- 1 Mart 2013
- 10.002
- 18.448
- 498
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #27.121
En sağlıklı bilgiyi bu konuda doktorun verir canım belki önemsiz bişeydir geçmiş olsunTansiyon kontrolü hapıyorum canım tansiyonumda sıkıntı yok Allaha şükür.
Aşırı kasılmalardan dolayı Adalatı çok erken dönemden beri kullandım. Son zamanlarda sanki nefesim kesilir gibi oldu.sonra nidicart verdi dr. Dozu çok yüksek verdi, günde 4kez 8tane. Dr değiştirdim, 32.haftadan sonra bıraktık.nidicartı az kullandım. Adalat çok işe yarıyordu ama bebek büyüdükçe nefes problemi çok oldu bende.
Tebrikler ALLAH anali babali buyutsun inşallah insallah bebisin durumu da iyidir darısı bizlerin basinaSelam kızlar ben doğum yaptım evdeyim.Bebek de ben de iyiyiz merak etmeyin.Bazılarınız biliyo zaten erken doğum riskim vardı persembe günü suyum geldi sezeryan oldum.Grip olup da sezeryan olacaklara tavsiyem hemen iyilesmeye bakın sezeryan dikişleriyle öksürmek çok feci bişeymiş.Sizlere sağlıklı doğumlar dilerim.
Gunaydin canim. Benim de ilk gebeligimde lekelenmem olmustu ve bebegin erken gelecegi anlasilmisti bu yuzden doktorum hemen bana nidilat (eski adi) nidicard (simdiki adi) baslamisti ve ilaci biraktigimiz zaman bebegin gelecegini soylemisti. Yaklasik 1 hafta her gun kullandim ve doktorumun biraktirdigi gun 35+4 te dogum yaptim. Su an 2. Bebegimi bekliyorum ilkinde erken dogum oykusu oldugu icin bunda tedbirli gidiyoruz ve yaklasik 1.5 aydir gunde 2 defa nidicard iciyorum. Rahim kasilmasini engelleyip rahmin yumusak kalmasini sagliyormus. Simdiye kadar ilacin bi yan etkisini gormedim. Icini ferah tut canim. Gecmis olsun...günaydın anneler
Erken doğum riski olanlarımıza çok çok acil bi sorum var. Benim nişanım geldi, doğumu önlemek için kasılmaları önlemek için hastanede takipteyim. Gece nidicard başlandı. Bu ilacı kullananınız var mı? Yan etkileri ne oldu? Alerjik astım olanınız var mı?
Doktorum henüz gelmedi, ebe de çok bilgi vermedi.. Netten araştırıp yanlış bilgilerle panik olmak yerine tecrübeli olanınız var mı diye sormak istedim..
Tebrik ederim canım gözünüz aydın hayırlı sağlıklı bir evlat olur inşallahSelam kızlar ben doğum yaptım evdeyim.Bebek de ben de iyiyiz merak etmeyin.Bazılarınız biliyo zaten erken doğum riskim vardı persembe günü suyum geldi sezeryan oldum.Grip olup da sezeryan olacaklara tavsiyem hemen iyilesmeye bakın sezeryan dikişleriyle öksürmek çok feci bişeymiş.Sizlere sağlıklı doğumlar dilerim.
Selam kızlar ben doğum yaptım evdeyim.Bebek de ben de iyiyiz merak etmeyin.Bazılarınız biliyo zaten erken doğum riskim vardı persembe günü suyum geldi sezeryan oldum.Grip olup da sezeryan olacaklara tavsiyem hemen iyilesmeye bakın sezeryan dikişleriyle öksürmek çok feci bişeymiş.Sizlere sağlıklı doğumlar dilerim.
Nişan geldikten sonra 1 hafta 10 gün sonra da gerçekleşen doğumlar var inşallah 10 gün bekler miniğin ama olursa da dert etme çok erken değilCanım ben de adalat kullanıyordum, progestan fitil de kullanıyordum. Adalat bi yan etki yapmamıştı. Ama işte gene de kısmetimiz böyleymiş.. Çok şükür 48saat takip istedi doktorum, yarın duruma göre taburcu olabileceğiz. Yeni ilaçlarla devam dedi bakalım.. Feci baş ağrısı yaptı nidicart ama gülün dikeni diye diyeceğiz napalım artık :) Teşekkürle cevabın içinİnşallah bütün kuzucuklar zamanını bekler..
Ciger gelistiricinin adi ne acaba ben proluton vuruluyorum aman Allahim ne aci ilac yagli olunca aci yaparmis
Nişan geldikten sonra 1 hafta 10 gün sonra da gerçekleşen doğumlar var inşallah 10 gün bekler miniğin ama olursa da dert etme çok erken değil
Allah analı babalı büyütsün canımSelam kızlar ben doğum yaptım evdeyim.Bebek de ben de iyiyiz merak etmeyin.Bazılarınız biliyo zaten erken doğum riskim vardı persembe günü suyum geldi sezeryan oldum.Grip olup da sezeryan olacaklara tavsiyem hemen iyilesmeye bakın sezeryan dikişleriyle öksürmek çok feci bişeymiş.Sizlere sağlıklı doğumlar dilerim.
Celestone canim adi.pruluton depo igne bildigim kadariyla yani progestanin bir haftalik dozu gibi bir sey.celestone da kortizon ignesi icinde cigerler icin surfaktan bulunuyorCiger gelistiricinin adi ne acaba ben proluton vuruluyorum aman Allahim ne aci ilac yagli olunca aci yaparmis
Hayırlı olsun bebeğiniz Allah analı babalı büyütsün darısı bizlere inşallah :)Selam kızlar ben doğum yaptım evdeyim.Bebek de ben de iyiyiz merak etmeyin.Bazılarınız biliyo zaten erken doğum riskim vardı persembe günü suyum geldi sezeryan oldum.Grip olup da sezeryan olacaklara tavsiyem hemen iyilesmeye bakın sezeryan dikişleriyle öksürmek çok feci bişeymiş.Sizlere sağlıklı doğumlar dilerim.
Tadında pek bişey hissetmiyordum. Tok alınıyor canım.Bir şey soracağım adalat kullanmaya başladım bende iki gündür acaba açmı tokmu alıyorsunuz fark ediyor mu ? doktorum bir şey söylemedi ve tadı da ilk ağzınıza attığınızda 404 gibi geliyor mu size de ?
Gözünüz aydınSelam kızlar ben doğum yaptım evdeyim.Bebek de ben de iyiyiz merak etmeyin.Bazılarınız biliyo zaten erken doğum riskim vardı persembe günü suyum geldi sezeryan oldum.Grip olup da sezeryan olacaklara tavsiyem hemen iyilesmeye bakın sezeryan dikişleriyle öksürmek çok feci bişeymiş.Sizlere sağlıklı doğumlar dilerim.
Çok geçmiş olsun canım.ben de aynı ağrıyı yaşadım geçen ay.sebebi böbreklerde enfeksiyona bağlı genisleme çıkmıştı? Böbreklerine bakıldı mi peki? Bana da munoral şase verdi doktorum ağrı geçti çok şükür ama doktor her gittiğimde böbreklere bakıyor genişleme devam ediyor mu diye.sen de böbreklerine baktır bence canım her ihtimale karşı.İyi geceler kızlar aksam kasiklarima çok kötü bir ağrı girdi ve bir dakika bile geçmeyen bir agriydi eşim işten geldi acile gittik orda alttan bakıldı nst girdik bir sıkıntı yok sonra tahliller yapıldı nöbetçi kadın doğum doktoru idrar yolunda kanama olduğunu söyledi bizim yapabileceğimiz bişey yok diyip tepecik kadın doğuma gonderdi,orasida baya uzak bize neyse gittik oğluşum ve babanneside bizle geldi çünkü oğlum evde durmaz beni ister diye. Orda da alttan bakıldı ve nst istendi yine bir sorun çıkmadı oradaki doktor da bana şöyle dedi seni boşuna yollamış o doktor dedi çünkü kum döküyor olabilir veya tas düşürüyor olabilirsin bu da tomogrofiyle kesinlesir tomografide yasak hamilelere dedi... Ama ben ağrıdan kivraniyorum resmenmunoral sase diye bir ilaç yazmış bir de kasik ağrım için parol. tam 4 saattir disarlardayiz eve şimdi geldik. İnşallah iyi gelir bu ilaç çok agrim oluyor çünkü. benim anlamadığım bu ilacı bizim burdaki kadın doğum doktoru da yazamazmiydi niye bizi oraya yolladı ki dogum sancısı da yaşamış biri olarak diyorum ki bu akşam yaşadığım ağrılarin yanında doğum sancısı çok basit kalır yani en azından arada bir rahatlama geliyor doğum sancısı 5 dk da bir falan oluyor bu akşam ki ağrı hiç geçmeyen bir agriydi kabus gibiydi halende ağrıyor ara ara..
Canım mevsimsel kuruma da olabilir ellerinde ama çok ciddi şekilde varsa kaşıntı karaciğer enzimlerine baktirman lazım.doktoruna bu konuda mutlaka danışKızlar benimde sıkıntım kaşıntı. 3 gecedir el ve özellikle avuç içi kaşıntısı ile uyanıyorum. Dün doktora gittim ama sormak aklıma gelmedi. Bir sonraki randevum haftayaAranızda bu durumu yaşayan ve doktoruna sormuş olan var mı?
Gecmis olsun canim Rabbim zamaninda saglikla kavustursun insallah hepimiziDoktorum ilk 48 saat kritik doğum adına bizim için dedi. Şu an kasılmalarım durdu. Serum da etkili oldu sanırım ilaçlar kadar. Yarınki duruma göre eve çıkabilirmişim, tabii dinlenmek iş yapmamak kaydıyla..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?