2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Canım seninle günlerimiz aynı benim de bebişim 35+0 da 2320 gr çıktı, eşimde bende çok uzun değiliz ortalamayız , bana da minyon bir kız dediler . Ablam kısa boylu , doğduğunda da küçücükmüş sanırım ablama benzedi benim minik. Sağlıklı olsunlarda hiç kafaya takılacak konular değil.

Merhaba bayanlar İstanbul Anadolu yakasında oturanlar var mı?

Haftadan sonra izne çıkacağım da evde sıkılırım gibi geliyor hep beraber bir buluşma ayarlayarak hem tanışmış oluruz hem de tecrübelerimizi yüzyüze de paylaşmış oluruz ne dersiniz ?

Haha en azından araba almışlar, benim kızım olacak 5 yaş erkek corabı almışlar :) o kadar. Artık nerden bulduysa onu. Herseyi biz annem babam dayısı yaptı. Geldiler geçende dolabı gösterdim annem şunların coğunu , babam bilezik, kardeşim de yiğenine beşik aldı die. Bizimkilerdede anane almıştı dedi. Ananelerin görevimiş sanki. 29 haftalıkken erken doğum riskinden hastanede yattım çıkar çıkmaz geldiler 6 kişi cümbür cemaat oturamadım sürekli hizmet ettim . Şimdide ay gelsin artık ilk torun çok hevesliyiz diyorlar

Ayrıca şöyle de bir pozumuz olur belkim

Eklentiler

• IMG_9370.webp
    44,2 KB · Görüntüleme: 79
Evet spinal sezaryen kesin.

Anladım canım. Benim ablam 2. Bebişte spinal oldu. Çok memnun kaldı. Sadece biraz kendine bakman gerek. Mesela baş ağrısı oluyor demişlerdi ve günde 1 fincan türk kahvesi ve bolca su içince hiç bir baş ağrısı çekilmiyormuş. Ablam yaptı gerçekten işe yaramıştı. Ve normal sez den daha az sancısı olmuştu. Tabi herkesin ağrı eşi farklı oluyor ama ablamda böyle olmuştu. Benim ilk hamileliğim. Şuan için normal görünüyor ama dr sezeryana almak zorunda kalırsa eğer spinal istediğimi belirticem.

kizlar pazartesi kan vermistim kan eksikligi var bende ve sonuc b12 vitamin eksikmis hapini kullanacakmisim sorum su vitamini kullanirsam kanim yukselecekmi anlamadim alakasi varmi acaba

kizlar pazartesi kan vermistim kan eksikligi var bende ve sonuc b12 vitamin eksikmis hapini kullanacakmisim sorum su vitamini kullanirsam kanim yukselecekmi anlamadim alakasi varmi acaba
Evet canım b12 eksikliği demir emilimini azalttığı için kansızlığada neden oluyor. Benim kansızlığım b12 eksikliğinden di. İlaç alıyorum düzenli bir dönemde iğne oldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…