2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Canım Rabbim hayırlısıyla kucağına aldigin günü göstersin azıcık kalmış senin seninle hemen hemen aynıyız benim doktor tam 39 da alicam dedi hatta 1 2 gün geçebilir dedi tam tarihi vermiyor hiç
Canım beni erken alacak doktorum o yüzden gün verdi plasenta previa var bende riskli doğum olacak o yüzden erken olacak kızlar hayirlisiyla insallah sorunsuz doğum olur

Hislerimi çok güzel anlatmışsın canım. Normalde olsa asla bağlatmam.
Evlatlarıma kardeş gerekse sağlık gereği evet yapmalıyım derim ama Bana bişey olsa arkamda iki evlat...
Canım Rabbim o günleri gostermesin ama yine de tuplerini bağlatsan bile çaresiz değilsin tup bebek yapabilirsin. Sağlığın her şeyden önemli Rabbim olan evlatlarıni sana bagislasin insallah gerekiyorsa bağlat tuplerini

Hayırlısı olsun canim Şafak 10 :))) sağlıklı bir şekilde prensesimizi bekliyoruz artık insallah.Allah yardımcın olsun
Canım hayirlisiyla aynı gün yapacaz doğumu bende bugün tahlilleri mi verdim anestezi göründum 23 ekim pazartesi sabah gidecem hayirlisiyla. Benim bebis 3 kilo olmus şimdi bakalım dogumda ne kadar doğacak. Rabbim hayirlisiyla kucagimiza almayi nasip etsin çok heyecanlı.

B bdefne eğer sizin hayati riskiniz varsa ve aksi bir durumda kürtaj yaptırmayı dusunmezseniz, bence tupleri baglatmak kesin çözüm. Ama bu benim fikrim tabii ki. Allah korusun size bir şey olsa, evlatlariniz var. Zaten 2 tane var Allah bağışlasın, üçüncü de riskliyse, bence baglatin. Diğer yontemlerin koruyuculugu daha düşük.

bir garip oblomov bana doktorum göğüs konusunda hic birşey demedi. Hatta ilişkiyi bile hic bi zaman yasaklamadi. Göğüs uyarilmasina da hiç dikkat etmedik açıkçası. Allaha emanet dümdüz gidiyorum sanki ne kadar dikkat etsen sakinan göze o kadar çöp batıyor gibi

Annelik 5 cmlik bir eldivene bakıp ağlamak galiba her gün farklı bi duyguyla tanışıyorum daha doğmadan. Allah isteyen herkese hayırlısıyla versin, kimsenin kucağını boş bırakmasın. Hastanede yavrularini bekleyenlee de bir an önce sağlıkla kavuşsun inşallah. Bizlere de kolay doğum, bol süt, emen uyuyan gazsız bebeler nasip olsun. 6 ay sonra bu topikte herkesin kafasında birer huni olacak gibi geliyor

O huni hiç ama hiç önemli değil şuan ve sonrası benim için. 5 sene evlat özlemi ile yandım. 19. Haftadan beri ise kaybetme korkusu ile yanıyorum. Varsın uyumasın varsın huni takayım. Yeter ki sağlıklı hayırlı gelsin evladım.

Normal dedi tabiki :)))
Bu arada 35+1 im bugün , boyu 45 cm kilo 2500 minyon bi bebek olcak, boyu 2 haftadan geri geliyo dedi,çatıyıda 38 de yapıcam ağrı kanama vs olmasın diye dedi
Maasalalh canım bebiskerimizin ölçüsü hemen hemen aynı.benim bebeğin de boyu iki hafta geride,bu durumdan doktor panik oldu, kontrolleri haftada bir e düşürdü.bana da herşey normal diyen bir doktor lazım sanırım bu saatten sonra,o da artık çok geç

Yani boy konusunda normal demedi acıkcası, ama paniklemeni gerektircek bişi yok, minyon bi bebek olcak dedi kilosuda boyuda, karı koca çok minyonda değiliz ama , hayırlısı diyelim:) bende haftada 1 gidicem artık.. Sağlamda yiyorum aslında hergün kaşar, muz, pekmez kaşık kaşık, küççük olası var demekki bebişin :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…