2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
O zaman biraz sürünüp ileşicez canım mecbur şu hamilelikte geçirmedim hiç bi hastalık kalmadı ya şaka gibiyim resmen offf

Ben de ağır bi grip atlattım 2 hafta önce. Atesim çıkınca bi parol aldım. Ama onun dışında çok çabuk iyilestigimi düşünüyorum.
Taze zencefil, bal limon karışımı çok iyi geliyor bana.
Bir de sirkeli suyla gargara yapmak bogazdaki mikroplari öldürüyor.
Sicak suyun içine limon, bal, karabiber koyup iciyorum.
Sicak suya çubuk tarçın, limon, bal.
Hepsini yapıyorum aynı gün.
Burnuma da papatya çayı demleyip çekiyorum sinuslerde birşey varsa boşaltıyor. Hepsini tavsiye edebilirim. Bir de dinlenmek cok cok önemli, bol uyku, az hareket

O zaman biraz sürünüp ileşicez canım mecbur şu hamilelikte geçirmedim hiç bi hastalık kalmadı ya şaka gibiyim resmen offf

Vallahi benimde ilk gebeliğim hep hamilelikler böyle mi olur bilmiyorum ama bende mükkemmel bir hamilelik geçirmedim çok şükür evladım sağlıklı olsun diyorum ama sanırım tek çocukta kalıcam

Yarım saattir falan soluma yatıyorum. Hickirigin cok cok hizlisi gibi, böyle nasıl desem, nefes nefese kalmis gibi, ya da çırpınıyor gibi ritmik ve hızlı vuruşları var en aşağıda. Arada hafifliyor. Normal mi acaba böyle

İyi geceler kızlar aksam kasiklarima çok kötü bir ağrı girdi ve bir dakika bile geçmeyen bir agriydi eşim işten geldi acile gittik orda alttan bakıldı nst girdik bir sıkıntı yok sonra tahliller yapıldı nöbetçi kadın doğum doktoru idrar yolunda kanama olduğunu söyledi bizim yapabileceğimiz bişey yok diyip tepecik kadın doğuma gonderdi,orasida baya uzak bize neyse gittik oğluşum ve babanneside bizle geldi çünkü oğlum evde durmaz beni ister diye. Orda da alttan bakıldı ve nst istendi yine bir sorun çıkmadı oradaki doktor da bana şöyle dedi seni boşuna yollamış o doktor dedi çünkü kum döküyor olabilir veya tas düşürüyor olabilirsin bu da tomogrofiyle kesinlesir tomografide yasak hamilelere dedi... Ama ben ağrıdan kivraniyorum resmen munoral sase diye bir ilaç yazmış bir de kasik ağrım için parol. tam 4 saattir disarlardayiz eve şimdi geldik. İnşallah iyi gelir bu ilaç çok agrim oluyor çünkü. benim anlamadığım bu ilacı bizim burdaki kadın doğum doktoru da yazamazmiydi niye bizi oraya yolladı ki dogum sancısı da yaşamış biri olarak diyorum ki bu akşam yaşadığım ağrılarin yanında doğum sancısı çok basit kalır yani en azından arada bir rahatlama geliyor doğum sancısı 5 dk da bir falan oluyor bu akşam ki ağrı hiç geçmeyen bir agriydi kabus gibiydi halende ağrıyor ara ara..

Cok gecmis olsun. Bence iki farkli doktorun görmesi iyi olmus. Monurol sase idrar yolu enfeksiyonu icin kullanılıyor sanırım. Bol bol su için, sogan sarımsak dogal antibiyotiktir, bol bol yiyin. Acaba böbrek olabilir mi diye geldi aklima ama muayene etmişlerdir sanırım

Ya banada cevap verin neden hic cevap verilmiyo ben yazincaaaa ilk hamileligim ilk cocugum zaten korkuyorum burdada kimse cevap vermiyo...

Merhaba arkadaslar bugn doktora gitm alete bagladilar sanci gözüktü 30 dk icerisinde 4 kere. Sanci derken agri degilde karinda sertlesme ve asagi dogu baski olusup gitti sürekli bu böyle bütün gündür devam ediyor. Ama adet sancisi falan yok. Cervix 3 cm ye düsmüs 5 cm den sizce dogum yakinmidir? Yoksa cok sürebiliemi

Burda çoğu kişinin ilk çocuğu ve emin ol herkesin kendince telaşları sıkıntıları var. O yüzden telaşını biraz sakinliğe çevirsen ve buraya agresifçe yansıtmasan (bu şekilde isyan ederek) daha çok cevap alabilirsin gibi geldi bana.

Sorununun cevabına gelince, hafta olarak zaten az bir zamanın kalmış, tabi ki doğum yaklaşıyor ve serviksin incelmesi beklenen bir durum olabilir. Normal doğumlarda şöyle bir rahatlık olmalı, eğer normal doğum başlıyorsa kendiliğinden bebek hazır olduğu için başlıyordur. Zaten bu haftadan sonra bebeğin premetüre sayılmıyor yani gelse bile tamamlanmış olarak gelicek. Bu kadar kendini paralamak yerine sakince vücudu dinle.

Birincisi ben agresif degilim sakayla karisik yazdim onlari ciddiye alacak birsey yok canim!
Ikincisi seninde yazilarina kulak vermeseler her defasinda bosa gitse yazdiklarin sende ayni sekilde tepki verirdin!
Ücüncüsü ben kendimi paralamiyorum bunu nerden cikardin anlamadm!
Sorunun cevabi prematüre bebek oluyormu diE degildi onu bende biliyorum! Sorum gercek sancimi degilmi nerden anlasilir bendeki olan baskalarindada oluyormu bunlari ögeenmek icin yazdim!
Ama hicbi ise yaramadi neyse iyi geceler

Şimdi bu yazdıklarını ve yazı şeklini bir daha okuyup agresifliğe yakın olup olmadığını bir daha düşünmen mantıklı olurdu ama bunu beklemek saçma olur. Benimde bir çok kez cevapsız kaldığım oldu ama hiç bir zaman yaaaa cevap vermiyor neden kimse cevap vermiyorrr vs. Gibi şeyler yazmadım, yazmamda. Bende premetüre olup olmadığına cevap vermek adına değil, yazdıklarından serviks incelmesinden telaşa kapılmış gibi algılandığı için bebeğin sağlıklı doğar demek istemiştim ama doğru diyorsun hiç bir işe yaramamış, çünkü umursamak ve cevap vermiş olmak gerçekten benim hatam oldu kusura bakmicaksın artık.

Kızlar sakin olalım. Hepimizin sorularına cevap bulamadığı oldu. @nonan yazdıklarını okıyorum ancak büyük bir kısmımızında ilk gebeliği olduğu için ne yazık ki bizde senin gibi bilemiyoruz. Tecrubeli ve başına böyle durumlar gelmiş annelere denk gelmelisin.

Kızlar benimde sıkıntım kaşıntı. 3 gecedir el ve özellikle avuç içi kaşıntısı ile uyanıyorum. Dün doktora gittim ama sormak aklıma gelmedi. Bir sonraki randevum haftaya Aranızda bu durumu yaşayan ve doktoruna sormuş olan var mı?

Canim hadi sana ii geceler uzatma bence ok?

Tsk ederim cevabin icin diger arkadasda normal yazsAydi böyle olmazdi. Bazi insanlar uzstmayi seviyor

Tsk ederim cevabin icin diger arkadasda normal yazsAydi böyle olmazdi. Bazi insanlar uzstmayi seviyor
Arkadaş gayet nazik cevap vermiş. Normal olmayan da uzatan da sizsiniz. Herkes her şeyi bilemez ki burada. Daha önce tecrübe edinmiş olanlar cevap yazıyor zaten. Bilmedigimiz seylere de tek tek bilmiyorum mu yazmamız lazım. Gidin doktorunuza sorun. Kimse kimsenin emir eri değil burada

Çok sağol canım ilacı içip uyumuşum şuan çok şükür ki ağrım yok sanki kabus görmüşum de uyanmış gibi oldum resmen. Evet ikinci gittiğim doktor sırtıma vurarak böbrek hassasiyeti kontrolu yaptı sanırım ağrı varmı diye sordu hafif vardı böbrek enfeksiyonu olabilir dedi. İnşallah kimse karsilasmaz o agriyla çok kötüydü

Merhaba arkadaşlar sizin bebişler ne zaman baş aşağı dönmüştü acaba? Benimki normal doğumu çok istememe rağmen hala dönmemiş yeri de gittikçe daraldığı için zorlaşıyor sanki dönmesi :/ sırf bu yüzden sezeryan olmak da istemiyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…