2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294

Canım benim günlerimiz yakın sayılır seninle, benim kafası aşağıdaydı ama yamuk duruyordu en son ki kontrolümde artık daha düz durmuştu. Doktorum bana 35 e kadar yolumuz vardı dönmeseydi sonrasında biraz zor olurdu dedi. Yani son günlerde dönmesi ihtimal olarak zor olabiliyormuş. Ama senin daha zamanın var hiç stres yapma, inşallah döner.

Benim 29. Haftaydı dondüğünde ne zamana kadar donmesi son bilmiyorum ama 31. Haftalardayken doktoruma sormustum eger donmeseydi donermiydi diye biraz zordu demişti seni tedirgin etmek istemem ama kontorulun ne zaman doktoruna bir sor istersen Can'ım

Çok teşekkür ederim canım benimki de en son yan duruyordu karnımda başı sağda demişti doktor ve hala orada hissediyorum başını. Hareket düzeni aynı çünkü. Umarım döner bu haftalarda

Benim oğlum 30. Haftada döndü beklemedi minnoşum. Benim dönmesine rağmen sezeryan istiyorum. Normal bana ürkütücü geliyor düşünemiyorum bile. Ama ne hayırlı ise onu yaşayalım inşAllah

Evet yeri daraldı göğüs kafesime baskı yapıyor ama hala dönmedi bence farkediyorum. Önümüzdeki hafta değil de sonraki hafta gel demişti. Bakalım hayırlısı olsun artık

Canim benim bebiskolatam 32 haftalikken donmus goruyor dedi dr zaten donunce hissediyorsun minnoslar resmen kasiklarinda oynuyor alt tarafta bir degisik baskı oluyor

Dusuncesiz ve bencil insanlar yapacak bir sey yok ALLAH vicdan merhamet versin inşallah

Canım hangi marka aldın acaba bende bugün alacam ama kararsız kaldım ne alsam dşye

Benim oğlum 30. Haftada döndü beklemedi minnoşum. Benim dönmesine rağmen sezeryan istiyorum. Normal bana ürkütücü geliyor düşünemiyorum bile. Ama ne hayırlı ise onu yaşayalım inşAllah
Annem kardeşimde sezeryan olmuştu sonra tabi aile kalabalık olunca yarasına iyi bakamadı kadıncağız bir yıl sürdü tam olarak iyileşmesi. Tabii o eskidendi artık her şey daha gelişmiş bizim bakanımız da olur çok şükür. Ama bendeki bu sezeryan korkusu da oradan kaldı sanırım.

günaydın anneler
Erken doğum riski olanlarımıza çok çok acil bi sorum var. Benim nişanım geldi, doğumu önlemek için kasılmaları önlemek için hastanede takipteyim. Gece nidicard başlandı. Bu ilacı kullananınız var mı? Yan etkileri ne oldu? Alerjik astım olanınız var mı?
Doktorum henüz gelmedi, ebe de çok bilgi vermedi.. Netten araştırıp yanlış bilgilerle panik olmak yerine tecrübeli olanınız var mı diye sormak istedim..

Kızlar biley soracagım.. bir kaç gündür çene kısmımda inanılmaz sivilce çıktı bugün uyandıgımda alnımdada çıktıgını farkettim bu sivilcelerin sebebi ne acaba? Aynı durumu yaşayan var mı acaba

Geçmiş olsun canım inş 2 hafta kadar daha durdurabilirler sağlıkla meleğine kavuşursun inş

Sen neden karisiyorsun acaba? BakiOrum da tartisma olunca hemen yazma geregi duyanlae var sizle ugarasamam burayada birdaha gelmem zaten lüzumsuz yer hic bi ise yarqdigi yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…