- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #27.161
Hamileliğim boyunca emzirdim çok zor gerçekten özellikle 30 haftadan sonrası çok zorkızlar dün ebebekten göğüs ucu çıkartıcı göğüs kremi ve alt açma örtüsü aldım bugün geldi göğüs ucu çıkartıcıyı tavsiyte ederim ne güzel bişimiş ya az bişi beklettiğim halde bebişin ağzına verecek kadar çıkartıyorama çok uzun tutamadım kasılma oluyor. hamile olup emziren nasıl emziriyor hayret karnım anında sertleşti
Selam kızlar ben doğum yaptım evdeyim.Bebek de ben de iyiyiz merak etmeyin.Bazılarınız biliyo zaten erken doğum riskim vardı persembe günü suyum geldi sezeryan oldum.Grip olup da sezeryan olacaklara tavsiyem hemen iyilesmeye bakın sezeryan dikişleriyle öksürmek çok feci bişeymiş.Sizlere sağlıklı doğumlar dilerim.
Serum ilacsiz canim vitamin bile yok icinde sadece sivi takviyesi o yuzden sorun olacagini sanmamseruma izin verirmi doktorum acaba ya bi sorsam valla sürünüyorum resmen kaç gündür meğer ilaçlar ne kadar önemliymiş ya(
Ben çok istiyorum girmesini ve kısmetse normal doğum istiyorum son zamanlarda çok hassaslaştım bana güç verirsin dedim elimi tutman beni cesaretlendirir dedim o da kıyamadı ama söylemese de girmek istemiyor korkuyor.Eşi doguma girmiş veya girecek olan var mı? Gerçi doktorumla konusmadim, kabul edip etmedigini bilmiyorum. Normal dogum olursa açıkçası beni öyle girmesini istemem. Ama sezeryan olursa ağrı acı yok, bebeğin ilk anını gormesini cok istiyorum. Ama eşim inanılmaz hassastir, igne olmaya bile dayanamaz. Doguma girmesini de ne zaman istesem, siddetle konuyu kapatir. Ama dün melül gözlerle, benim se korktuğumu, kurbanlık koyun gibi yapayalnız olmak istemedigimi anlattım. Bebeği gördükten sonra bana işlem yapılırken çıkarsın, en azından ilk dakikalarda yanımda ol dedim. Kiyamadi sağolsun ama yanlış mı yaptım acaba israr etmekle? Eli ayağına karışır mı, düşüp bayılır mı
Buradaki arkadaşlar secde pozisyonunu konuşuyorlardı canım dönmeyen bebekler için üyenin adını hatırlamıyorum gittiği doğum kursundaki ebe söylemiş belki araştırabilirsiniz.Evet yeri daraldı göğüs kafesime baskı yapıyor ama hala dönmedi bence farkediyorum. Önümüzdeki hafta değil de sonraki hafta gel demişti. Bakalım hayırlısı olsun artık
Buradaki arkadaşlar secde pozisyonunu konuşuyorlardı canım dönmeyen bebekler için üyenin adını hatırlamıyorum gittiği doğum kursundaki ebe söylemiş belki araştırabilirsiniz.
Eşi doguma girmiş veya girecek olan var mı? Gerçi doktorumla konusmadim, kabul edip etmedigini bilmiyorum. Normal dogum olursa açıkçası beni öyle girmesini istemem. Ama sezeryan olursa ağrı acı yok, bebeğin ilk anını gormesini cok istiyorum. Ama eşim inanılmaz hassastir, igne olmaya bile dayanamaz. Doguma girmesini de ne zaman istesem, siddetle konuyu kapatir. Ama dün melül gözlerle, benim se korktuğumu, kurbanlık koyun gibi yapayalnız olmak istemedigimi anlattım. Bebeği gördükten sonra bana işlem yapılırken çıkarsın, en azından ilk dakikalarda yanımda ol dedim. Kiyamadi sağolsun ama yanlış mı yaptım acaba israr etmekle? Eli ayağına karışır mı, düşüp bayılır mı
Canim ben de denemistim ayva sapini bastirmistim ama olmadı. .. aynı beni anlatmışsin üstler boş. Alt dolu dolu..Kızlar ayva çıkmış ❤ bizde ayva yiyenin bebeği güzel olur derlerhamileligimin başına denk gelmedi, son ay yerim bol bol artık. Gerçi internette kesip yanagina basınca gamze de olur yazanlar olmuş ama bazıları da çocuğun yanağında leke olur yazmış. Gamze çoook severim, bende var inşallah oglumda da olur. Hadi herkes markete, az da olsa yiyin
Karnım çok değişik bir şekil aldı. Zaten top gibi sadece karnim var, baska bi yerim buyumedi. Ama oturunca resmen bacaklarimin arasina kadar giriyor karnim, mide kismim bombos, goguslerimin altı bir karış boşluk. Hayırlısıyla sonunu gorseydik çok sevinecegim, son zamanlar zormuş
Canım hayırlı olsun güle güle büyüt inşallah. Darısı başımıza. Çoğumuz ekim annesi olacağız sanırımMerhaba kızlar ben dogum yaptım ayse melek eeken geldi sabaha karsı nisanım geldi saat 5 de. saat 9 da sezaryana aldilar bende bebisde cok iyiyiz cok guzel bir duygu anlatılmaz rabbime ne kadar sukretsem azdır..insallah sizde hayirlisiyla bebislerinizi kucaginiza alirsiniz..
Ayy maşallah birer birer geliyor güzel haberler ❤ gozunuz aydin, huzurla sağlıkla buyutun inşallahMerhaba kızlar ben dogum yaptım ayse melek eeken geldi sabaha karsı nisanım geldi saat 5 de. saat 9 da sezaryana aldilar bende bebisde cok iyiyiz cok guzel bir duygu anlatılmaz rabbime ne kadar sukretsem azdır..insallah sizde hayirlisiyla bebislerinizi kucaginiza alirsiniz..
Hayirli olsun canim ALLAH analı babalı büyütsün inşallah tobigimizin minnaklari pek aceleci cikti masallah teker teker geliyorlarMerhaba kızlar ben dogum yaptım ayse melek eeken geldi sabaha karsı nisanım geldi saat 5 de. saat 9 da sezaryana aldilar bende bebisde cok iyiyiz cok guzel bir duygu anlatılmaz rabbime ne kadar sukretsem azdır..insallah sizde hayirlisiyla bebislerinizi kucaginiza alirsiniz..
Bende ayniyim her akintim oldugunda tuvalete kosuyorumKizlar her akıntı geldiginde hissettigm zaman heyecanlnyrm bnde nişan mı geldi dieson gunler gecmiyor nedense . Hep derlerdi de inanmazdm.
Ben basinda cok yedim ayva bulantilarima cok iyi geldi normalde hic sevmem simdi de yiyorum hamilelik sayesinde sevdim ayvayiKızlar ayva çıkmış ❤ bizde ayva yiyenin bebeği güzel olur derlerhamileligimin başına denk gelmedi, son ay yerim bol bol artık. Gerçi internette kesip yanagina basınca gamze de olur yazanlar olmuş ama bazıları da çocuğun yanağında leke olur yazmış. Gamze çoook severim, bende var inşallah oglumda da olur. Hadi herkes markete, az da olsa yiyin
Karnım çok değişik bir şekil aldı. Zaten top gibi sadece karnim var, baska bi yerim buyumedi. Ama oturunca resmen bacaklarimin arasina kadar giriyor karnim, mide kismim bombos, goguslerimin altı bir karış boşluk. Hayırlısıyla sonunu gorseydik çok sevinecegim, son zamanlar zormuş
Canim gozun aydin spinal mi epidural mi derken nisanin geldi demek hadi hayirlisi olsun Allah anali vabali buyutsun insallahMerhaba kızlar ben dogum yaptım ayse melek eeken geldi sabaha karsı nisanım geldi saat 5 de. saat 9 da sezaryana aldilar bende bebisde cok iyiyiz cok guzel bir duygu anlatılmaz rabbime ne kadar sukretsem azdır..insallah sizde hayirlisiyla bebislerinizi kucaginiza alirsiniz..
Hayırlı olsun canım. Allah analı babalı büyütsünSelam kızlar ben doğum yaptım evdeyim.Bebek de ben de iyiyiz merak etmeyin.Bazılarınız biliyo zaten erken doğum riskim vardı persembe günü suyum geldi sezeryan oldum.Grip olup da sezeryan olacaklara tavsiyem hemen iyilesmeye bakın sezeryan dikişleriyle öksürmek çok feci bişeymiş.Sizlere sağlıklı doğumlar dilerim.
Aa bir bir başladı artık doğumlar maşallah darısı bizlere inşallahMerhaba kızlar ben dogum yaptım ayse melek eeken geldi sabaha karsı nisanım geldi saat 5 de. saat 9 da sezaryana aldilar bende bebisde cok iyiyiz cok guzel bir duygu anlatılmaz rabbime ne kadar sukretsem azdır..insallah sizde hayirlisiyla bebislerinizi kucaginiza alirsiniz..
Ayyy çok sevindim iyi olmanıza hosgeldin Ayse Melek :))) Hayırlı olsun canim kendine ve kızına iyi bak Allah analı babalı büyütsünMerhaba kızlar ben dogum yaptım ayse melek eeken geldi sabaha karsı nisanım geldi saat 5 de. saat 9 da sezaryana aldilar bende bebisde cok iyiyiz cok guzel bir duygu anlatılmaz rabbime ne kadar sukretsem azdır..insallah sizde hayirlisiyla bebislerinizi kucaginiza alirsiniz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?