2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Benim de vücudumu bastı sivilceler. Boyun çevrem filan. Doğumdan sonra geçer, hormonlarla alakalıdır.

Benimde vücudum sivilce doldu dermatoloğa gittim hassasiyet artıyormuş hamilelikte. Biodermanın atoderm duş jelini ve banyo sonrası için kremini verdi. Geçmedi ama biraz sakinleşti sivilcelerim..

Bende çok kötü sırt ve bel ağrısı çekiyorum nefes alamıyorum sağıma soluma dönemiyorum rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inş

Arkadaşlar arada okuma fırsatım oluyor ancak yazamadım pek. Bi arkadaş göğüs ucunun olmadıgından bahsetti evet göğüs ucu çıkarıcı bazen etkili oluyor ama bazen içine gömük olunca ben ilk bebeğimde avent in silikon göğüs ucuyla emzirdim bi süre belki bilgi işinize yarar Doğum yapan annelerimize Allah analı babalı büyütsün demek istiyorum darısı bizim başımıza

Gozunaydin canim Allah anali babli büyütsün insAllah Rabbim hayirli saglikli omur nasib etsin yavruna

Ben varim benim o olduruyor o agri beni dun aksam agladim agridan resmen belime de vuruyor ne saga yatabiliyorum nede sola beynim oynuyor sanki yerinden hayirlisiyla kalan zamanlarida sıkıntısız bir şekilde atlatsak inşallah

Gözün aydın canım allah bagıslasın nasıl peki sezeryan zormu bizim son 5 haftamız var görünüyor korkmaya basladım

Aynı ağrı ve nefes darlığı bende de var. Hatta geçen oturduğum yerden mi uyusam acaba dedim :)

Yatakta değilde bir çekyat yada koltukta arkana geniş yastıklar alarak yarı oturur pozisyonda uyumayı dene. Benim sırt ağrıma biraz iyi geldi ama asıl burun tıkanıklığım için iyi oldu. Normal yatamıyorum artık nefessiz kalıyorum bende..

Canim gozun aydin Allah anali babali buyutsun insallah

Buarada bugün kontrolüm vardı herşeyimiz normal çok şükür. Bana göre biraz zayıf 2700gr ama haftasına uyumlu dedi doktor . 6 kasım pazartesiye sezaryen tarihi verdi
Doğum yapanlara göz aydınlığı diliyorum. Hastanede bebeğini bekleyenlerede en kısa zamanda şifa diliyorum
Hepimiz için hakkımızda hayırlısı olsun

Hayırlı olsun inşallah canm . Saglikla al kucagına.

Limon suyu ic canim bol bol vitaminlerini de aksatma bir de firsatini bulabilirsen serum taktir istersen sivi direk kana girdigi icin mikroplar daha kolay atiliyor boylece 4.gun falan hafiflemisti benim canim insallah atlatirsin cabucak
seruma izin verirmi doktorum acaba ya bi sorsam valla sürünüyorum resmen kaç gündür meğer ilaçlar ne kadar önemliymiş ya(

Kızlar ayva çıkmış ❤ bizde ayva yiyenin bebeği güzel olur derler hamileligimin başına denk gelmedi, son ay yerim bol bol artık. Gerçi internette kesip yanagina basınca gamze de olur yazanlar olmuş ama bazıları da çocuğun yanağında leke olur yazmış. Gamze çoook severim, bende var inşallah oglumda da olur. Hadi herkes markete, az da olsa yiyin

Karnım çok değişik bir şekil aldı. Zaten top gibi sadece karnim var, baska bi yerim buyumedi. Ama oturunca resmen bacaklarimin arasina kadar giriyor karnim, mide kismim bombos, goguslerimin altı bir karış boşluk. Hayırlısıyla sonunu gorseydik çok sevinecegim, son zamanlar zormuş

Ben yedim canim bide gogus ucu için krem bile yaptim cekirdeklerinden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…