2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Eşi doguma girmiş veya girecek olan var mı? Gerçi doktorumla konusmadim, kabul edip etmedigini bilmiyorum. Normal dogum olursa açıkçası beni öyle girmesini istemem. Ama sezeryan olursa ağrı acı yok, bebeğin ilk anını gormesini cok istiyorum. Ama eşim inanılmaz hassastir, igne olmaya bile dayanamaz. Doguma girmesini de ne zaman istesem, siddetle konuyu kapatir. Ama dün melül gözlerle, benim se korktuğumu, kurbanlık koyun gibi yapayalnız olmak istemedigimi anlattım. Bebeği gördükten sonra bana işlem yapılırken çıkarsın, en azından ilk dakikalarda yanımda ol dedim. Kiyamadi sağolsun ama yanlış mı yaptım acaba israr etmekle? Eli ayağına karışır mı, düşüp bayılır mı

Hamileliğim boyunca emzirdim çok zor gerçekten özellikle 30 haftadan sonrası çok zor

Tahmini Doğum tarihlerimiz aynıymış :)
Gözün aydın geçmiş olsun evladın hayırlı uzun ömürlü sağlıklı mutlu imanlı olsun inşaAllah :)

kizlar bepantel cremi cok iyi diyorlar gogus ucu icin ben kizimda emizremedim acidan cok kotu olmustu ne yaptiysam duzelmemisti bu bebekte direk gogus ucu kullanacam aksi taktirde buda ayni olacak herseyin hayirlisi bakalim

Ben çok istiyorum girmesini ve kısmetse normal doğum istiyorum son zamanlarda çok hassaslaştım bana güç verirsin dedim elimi tutman beni cesaretlendirir dedim o da kıyamadı ama söylemese de girmek istemiyor korkuyor.

Evet yeri daraldı göğüs kafesime baskı yapıyor ama hala dönmedi bence farkediyorum. Önümüzdeki hafta değil de sonraki hafta gel demişti. Bakalım hayırlısı olsun artık
Buradaki arkadaşlar secde pozisyonunu konuşuyorlardı canım dönmeyen bebekler için üyenin adını hatırlamıyorum gittiği doğum kursundaki ebe söylemiş belki araştırabilirsiniz.

Buradaki arkadaşlar secde pozisyonunu konuşuyorlardı canım dönmeyen bebekler için üyenin adını hatırlamıyorum gittiği doğum kursundaki ebe söylemiş belki araştırabilirsiniz.

bir garip oblomov
Yanılmıyorsam oblomov demişti. Bir sureden bahsetmişti, içerisinde secde ayeti vardı.
Ben de hamilelik sürecinde hatim dinleyen bebeklerin erken döndüğünü duymuştum. Doğrumudur bilmiyorum ama oğlum da erken dönmüştü, kızım da erken döndü. Bana secde ayetlerinden ötürü olduğunu söylemişti arkadaşım, bebek de secde edermiş denirmiş.

Canım ben oğlumun doğumunda yanımda olmasını çok istemiştim. Zor da olsa ikna da etmiştim ama doktorum müsaade etmemişti. Normal doğumdu. Ama doğumdan çıktığımda doktoruma iyi ki izin vermemişsiniz demiştim. Beni o halde görsün istemezmişim, doğumda karar verdim :) ama doğumdan hemen sonra işim bitince biraz dinlenmem için doğumhanede yatırmışlardı beni, o zaman eşimi yanıma aldı doktorum. Gene öyle gelsin isterim ama doğuma değil :)
Zaten bence normal doğumda benim eşim dayanamazmış, çok aşırı hassas değildir öyle kana falan ama yok yani. Doğumum başlayana kadar yanımda kalmasına izin vermişti, doğum başlayınca çıkarsın demişti doktorum. Adam doğumun başında iki kan gördüğünde normal mi bu diye eli ayağına dolaşmıştı, gözleri kocaman olmuştu sezeryan olsa olsun isteyebilirdim ama sanırım :) oğlumu ilk babası kucağına alsın çok istemiştim ben :)

Canim ben de denemistim ayva sapini bastirmistim ama olmadı. .. aynı beni anlatmışsin üstler boş. Alt dolu dolu..

Canım hayırlı olsun güle güle büyüt inşallah. Darısı başımıza. Çoğumuz ekim annesi olacağız sanırım

Ayy maşallah birer birer geliyor güzel haberler ❤ gozunuz aydin, huzurla sağlıkla buyutun inşallah

Hayirli olsun canim ALLAH analı babalı büyütsün inşallah tobigimizin minnaklari pek aceleci cikti masallah teker teker geliyorlar

Kizlar her akıntı geldiginde hissettigm zaman heyecanlnyrm bnde nişan mı geldi die son gunler gecmiyor nedense . Hep derlerdi de inanmazdm.
Bende ayniyim her akintim oldugunda tuvalete kosuyorum
Ben basinda cok yedim ayva bulantilarima cok iyi geldi normalde hic sevmem simdi de yiyorum hamilelik sayesinde sevdim ayvayi

Canim gozun aydin spinal mi epidural mi derken nisanin geldi demek hadi hayirlisi olsun Allah anali vabali buyutsun insallah

Hayırlı olsun canım. Allah analı babalı büyütsün

Aa bir bir başladı artık doğumlar maşallah darısı bizlere inşallah
Tebrik ederim Allah hayırlı bir evlat olmasını nasip etsin inşallah

Ayyy çok sevindim iyi olmanıza hosgeldin Ayse Melek :))) Hayırlı olsun canim kendine ve kızına iyi bak Allah analı babalı büyütsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…