2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Canım bende aldım fakat hiç denemedim. Son birkaç gün kala denemeyi düşünüyordum. İçimi ferahlattın :) benimde hiç ucu yok. Bende kara kara düşünüyordum bebeğim ememezse diye. Umarım sorun yaşamayız..

inşallah canım ben almıcaktım ama aklım kalmasın keşke alsaydım dememek için aldım o anlık çıkartıyor ama geri eski haline döndü tabi bebiş tuttuktan sonra kuvvetlice çekince inşallah bizimde göğüs ucumuz olur

Kızlar hayırlı cumalar insallah benim dustan sonra goguslerim sertlesiyor sanki sizde de var mı böyle bi durum normal heralde di mi gogusler hazırlanıyor olsa gerek bebek için

Kızlar hayırlı cumalar insallah benim dustan sonra goguslerim sertlesiyor sanki sizde de var mı böyle bi durum normal heralde di mi gogusler hazırlanıyor olsa gerek bebek için
bende hiçbir hareket yok söndü gitti göğüslerim eski halini aldı sadece kilo almamdan dolayı 75 değilde 80-85 beden takıyorum içleri bomboş 75in arkası kapanmıyor ama az önce göğüs çıkarıcıyı kullanınca sağ göğsümden anında şeffaf sıvı geldi inşallah süt belirtisidir

İnşallah canım. Etrafımdaki herkes bebek emerek kendisi çıkartıyor diyorlar umarım dedikleri gibi olur.

Tabiki süt belirtisi canım benim de uçlarını sıkınca akıyor inşallah bol bol sütüm uz olur minnoslarimiza yeter

Bende senin gibiyim:) göğüslerim küçük. hamilelikte de çok az büyüdü. Fakat Emzirme sütyeni ni 85 aldım tam oldu :) Ben şikayetçi değilim ama çok büyüseydi çatlak olabilirdi. O kadar krem kullandım göbeğin son bir haftadır çatladı

bende emzirme sütyenlerini 85 aldım valla birazcık büyüselerdi çatlasa bile şikayetçi olmazdım ben benimde doğum çizgimin 2 tarafında 2 tane kırmızı çatlağım olmuş şükür başka yok bakalım son zamanlarda ne olacak

herkes uyuyamamaktan sikayetci bende uykudan gozlerimi acamiyorum gece gunduz uyuyorum sanki yeni hamile kalmisim gibi sersemlestim iyice :)
Canim yalnız değilsin bende aşırı uyku hali var. Ama gece de 3-5 arası uyuyamiyorum genelde..gündüz birden uyku çöküyor. Akşamları erkenden siziyorum

Aynen canim kadin dogumcularin en cok kullandigi kelime 'normal' sanirimyine de hayirlisi olsun bebislerin isi belli olmuyor doktordan bilgi alinca yaz canim merak ettim :)
Normal dedi tabiki :)))
Bu arada 35+1 im bugün , boyu 45 cm kilo 2500 minyon bi bebek olcak, boyu 2 haftadan geri geliyo dedi,çatıyıda 38 de yapıcam ağrı kanama vs olmasın diye dedi

Ya kızlar bide benim kalça kemiklerim bacak içi kemiklerim ve belim aşırı ağrıyor. Oğlum çok aşağıda. Başından beri aşağıdaydı göğüs kafesime çıkmadı hiç. Bu yüzden nefes darlığı yaşamadım Ama aşağıda olması belimden aşağımı felç etti nerdeyse adımlarımı bile zor atıyorum. Geceleri yatakda dönmek ızdırap oldu dr a söyledim normal dedi bi çözüm sunmadı. Sizde böyle oldumu? Çözüm için bişey yaptınız mı?

Merhaba arkadaşlar sizi takip ediyordum ama yazmak bugüne nasip oldu☺...
Bebeği zayıf olan anneler için öneride bulunmak istedim, benim de bebeğim zayıftı, dr dinlen dedi ben de dinlendim, hergün pekmez içtim, muz yedim, kalsiyum miktarını artırmak için yoğurt yedim, çok şükür simdi normale döndü, muhakkak deneyin derim
İnşallah canım. Etrafımdaki herkes bebek emerek kendisi çıkartıyor diyorlar umarım dedikleri gibi olur.
Aynen öyle oluyor, ilk hamileligimde ben de korkuyordum ama kızım küçük olmasına rağmen emerek çıkardı, hiç endişe etmeyin

Canım bende 1aydır öyleyim geçmiyo grip tam iyileşiyorum diyorum yine öksürük. Sağlık ocağında idrar tahlilinde bile çıktı enfeksiyon. Griptedir dedi doktor.benim kontrol 1hafta sonra soracam o zaman
Aynen benimde saglık ocagındaki tahlilde enfeksiyon çıktı o korkuttu beni acaba bebege gecer mi diye

Normal dedi tabiki :)))
Bu arada 35+1 im bugün , boyu 45 cm kilo 2500 minyon bi bebek olcak, boyu 2 haftadan geri geliyo dedi,çatıyıda 38 de yapıcam ağrı kanama vs olmasın diye dedi
Sevindim canim zaten bundan sonra dogum olsa bile Allah'in izniyle saglikla dogar miniklerimiz:)Benimki catidan hic bahsetmedi daha :)35.haftamda acile gitmistim idrar yolu enfeksiyonu cikmisti akintim vardi o zaman yapmislardi aciklik var mi diye normal doguma musait demislerdi gerci ama kendi doktoruma sormadim hic

Kizlar bende şimdi doktordan geldim. 23 une tarih verdi doktorum. Bebişin de benim de durumumuz iyiymiş. Hayırlısıyla 10 gün sonra kucağıma alacam insallah kızımı Rabbim hepimizin evladını bagislasin. Dardanel zorda olanların yardımcısı olsun insallah. Kuvezde bebeği olanları da bir an önce saglikla evlatlarıni kavustursun insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…