2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Hadi siktirin gidin bana hakaret eden orosbular ben kaçar sizin gibi kaltaklarla ugrasamammmm benide admine diyin silain bir zahmet işim olmaz mallarla Byeee

Adalati tok kullanmistim ben.bence tok kullansan daha iyi olur canim cunku tansiyonu dusurucu etkisi var bir de ac kullanilirsa iyice dusurebilir.

Kes kaltak seni sensin terbiyesiz orosbu
hic utanmiyosun dimi birde anne olacaksin yaziklarlar olsun defol git niye hala burdasin herkesin kendine gore skintilari var erken dogum yapanlar var ama hic birisi senin yaptigini yapmadi seviyesizliginin en alt sinirindasin farkindamisin senin gibilerin aramizda isi yok zaten git baska yerdr oynas hadi gule gule rahatsiz etme insanlari

Evde doğalgazcılar her yer her yerde ben hala grip anam yardım edin bana kızlar:)) nasıl bi illet bu grip ya illa 1hafta sürünücen arkadaş bi an önce geçsede bende evimi toparlasam (
Limon suyu ic canim bol bol vitaminlerini de aksatma bir de firsatini bulabilirsen serum taktir istersen sivi direk kana girdigi icin mikroplar daha kolay atiliyor boylece 4.gun falan hafiflemisti benim canim insallah atlatirsin cabucak

@nonan yurtdisindasin yalnizsin ama keske biraz daha bizle zaman gecirebilseydin ara ara girip gercekten uzman bilgisi gerektirecek seyler yaziyorsun ve orda bizlerden daha iyi hizmet aliyorsun evine ebe falan geliyor keske onlara sorsan son zamanlar yaklasti mi diye. Bizlere yorum yapsan bizim sorunlarimizla da ilgilensen bence daha fazla karsilik alirsin burda bir cogumuz ozelde de gorusuyoruz herkesle ayni olacagiz diye bir kaide yok ama sen ortama yeni giren kisi muamelesinede goruyorsun ne yazik ki cunku ara verdigin icin kimse senin onceni hatirlamiyor sana hal hatir soramiyoruz ama bir cogumuz birbirimizin oncesini biliyoruz ki sonrasi icin yorum yapabilelim. Mesela benim basindan beri erken dogum riskim var bir soru sordugumda hemen doktoruna danis diyebiliyorlar. Ayrica hafta sonu ve bir cogumuz anca giriyoruz siteye. Son haftalarimizda sinire strese hic gerek yom bence ne sana yarar ne bize. Umarim anliyorsundur beni uzun oldu ama...

Şikayet etmek en mantıklısı, acilen tedavi olmalı arkadaş :)

Aha bi orosbu daha

Çok teşekkür ederim genelde hep tok aldım ilaç ağar diye ama aklıma takıldı yine de :)
Rica ederim canim haftan ileri gorunuyor adalati erken dogumu onlemek icin kullanmistim ben sen de bu sebepten kullaniyorsan en fazla bir hafta daha kullanirsin zaten sonrasinda bebisler gelisimlerini tamamliyor:)

Ah canımmm benimmmm merak etme ben kendi hesabımı donduruyorum şimdi sen rahat bir nefes al salak

Yobaz olmak orosbunolmaktan iyidir bilmem anlatabildimmi sen kendi cocugunu düsün yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…