2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Off ya simdi bende onu yazıyodum bende grip oluyorumm bogazim yanmaya basladi burnum akıyo ve haftaya doğum yapıcam nasil olucak bilmiyorum.. gecmis olsun cnm sanada.

Ahh ah canım çok geçmiş olsun inşallah doğuma kadar geçer çok dikkat et. Umarım gribal değildir üşütmedir, enfeksiyonsal yani gribal bir durumsa bazen ameliyat yapamıyorlar. İnşallah sapasağlam olursun doğuma kadar.

Bende kaç gündür öyleyim canım baş ağrısı burun akıntısı öksürük her yolu denedim deniyorum full sıvı alıyorum ama yok dogumu tetikler diye korkmaya başladım artık

Aynen ya bazen öyle bir öksürüyorum ki içerde kasılıyor mudur acaba diyorum üzülüyorum ama yok her şeyi denedim ama geçmiyor nasıl bir şey bu anlamadım. Demek ki ilaçlar ne kadar etkiliymiş diyorum. İlaca başlayınca 2 güne düzelirdim eskiden çünkü

İnşallah cnm daha bugun sordu anestezi doktoru grip oldunmu son zamanlarda diye yok dedim eve geldim aksamina burnum akmaya basladi o zaman gecer insallah tsk ederim. Bu arada ameliyat yapamazlarsa normal dogummu oluyo mecburen dogurcaz sonucta.

Serum taktırsak gecmezmi hemen acaba zararlı olurmu bebise??

40. Haftanın bitiminde sezaryen olmayacağın için belki bir kaç gün erteleme olabilir diye düşündüm. Hani antibiyotik tedavisi verilebiliyor hamilelere mecbur kalınıp eğer kanda enfeksiyon çıkarsa zaten doğumu etkilemesin diye hemen tedaviye başlarlar. Ama zannetmiyorum o kadar ağırlaşacağını.

Ayy insallah cnm ya bana esimden gecti kesin o gripti o kadar da uzak durduk ayri yattık gecmesin diye hatta ama geciyo illaki hava yoluyla..

Serum taktırsak gecmezmi hemen acaba zararlı olurmu bebise??

Canım şimdi stres yapma daha 23 ekime 10 koca gün var o zamana kadar iyileşirsin bence. Zencefil tüket tatlım ister rendele suyunu sıcak suyla karıştır istersen parça parça kes ıhlamur elma kabuğu çubuk tarçınla çay demler gibi demle. Çok ağırlaşmadan hemen toparlasın seni. Bizim apartmanın sağı solu hep boşluk. Bizim ısınma merkezi sistem ayın 15. De açıcaklarmış o soğuk günlerde ben baya bir üşüttüm birden soğudu o yüzden uzadı benim ki diye düşünüyorum

Bende doktoruma sordum cnm ilaç alsam mı diye ama ateş olmadığı sürece ilaç veremem sana dedi dogal yollardan iyileşmeye bak ateşin olursa hastaneye gel dedi

Tamam cnm denicem cok sagol bende toz zencefil var yalniz o olur mu acaba

Bende doktoruma sordum cnm ilaç alsam mı diye ama ateş olmadığı sürece ilaç veremem sana dedi dogal yollardan iyileşmeye bak ateşin olursa hastaneye gel dedi

Evet benimde doktorum ateş olmadan ilaç vermiyor. Dün kontrolüm vardı. İyisin iyisin dedi bana ya gariptir o odaya girince bana tüm sıkıntılarım ağrılarım geçiyor deliricem bebeğimi görücek olmak nasılda etkili. İşte insan psikolojisi bu kadar etken hayatımızda

Doktorun karakteri de belirliyor canim bence doktorun kendisi de endiseli bir tipse saglama almak istiyor olabilir:)

One dusme tam nasil bir sey yani kasiklarin orasi mi doluyor baya baya ben de merak ediyorum :)
Sanirim öyle hem kasiklarin doluyor hem daha bi bebek toplaniyo sanki yayvan olmuyo karnin artik

Olabilir tabi hiç içmemekten iyidir. Baktın etkisi olmuyor tazesini alırsın hemen nolucak. Sen şimdi elindekiyle hemen bir dene tatlım zaman kaybetmeden.

Aynen bencede sağol cnm hatta simdi yapayim sonrada yatıp dinleneyim halsizlik var zaten cok kötu iyi geceler diliyorum kızlar

kizlar pazartesi kan vermistim kan eksikligi var bende ve sonuc b12 vitamin eksikmis hapini kullanacakmisim sorum su vitamini kullanirsam kanim yukselecekmi anlamadim alakasi varmi acaba
B12 çok önemli bi vitamin, pek çok şeye etkisi var, eşim de arada kullanmak zorunda kalıyor eksik olduğunda hemen dengesi değişiyor

Merhaba arkadaslar bugn doktora gitm alete bagladilar sanci gözüktü 30 dk icerisinde 4 kere. Sanci derken agri degilde karinda sertlesme ve asagi dogu baski olusup gitti sürekli bu böyle bütün gündür devam ediyor. Ama adet sancisi falan yok. Cervix 3 cm ye düsmüs 5 cm den sizce dogum yakinmidir? Yoksa cok sürebiliemi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…