2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
hadi hayırlısı olsun sağlıkla sıhhatle kucağına al bebişini

Bende de oluyor geceleri dönmek zor.. Kalsiyum eksikliğinden de olabiliyormus..onu.bi kontrol etti istersen ben de daha kontrol ettirmedim.ayrica bir kalsiyum ilacı da henüz kullanmıyorum

Bende emzirme sütyenini 85 almıştım. Doğumdan sonra bir anda göğüslerim dahada irileşti. Sağdığım içindir belki bilmiyorum ama 85 olması ne mümkün. Erken doğuma rağmen hemde. Hamileyken çatlamadığı halde sağ göğsümde 2-3 çatlak oluşuyor şimdi maalesef.

Ayrıca kızlar kilo ve yemek konusunda korkmayın. Bir anda ilk iştahınıza dönüyorsunuz. Yemeseniz bile hemen açlıktan bayılcak gibi olmuyorsunuz. 1 haftada o şişliğinizde gidiyor tartıda hemen belli ediyor kilo düşüşü. Yani en azından bende böyle oldu korkmayın yiyin. Burda en çok yiyip en çok kilo alanlardan biri olarak söylüyorum

sağımın etkisi bu kadarsa emzirmeyi düşünemiyorum. aman maşallah canım senin bol bol sütün olsunda bebişine güç kuvvet kilo olsun inşallah

Gögüslerinizle oynamayin sakin uyarmamaniz gerek. Aksi takdirde rahim kasilmasina yol acip erken doguma sebebiyet verebilir.

yok anlık yaptım zaten biliyorum kasılma ve erken doğum sebebi olduğunu zaten açılmam var erken doğum riskim var
Aman allah korusun. Ayni risk bende de oldugu icin dusta lif bile degdirmiyorum goguslerime. Doktor da oyle onermisti. Ben ilk gebeligimde 30 lu haftalarda gogsumden gelen siviyi sıkmıstım. Bir de marifet gibi doktoruma soylemistim. kadin sakin demisti. Belki de tesaduftur erken dogum yaptim. O yuzden bu konuda cok hassasim.

bende bu zamana kadar çok dikkat ettim ama bak erken doğum riskim var 34. haftamda açılmam başladı üstelik bebeğim ters ne kadar dikkat edersek o kadar aksi oluyor malesef. grubumuzda 2-3 kişi hem hamile hala bebekleriniz emziriyorlar doğumdan sonra diğer çocuklarını emzirecek olanlar var. ben aldığım ürünün iyi olup olmadığını test etmek için kullandım ama saniyelik bile olsa kasılmam oldu bizde mi gariplik yoksa hala emzirenlerde mi anlamadım

Canım Rabbim hayırlısıyla kucağına aldigin günü göstersin azıcık kalmış senin seninle hemen hemen aynıyız benim doktor tam 39 da alicam dedi hatta 1 2 gün geçebilir dedi tam tarihi vermiyor hiç

Hislerimi çok güzel anlatmışsın canım. Normalde olsa asla bağlatmam.
Evlatlarıma kardeş gerekse sağlık gereği evet yapmalıyım derim ama Bana bişey olsa arkamda iki evlat...

masal_41 naptin canim doktor gün verdi mi nasıl gidiyor

Şimdi bitti isim cnm doktorum 23 ekim pazartesiye gün verdi kan tahlillerimi verdim anestezi doktoruyla görustum. Sabah 8 de gel dedi gece 12 den sonra bisey yiyip icmicekmisim. Allahin izniyle spinal olucak bakalim artik heyecan sardi. Su an kilosu 2850 o zamana kadar 3 kilo olur dedi. Normal bi bebek olucak ne cok kilolu ne zayıf dedi. Normal yapsaydik 1 kasimi beklicektik. Gununu beklesek olmazmi dedim sancilanirmisim o zamana kadar olmaz dedi.yani tam 39 haftalıkken dogum olmus olucak hayırlisiyla..

Valla bi bilsem hangimizde terslik var☺ dedigin gibi dikkat etsekte olacak olan oluyor ama korkuyorum iste napayim.

Hislerimi çok güzel anlatmışsın canım. Normalde olsa asla bağlatmam.
Evlatlarıma kardeş gerekse sağlık gereği evet yapmalıyım derim ama Bana bişey olsa arkamda iki evlat...
ardında iki evlat ya da gözünün önünde eriyen iki evlat gerçekten çok iyi düşünmen gereken bir konu. tekrar hamile kalacağınıza çok eminsiniz neden eşinize mi güvenmiyorsunuz? tamam doğum kontrol yöntemleri %100 koruyucu değil ama gerçekten adam akıllı dikkat ettikten sonra hamile kalma şansınız çok düşük. ben 2 sene boyunca geri çekilme yöntemiyle korundum (ki korunma yöntemi olarak bile kabul görmeyen bir şey) ve bir kez bile kaza olmadı. eşim çok garanticidir acabaya hiç mahal vermedi saolsun. bence eşinizle ciddi anlamda konuşun çünkü korunmaya hiç yanaşmayan erkekler çok fazla malesef işte benim gözümün önünde patronum var eşiyle sırdaş gibiyiz kıza bağlatmaktan başka çare bırakmamış Allah yardımcın olsun inşallah verdiğin karar hakkında en hayırlı olan olur

Hayırlısı olsun canim Şafak 10 :))) sağlıklı bir şekilde prensesimizi bekliyoruz artık insallah.Allah yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…