- 19 Mart 2010
- 21.479
- 15.166
- 498
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #26.921
hadi hayırlısı olsun sağlıkla sıhhatle kucağına al bebişiniKizlar bende şimdi doktordan geldim. 23 une tarih verdi doktorum. Bebişin de benim de durumumuz iyiymiş. Hayırlısıyla 10 gün sonra kucağıma alacam insallah kızımı Rabbim hepimizin evladını bagislasin. Dardanel zorda olanların yardımcısı olsun insallah. Kuvezde bebeği olanları da bir an önce saglikla evlatlarıni kavustursun insallah
Bende de oluyor geceleri dönmek zor.. Kalsiyum eksikliğinden de olabiliyormus..onu.bi kontrol etti istersen ben de daha kontrol ettirmedim.ayrica bir kalsiyum ilacı da henüz kullanmıyorumYa kızlar bide benim kalça kemiklerim bacak içi kemiklerim ve belim aşırı ağrıyor. Oğlum çok aşağıda. Başından beri aşağıdaydı göğüs kafesime çıkmadı hiç. Bu yüzden nefes darlığı yaşamadım Ama aşağıda olması belimden aşağımı felç etti nerdeyse adımlarımı bile zor atıyorum. Geceleri yatakda dönmek ızdırap oldu dr a söyledim normal dedi bi çözüm sunmadı. Sizde böyle oldumu? Çözüm için bişey yaptınız mı?
Bende emzirme sütyenini 85 almıştım. Doğumdan sonra bir anda göğüslerim dahada irileşti. Sağdığım içindir belki bilmiyorum ama 85 olması ne mümkün. Erken doğuma rağmen hemde. Hamileyken çatlamadığı halde sağ göğsümde 2-3 çatlak oluşuyor şimdi maalesef.Bende senin gibiyim:) göğüslerim küçük. hamilelikte de çok az büyüdü. Fakat Emzirme sütyeni ni 85 aldım tam oldu :) Ben şikayetçi değilim ama çok büyüseydi çatlak olabilirdi. O kadar krem kullandım göbeğin son bir haftadır çatladı
sağımın etkisi bu kadarsa emzirmeyi düşünemiyorum. aman maşallah canım senin bol bol sütün olsunda bebişine güç kuvvet kilo olsun inşallahBende emzirme sütyenini 85 almıştım. Doğumdan sonra bir anda göğüslerim dahada irileşti. Sağdığım içindir belki bilmiyorum ama 85 olması ne mümkün. Erken doğuma rağmen hemde. Hamileyken çatlamadığı halde sağ göğsümde 2-3 çatlak oluşuyor şimdi maalesef.
Ayrıca kızlar kilo ve yemek konusunda korkmayın. Bir anda ilk iştahınıza dönüyorsunuz. Yemeseniz bile hemen açlıktan bayılcak gibi olmuyorsunuz. 1 haftada o şişliğinizde gidiyor tartıda hemen belli ediyor kilo düşüşü. Yani en azından bende böyle oldu korkmayın yiyin. Burda en çok yiyip en çok kilo alanlardan biri olarak söylüyorum
İnşallah şifa olsun her damlası daha yeni beslenmeye başlamış olsa bilesağımın etkisi bu kadarsa emzirmeyi düşünemiyorum. aman maşallah canım senin bol bol sütün olsunda bebişine güç kuvvet kilo olsun inşallah
Aynen allahtan görüyor biliyor kocam hatta o hiç konuşmuyor gene benim zorumla konuşuyorEn azından kocan görüyor. Benim kıcam melaike sanıyor anası ile örümcek görümceki
Gögüslerinizle oynamayin sakin uyarmamaniz gerek. Aksi takdirde rahim kasilmasina yol acip erken doguma sebebiyet verebilir.bende hiçbir hareket yok söndü gitti göğüslerim eski halini aldı sadece kilo almamdan dolayı 75 değilde 80-85 beden takıyorum içleri bomboş 75in arkası kapanmıyorama az önce göğüs çıkarıcıyı kullanınca sağ göğsümden anında şeffaf sıvı geldi inşallah süt belirtisidir
yok anlık yaptım zaten biliyorum kasılma ve erken doğum sebebi olduğunu zaten açılmam var erken doğum riskim varGögüslerinizle oynamayin sakin uyarmamaniz gerek. Aksi takdirde rahim kasilmasina yol acip erken doguma sebebiyet verebilir.
Aman allah korusun. Ayni risk bende de oldugu icin dusta lif bile degdirmiyorum goguslerime. Doktor da oyle onermisti. Ben ilk gebeligimde 30 lu haftalarda gogsumden gelen siviyi sıkmıstım. Bir de marifet gibi doktoruma soylemistim. kadin sakin demisti. Belki de tesaduftur erken dogum yaptim. O yuzden bu konuda cok hassasim.yok anlık yaptım zaten biliyorum kasılma ve erken doğum sebebi olduğunu zaten açılmam var erken doğum riskim var
bende bu zamana kadar çok dikkat ettim ama bak erken doğum riskim var 34. haftamda açılmam başladı üstelik bebeğim tersAman allah korusun. Ayni risk bende de oldugu icin dusta lif bile degdirmiyorum goguslerime. Doktor da oyle onermisti. Ben ilk gebeligimde 30 lu haftalarda gogsumden gelen siviyi sıkmıstım. Bir de marifet gibi doktoruma soylemistim. kadin sakin demisti. Belki de tesaduftur erken dogum yaptim. O yuzden bu konuda cok hassasim.
Canım Rabbim hayırlısıyla kucağına aldigin günü göstersin azıcık kalmış senin seninle hemen hemen aynıyız benim doktor tam 39 da alicam dedi hatta 1 2 gün geçebilir dedi tam tarihi vermiyor hiçKizlar bende şimdi doktordan geldim. 23 une tarih verdi doktorum. Bebişin de benim de durumumuz iyiymiş. Hayırlısıyla 10 gün sonra kucağıma alacam insallah kızımı Rabbim hepimizin evladını bagislasin. Dardanel zorda olanların yardımcısı olsun insallah. Kuvezde bebeği olanları da bir an önce saglikla evlatlarıni kavustursun insallah
Hislerimi çok güzel anlatmışsın canım. Normalde olsa asla bağlatmam.Bende bir ara dusunmuyor degildim. Psikolojim kaldirmayacak benimde 3.cuyu. Fakat kizlarinda dedigi gibi Allah esirgesin cocuklarda bir hastalik vs olursa diye vazgectim sonra bu dusuncemden. Bir de tanidigim biri kadin hastaligina yakalanmisti. Dr tek tedavisinin cocuk dogurmak oldugunu soyledi ve kadin dusunmedigi halde 3. Cuyu dogurdu. Bunlar geliyor benimde aklima.
Ama senin durumun cok farkli sonucta hayati riskin var. Hadi diyelim yeni bir cocuk yapman gerek. E bu durumda seni kaybedebilirler. Bu sefer cocuklarin anasiz kalacak. Senin yerinde olsam baglatirdim mutlaka. Cunku yeni bir cocuk yapacak sagliga sahip degilsin.
masal_41 naptin canim doktor gün verdi mi nasıl gidiyor
hadi bakalım canım belki sezeryan günü verir doktorun.
Valla bi bilsem hangimizde terslik var☺ dedigin gibi dikkat etsekte olacak olan oluyor ama korkuyorum iste napayim.bende bu zamana kadar çok dikkat ettim ama bak erken doğum riskim var 34. haftamda açılmam başladı üstelik bebeğim tersne kadar dikkat edersek o kadar aksi oluyor malesef. grubumuzda 2-3 kişi hem hamile hala bebekleriniz emziriyorlar doğumdan sonra diğer çocuklarını emzirecek olanlar var. ben aldığım ürünün iyi olup olmadığını test etmek için kullandım ama saniyelik bile olsa kasılmam oldu bizde mi gariplik yoksa hala emzirenlerde mi anlamadım
ardında iki evlat ya da gözünün önünde eriyen iki evlat gerçekten çok iyi düşünmen gereken bir konuHislerimi çok güzel anlatmışsın canım. Normalde olsa asla bağlatmam.
Evlatlarıma kardeş gerekse sağlık gereği evet yapmalıyım derim ama Bana bişey olsa arkamda iki evlat...
Hayırlısı olsun canim Şafak 10 :))) sağlıklı bir şekilde prensesimizi bekliyoruz artık insallah.Allah yardımcın olsunŞimdi bitti isim cnm doktorum 23 ekim pazartesiye gün verdi kan tahlillerimi verdim anestezi doktoruyla görustum. Sabah 8 de gel dedi gece 12 den sonra bisey yiyip icmicekmisim. Allahin izniyle spinal olucak bakalim artik heyecan sardi. Su an kilosu 2850 o zamana kadar 3 kilo olur dedi. Normal bi bebek olucak ne cok kilolu ne zayıf dedi. Normal yapsaydik 1 kasimi beklicektik. Gununu beklesek olmazmi dedim sancilanirmisim o zamana kadar olmaz dedi.yani tam 39 haftalıkken dogum olmus olucak hayırlisiyla..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?