2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Sen neden karisiyorsun acaba? BakiOrum da tartisma olunca hemen yazma geregi duyanlae var sizle ugarasamam burayada birdaha gelmem zaten lüzumsuz yer hic bi ise yarqdigi yok

Nasıl bir düşünce ve iletişim yapın var gerçekten anlamış değilim. Verdiğin cevaplar bir çok kişi tarafından yadırganacak cinsten olduğu için ve genel anlamda rahatsız edebileceği için yorum yapılması çok normal. Bencede gelmemen daha iyi olur, çünkü böyle bir platformda insanların birbirine duyması gereken saygıdan yoksun bir tavrın var maalesef. Dediğin gibi bir işede yaramıyorsa, daha fazla insanlara bulaşıp rahatsız ve sinir etme lütfen. Hepimiz son zamanlarımızı yaşıyoruz ve herkesin kendince stresi sıkıntısı var zaten. Hadi hayırlı günler sana.

Susarmisin artik derdin ne senin ne hala cevap yaziyosun ya roman yazar gibi ne meraklisin cingen gibi sokak kavgasi yapmaya birdaha giris yapmacagim merak etme at kostur sen kendi kendine terbiyesiz

Gerçekten sancın başladığında anlıyorsun canım. O acı diğer çektiğin ufak kasılmalara, minik adet sancılarına veya bel ağrılarına falan benzemiyor

Gunaydin anneler hamilelik boyunca 3. Gribimi gecirmis bulunuyorum bi turlu iyilesemedim ins bebis etkilenmiyordur. Bunyem cok zayif

Benim de vücudumu bastı sivilceler. Boyun çevrem filan. Doğumdan sonra geçer, hormonlarla alakalıdır.

Susarmisin artik derdin ne senin ne hala cevap yaziyosun ya roman yazar gibi ne meraklisin cingen gibi sokak kavgasi yapmaya birdaha giris yapmacagim merak etme at kostur sen kendi kendine terbiyesiz

Bence gördüğüm en büyük terbiyesiz sizsiniz çünkü burada herkes bildiği kadarına cevap veriyor, bilmediği şeye yazmıyor ama siz her konuda neden bana cevap vermediniz diye çemkiriyorsunuz ki herkes bu topiğe 7/24 girmiyor herkesin hayatı, bilgisi ve tecrübesi başka ki Begumsav arkadaşımız ile F filmgibi arkadaşımız size olabildiğince yumuşak yanıtlar vermişler asıl sizin yorumlarınıza karşı ki ikisine de saygı duydum. Lütfen herkesin son haftaları kimseyi burada üzmeye yada yakışıksız cümleler kurmaya hakkınız yok...

Aşırı kasılmalardan dolayı Adalatı çok erken dönemden beri kullandım. Son zamanlarda sanki nefesim kesilir gibi oldu.sonra nidicart verdi dr. Dozu çok yüksek verdi, günde 4kez 8tane. Dr değiştirdim, 32.haftadan sonra bıraktık.nidicartı az kullandım. Adalat çok işe yarıyordu ama bebek büyüdükçe nefes problemi çok oldu bende.

@nonan sen hangi konuyu açsan hangi konuya yorum yazsan mutlaka bir tartışma çıkıyor çok dikkatimi çekti bu durumun yaptığın bence sana zarar birde arada bir girip bende bu var şu var sizde de varmı hep kendine yönelik sorular cevap istiyorsan burada cevaplarlar da vereceksin

Bir şey soracağım adalat kullanmaya başladım bende iki gündür acaba açmı tokmu alıyorsunuz fark ediyor mu ? doktorum bir şey söylemedi ve tadı da ilk ağzınıza attığınızda 404 gibi geliyor mu size de ?

Gunaydin anneler hamilelik boyunca 3. Gribimi gecirmis bulunuyorum bi turlu iyilesemedim ins bebis etkilenmiyordur. Bunyem cok zayif
bebegin etkilenecegini sanmiyorum canim ama devamli öksurük veya hapsuruk varsa biraz karnin aciya bilir devamli dinlen balli sut ic gcmis olsun canim

Sana ne oluyo girip cıkan ne sanada böyle tepkişisin cokmu canın yandı girerken?

Al bir kaltak orosbu daha

Canım hangi marka aldın acaba bende bugün alacam ama kararsız kaldım ne alsam dşye
Lansinoh marka aldim canim baska markalara guvenemedim sanirim birde nuk markada var aventin ki cok pahali ben ebebek emzirme haftasi indiriminden 20 kusur liraya aldim

Canim hayirlisi olsun birazdaha bekler insallah bebisin dedigin ilaci kullanmadim ama bizi habersiz birakma

Gecen hafta cikti benim cenemde yeni gecti baya can yakiciydi kocaman ve ici bos olanlardan sanirim hormonlardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…