2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Selam kızlar ben doğum yaptım evdeyim.Bebek de ben de iyiyiz merak etmeyin.Bazılarınız biliyo zaten erken doğum riskim vardı persembe günü suyum geldi sezeryan oldum.Grip olup da sezeryan olacaklara tavsiyem hemen iyilesmeye bakın sezeryan dikişleriyle öksürmek çok feci bişeymiş.Sizlere sağlıklı doğumlar dilerim.

Canım ben de adalat kullanıyordum, progestan fitil de kullanıyordum. Adalat bi yan etki yapmamıştı. Ama işte gene de kısmetimiz böyleymiş.. Çok şükür 48saat takip istedi doktorum, yarın duruma göre taburcu olabileceğiz. Yeni ilaçlarla devam dedi bakalım.. Feci baş ağrısı yaptı nidicart ama gülün dikeni diye diyeceğiz napalım artık :) Teşekkürle cevabın için İnşallah bütün kuzucuklar zamanını bekler..

Tebrikler ALLAH anali babali buyutsun inşallah insallah bebisin durumu da iyidir darısı bizlerin basina

Gunaydin canim. Benim de ilk gebeligimde lekelenmem olmustu ve bebegin erken gelecegi anlasilmisti bu yuzden doktorum hemen bana nidilat (eski adi) nidicard (simdiki adi) baslamisti ve ilaci biraktigimiz zaman bebegin gelecegini soylemisti. Yaklasik 1 hafta her gun kullandim ve doktorumun biraktirdigi gun 35+4 te dogum yaptim. Su an 2. Bebegimi bekliyorum ilkinde erken dogum oykusu oldugu icin bunda tedbirli gidiyoruz ve yaklasik 1.5 aydir gunde 2 defa nidicard iciyorum. Rahim kasilmasini engelleyip rahmin yumusak kalmasini sagliyormus. Simdiye kadar ilacin bi yan etkisini gormedim. Icini ferah tut canim. Gecmis olsun...

Tebrik ederim canım gözünüz aydın hayırlı sağlıklı bir evlat olur inşallah

Aaaay hayırlı uğurlu olsun bebeğin. Güzel zamanlarda büyüt inşallah.

Nişan geldikten sonra 1 hafta 10 gün sonra da gerçekleşen doğumlar var inşallah 10 gün bekler miniğin ama olursa da dert etme çok erken değil

Gunaydin arkadaslr yeni bebegimiz hisgelmis annemize gecmis olsun darisi bize bu arada okuduklarima şok oldum ama umursmayin lütfen.... K kuzucuk87 canim oncelikle gecmis olsun bende 26. Haftamdan beri erken dogum riskim var hem progestan hem nidicard kullaniyom dr. Nidicardi bol su ile alirsam yan etkilerinin daha aza inecegini demisti oyle yapiyom bende 35 haftaligim hala iciyom canim bu haftadan sonra biraktirir heralde Allah yardim ediyo bisi olmuyo yeterki bebeklerimiz saglikla gelsin hepimiz icimizi ferah tutalim ne kaldi ki bebeklerimziin kucaklarimiza gelmesine minnoslarimiz bizimmmm

Nişan geldikten sonra 1 hafta 10 gün sonra da gerçekleşen doğumlar var inşallah 10 gün bekler miniğin ama olursa da dert etme çok erken değil

Doktorum ilk 48 saat kritik doğum adına bizim için dedi. Şu an kasılmalarım durdu. Serum da etkili oldu sanırım ilaçlar kadar. Yarınki duruma göre eve çıkabilirmişim, tabii dinlenmek iş yapmamak kaydıyla..

Allah analı babalı büyütsün canım

Hayırlı olsun bebeğiniz Allah analı babalı büyütsün darısı bizlere inşallah :)

Gözünüz aydın

Çok geçmiş olsun canım.ben de aynı ağrıyı yaşadım geçen ay.sebebi böbreklerde enfeksiyona bağlı genisleme çıkmıştı? Böbreklerine bakıldı mi peki? Bana da munoral şase verdi doktorum ağrı geçti çok şükür ama doktor her gittiğimde böbreklere bakıyor genişleme devam ediyor mu diye.sen de böbreklerine baktır bence canım her ihtimale karşı.

Canım mevsimsel kuruma da olabilir ellerinde ama çok ciddi şekilde varsa kaşıntı karaciğer enzimlerine baktirman lazım.doktoruna bu konuda mutlaka danış

Gecmis olsun canim Rabbim zamaninda saglikla kavustursun insallah hepimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…