hayirlisi olsun bebislerin isi belli olmuyor doktordan bilgi alinca yaz canim merak ettim :)
bir tek benim doktorum mu normal diyip oturmuyor acaba ne anlatsam hemen kontrol edelim diyor ve içimi çok rahatlatıyor sadece karnımın sertleşmesine normal diyip magnezyumu arttırmıştı şükür artık eskisi kadar olmuyor artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…