2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Çok rahat geçti spinal oldum evet. Şuan uyuşukluğum da geçti yürütmeye kaldıracaklar birazdan

Ben de yaklaşık 2 sene önce spinal sezaryen oldum. Çok rahattı. 9.15te karnım silinmeye başladı, 9.22de kızım yanımda yatıyordu. Sonrası sıkıcı biraz 20 dakika falan geri kapatma işlemi sürdü ama ağrı, acı, his yoktu. Sonrasında da bol bol kahve içtim şükür ağrım sızım olmadı.
İnsan önceden deneyimlese de işte güzel hikayeler duymak istiyor.
2 günüm kaldı, tırsıyorum hafiften. İnşallah bu da sorunsuz ve kolay geçer.

Çok rahat geçti spinal oldum evet. Şuan uyuşukluğum da geçti yürütmeye kaldıracaklar birazdan
Oh çok güzel maşallah. Yürüyüşün de kolay ve acısız olur inşallah.

Kızlar benim karnım top givi oldu önümde ananem 10 güne doğar diyo komşu da öyle dedi dün var mı ki böyle bişey yani nerden anlıyorsunuz dedim top gibi olur bebek önüne düşer iyice dediler ben zaten sabirsizlaniyorum bebeğim saglikliysa sakıncası yok diyorum

Cnm kahve türk kahvesi yada nescafe farkediyor mu hangisini ictin sen.

Bende bugun fark ettim isten geldikten sonra aynanin karsisinda zaten yuvarlakti karnim iyice yuvarlak olmus dedim ve guldum. Hic duymamistim yuvarlaklasinca dogumun yaklastigini hos benim sıpa donmedi daha

Oyy maşallah ekimde doğan bir sürü bebegimiz oldu olacak ❤ anestezi doktoruyla nasıl bir görüşme oluyor?

Anestezi vercekleri icin once kagıt imzalatiyolar ne olur ne olmaz diye hastane risk almiyor sanirim birde bazi sorular soruyo daha once ameliyat oldunmu anestezi aldinmi alerjisi oldugun bi ilac vami kan sulandirici kullniyomusun diye bunun gibi sorular normal olacaksa gerek yok zaten sanirim cnm..

esperanzaa canim cok guzel gorunuyorsunuz tebrik ederim darisi bizlerin basina insallah saglikla
Bugun kontrolum vardi. Kasik agrilarim vardi meger idrar yolu enfeksiyonu olmusum oglan 2800 olmus icerde rahat dedi doktorumuz. Ayni zamanda bogaz agrim var 2 gundur. Berbat bir hafta gecirdim ama sukur ki bebek cok iyimis.

Cnm kahve türk kahvesi yada nescafe farkediyor mu hangisini ictin sen.
Nescafeden günde 5-6 bardak içmiştim 3 gün. Türk kahvesi o kadar içemem diye tercih etmemiştim ama maksat kafein almak, kola da aynı işi görüyormuş ama gazlı içecek sezeryan sonrası riskli olabilir.

Doktorun karakteri de belirliyor canim bence doktorun kendisi de endiseli bir tipse saglama almak istiyor olabilir:)
One dusme tam nasil bir sey yani kasiklarin orasi mi doluyor baya baya ben de merak ediyorum :)

Kızlar iyi akşamlar. Hasta(grip) olupta tamemen iyileşebilen var mı? 1 haftadır artık ciğerlerim koptu öksürükten bütün doğal yöntemlerin heeepsini denedim artık midem bulandı yani artık en son bugün burnumada geçti yatak döşek oldum iyice tüm gün kalkamadım yataktan. Ne olucak bu halimiz

Off ya simdi bende onu yazıyodum bende grip oluyorumm bogazim yanmaya basladi burnum akıyo ve haftaya doğum yapıcam nasil olucak bilmiyorum.. gecmis olsun cnm sanada.

Bende kaç gündür öyleyim canım baş ağrısı burun akıntısı öksürük her yolu denedim deniyorum full sıvı alıyorum ama yok dogumu tetikler diye korkmaya başladım artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…