2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Rica ederim canim haftan ileri gorunuyor adalati erken dogumu onlemek icin kullanmistim ben sen de bu sebepten kullaniyorsan en fazla bir hafta daha kullanirsin zaten sonrasinda bebisler gelisimlerini tamamliyor:)

Normalde herşey iyi idi son kontrolde ilk defa nst ye bağlandım ve çok ciddi sancım çıktı..Doktor ne olur ne olmaz diye ciğer geliştirici ve adalat verdi iğneleri oldum adalatıda dediğiniz gibihaftaya kontrolde keser diye düşünüyorum bende :)

Sen morelini bozma boşver. Bendr sinirlendim şuanda ama hamilelikte stres çekilmiyor bebeklerimiz daha önemli boşver. Şikayetleri yaptık yeterli sanırım.

Bence de hiç canını kendini bilmez biri için sıkma bak başım ağrıyor diyorsun bebeğin için hiç düşünüp takma hatta görmemezden gel senden ve bebeğinden önemli hiçbir şey yok...

En iyisi tedbirli olmak zaten :)benim de 26.haftada sancim cikmisti doktorum tedbiren nstye bagladiginda.sonra bir daha da cikmadi bir hafta falan kullandim ben de.ciger gelistirici de yapilmisti cok acitan bir igne :) progestana devam ettim bir haftadir onu da bıraktım insallah saglikla gelir miniklerimiz:)

Kavganın arasında sorum kaynamıştır diye yeniden koyuyorum şekerler. Hadi eskiye dönelim nonandan öncesine.

Ciger gelistiricinin adi ne acaba ben proluton vuruluyorum aman Allahim ne aci ilac yagli olunca aci yaparmis

İnşallah dediğin gibi olur minik kuşları sağlıkla alırız kucağımıza :) Doktor bana bol bol dinlen çok koşturma dedi :)

Kavganın arasında sorum kaynamıştır diye yeniden koyuyorum şekerler. Hadi eskiye dönelim nonandan öncesine.

Ben sormadan doktorum perşembe günü kendisi sordu bana kontrolde var mı böyle bir şikayetin diye yok ama azıcık uyuşukluk var dedim bu haftalarda normalmiş kaşınır da dedi bende daha kaşıntı olmadı...

Ben sormadan doktorum perşembe günü kendisi sordu bana kontrolde var mı böyle bir şikayetin diye yok ama azıcık uyuşukluk var dedim bu haftalarda normalmiş kaşınır da dedi bende daha kaşıntı olmadı...

Gebelik alerjisi diye bir şey var tatlım öyle bir şey olmuş olabilir mi?
Bunun için ilaç veriliyor mu bilmiyorum ama bir doktora görünmek şart sanırım. Ama kaşıntının hamilelikten olduğunu biliyorum yaşayan arkadaşlarım olmuştu çok zor bir şey. Doğumdan hemen sonra kesildi demişti bana.

Susarmisin artik derdin ne senin ne hala cevap yaziyosun ya roman yazar gibi ne meraklisin cingen gibi sokak kavgasi yapmaya birdaha giris yapmacagim merak etme at kostur sen kendi kendine terbiyesiz

Kes kaltak seni sensin terbiyesiz orosbu

Sana ne oluyo girip cıkan ne sanada böyle tepkişisin cokmu canın yandı girerken?

Al bir kaltak orosbu daha

Hadi siktirin gidin bana hakaret eden orosbular ben kaçar sizin gibi kaltaklarla ugrasamammmm benide admine diyin silain bir zahmet işim olmaz mallarla Byeee

Aha bi orosbu daha

Ah canımmm benimmmm merak etme ben kendi hesabımı donduruyorum şimdi sen rahat bir nefes al salak

Ben kendi hesabımı şimdi donduruyorum geri zekalı aptal

Kazen Mune

Şuanda çok sevindim bu kaşıntının normal olmasına kızlar sağolun en azından yaşayanlar varmış. B3nim gece kaşınıyor yıkıyorum kolonya sürüyorum sabah kaşınmıyor.

Şuanda çok sevindim bu kaşıntının normal olmasına kızlar sağolun en azından yaşayanlar varmış. B3nim gece kaşınıyor yıkıyorum kolonya sürüyorum sabah kaşınmıyor.

Geceleri her şey ağrılar sızılar daha yoğunlaşır ya belki o yüzden gece kaşınıyordur inşallah yavrulara kavuşunca bunların hiç birini hatırlamicaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…