- 19 Nisan 2009
- 1.071
- 705
- 323
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #27.181
Benim eşim de hassas değildir ama o da doğum başında panik yaparsa girmesin hiç daha iyi.Canım ben oğlumun doğumunda yanımda olmasını çok istemiştim. Zor da olsa ikna da etmiştim ama doktorum müsaade etmemişti. Normal doğumdu. Ama doğumdan çıktığımda doktoruma iyi ki izin vermemişsiniz demiştim. Beni o halde görsün istemezmişim, doğumda karar verdim :) ama doğumdan hemen sonra işim bitince biraz dinlenmem için doğumhanede yatırmışlardı beni, o zaman eşimi yanıma aldı doktorum. Gene öyle gelsin isterim ama doğuma değil :)
Zaten bence normal doğumda benim eşim dayanamazmış, çok aşırı hassas değildir öyle kana falan ama yok yani. Doğumum başlayana kadar yanımda kalmasına izin vermişti, doğum başlayınca çıkarsın demişti doktorum. Adam doğumun başında iki kan gördüğünde normal mi bu diye eli ayağına dolaşmıştı, gözleri kocaman olmuştusezeryan olsa olsun isteyebilirdim ama sanırım :) oğlumu ilk babası kucağına alsın çok istemiştim ben :)
Canım gözün Aydın Allah analı babalı büyütsün.Merhaba kızlar ben dogum yaptım ayse melek eeken geldi sabaha karsı nisanım geldi saat 5 de. saat 9 da sezaryana aldilar bende bebisde cok iyiyiz cok guzel bir duygu anlatılmaz rabbime ne kadar sukretsem azdır..insallah sizde hayirlisiyla bebislerinizi kucaginiza alirsiniz..
Gözün aydın canım allah analı babalı büyütsün. Daha dün gece okumuştum son yazdıklarını birkaç gün sonraya randevun vardı. İkinizin de iyi olmasına çok sevindim.Merhaba kızlar ben dogum yaptım ayse melek eeken geldi sabaha karsı nisanım geldi saat 5 de. saat 9 da sezaryana aldilar bende bebisde cok iyiyiz cok guzel bir duygu anlatılmaz rabbime ne kadar sukretsem azdır..insallah sizde hayirlisiyla bebislerinizi kucaginiza alirsiniz..
Aynen bende ya bir an önce gelsin istiyorum biryandan da erkenmi diyorumKizlar her akıntı geldiginde hissettigm zaman heyecanlnyrm bnde nişan mı geldi dieson gunler gecmiyor nedense . Hep derlerdi de inanmazdm.
Canım benim doktorum izin vermişti sende doktoruna danış istersen ben serum takıldı antibiyotik kullandım mecbur enfeksiyon kan tahlillerimde yüksek çıkmıştıseruma izin verirmi doktorum acaba ya bi sorsam valla sürünüyorum resmen kaç gündür meğer ilaçlar ne kadar önemliymiş ya(
Gözünüz aydın, sağlıkla büyütün inşallah.Merhaba kızlar ben dogum yaptım ayse melek eeken geldi sabaha karsı nisanım geldi saat 5 de. saat 9 da sezaryana aldilar bende bebisde cok iyiyiz cok guzel bir duygu anlatılmaz rabbime ne kadar sukretsem azdır..insallah sizde hayirlisiyla bebislerinizi kucaginiza alirsiniz..
Allah analı babalı büyütsün canımMerhaba kızlar ben dogum yaptım ayse melek eeken geldi sabaha karsı nisanım geldi saat 5 de. saat 9 da sezaryana aldilar bende bebisde cok iyiyiz cok guzel bir duygu anlatılmaz rabbime ne kadar sukretsem azdır..insallah sizde hayirlisiyla bebislerinizi kucaginiza alirsiniz..
canım benim 1 ay önce aynı durumda oldum hep ilaç almadan atllatmaya çalıştıkça daha da kötü oldum en son bronşite çevirmişti öksürük de 1 ay içinde gecti gitti mutlaka git bir gögüs doktoruna baktır kendine öksürük nöbetleri doğumu tetikliyor diye biliyorum hiç kolay değil bir de mümkün oldugunca pencere falan acma rüzgarda kalma hafif bile olsa arttırıyorKızlar iyi akşamlar. Hasta(grip) olupta tamemen iyileşebilen var mı? 1 haftadır artık ciğerlerim koptu öksürükten bütün doğal yöntemlerin heeepsini denedim artık midem bulandı yaniartık en son bugün burnumada geçti yatak döşek oldum iyice tüm gün kalkamadım yataktan. Ne olucak bu halimiz
canım benim 1 ay önce aynı durumda oldum hep ilaç almadan atllatmaya çalıştıkça daha da kötü oldum en son bronşite çevirmişti öksürük de 1 ay içinde gecti gitti mutlaka git bir gögüs doktoruna baktır kendine öksürük nöbetleri doğumu tetikliyor diye biliyorum hiç kolay değil bir de mümkün oldugunca pencere falan acma rüzgarda kalma hafif bile olsa arttırıyorKızlar iyi akşamlar. Hasta(grip) olupta tamemen iyileşebilen var mı? 1 haftadır artık ciğerlerim koptu öksürükten bütün doğal yöntemlerin heeepsini denedim artık midem bulandı yaniartık en son bugün burnumada geçti yatak döşek oldum iyice tüm gün kalkamadım yataktan. Ne olucak bu halimiz
Gozunuzaydin canim ALLAH anali babali büyütsün hayirli saglikli evlat olur insAllahMerhaba kızlar ben dogum yaptım ayse melek eeken geldi sabaha karsı nisanım geldi saat 5 de. saat 9 da sezaryana aldilar bende bebisde cok iyiyiz cok guzel bir duygu anlatılmaz rabbime ne kadar sukretsem azdır..insallah sizde hayirlisiyla bebislerinizi kucaginiza alirsiniz..
İnternette baktım bazı egzersizler varmış çocuğun dönebilmesi için onları deneyeceğim artıkBuradaki arkadaşlar secde pozisyonunu konuşuyorlardı canım dönmeyen bebekler için üyenin adını hatırlamıyorum gittiği doğum kursundaki ebe söylemiş belki araştırabilirsiniz.
Canim hayırlı olsun daha yeni 23 une almıştın diye hatırlıyorum. Hayırlısı olsun. Hadi gözün aydinMerhaba kızlar ben dogum yaptım ayse melek eeken geldi sabaha karsı nisanım geldi saat 5 de. saat 9 da sezaryana aldilar bende bebisde cok iyiyiz cok guzel bir duygu anlatılmaz rabbime ne kadar sukretsem azdır..insallah sizde hayirlisiyla bebislerinizi kucaginiza alirsiniz..
Hayırlı olsun canım allah analı babalı buyutsun insallahSelam kızlar ben doğum yaptım evdeyim.Bebek de ben de iyiyiz merak etmeyin.Bazılarınız biliyo zaten erken doğum riskim vardı persembe günü suyum geldi sezeryan oldum.Grip olup da sezeryan olacaklara tavsiyem hemen iyilesmeye bakın sezeryan dikişleriyle öksürmek çok feci bişeymiş.Sizlere sağlıklı doğumlar dilerim.
canım facebok da ssvd grubu var doğumla ilgili inanılmaz guzel seyler paylaşılıyor mutlaka orya uye olun 33 haftalık cok erken hala bebegın donmesi için dogum sancısı basladıgında bıle donme olabilirmiş bunn için bazı egzersizler var takip ederseniz grubu cok faydalanabilirsinizMerhaba arkadaşlar sizin bebişler ne zaman baş aşağı dönmüştü acaba? Benimki normal doğumu çok istememe rağmen hala dönmemiş yeri de gittikçe daraldığı için zorlaşıyor sanki dönmesi :/ sırf bu yüzden sezeryan olmak da istemiyorum :)
Canım bende aynı durumdayım. Bebek bir gram aşağı inmedi ayakları sürekli midemi üstünde resmen kaburgalarima yer değiştirdiğini hissediyorum. Oturmak eziyet gibi yatamiyorum da 9 günüm kaldi hayirlisiyla ama günler çok uzun geliyor artık banaKızlar bu arada sirt ağrısı yaşayan var mı? Geceleri işkence gibi olmaya başladı benim için.bebek ayaklarını mideme dayiyor nefes alamıyorum yatınca,sırt ağrısı bi yandan aman vermiyor.hayirlisiyla gecirseydik şu son zamanları da
Kizlar ???Kızlar tek taraflı bel agrisindan korkmali mym ? Ama belim kopacak nerdeyse ?
Gozunuz aydin..Allah anali babali buyutsun hayirli evlat olsun insallah. Sizin de erken dogum riski vardi galiba? Kacinci haftada dogum yapmis oldunuz?Merhaba kızlar ben dogum yaptım ayse melek eeken geldi sabaha karsı nisanım geldi saat 5 de. saat 9 da sezaryana aldilar bende bebisde cok iyiyiz cok guzel bir duygu anlatılmaz rabbime ne kadar sukretsem azdır..insallah sizde hayirlisiyla bebislerinizi kucaginiza alirsiniz..
Canim benim esimde cok korkar igneden. Gircekmisin dedim girmek isterim dedi. Doktoruma sordum normal olursa girer ama sezeryana olmaz dedi. Doktoruna danış istersen sanırım sezeryanda steril olmaz diye mi almiyorlar ?? Bende net bilmiyorum ama normal olursa girer doguma dedi bana.Eşi doguma girmiş veya girecek olan var mı? Gerçi doktorumla konusmadim, kabul edip etmedigini bilmiyorum. Normal dogum olursa açıkçası beni öyle girmesini istemem. Ama sezeryan olursa ağrı acı yok, bebeğin ilk anını gormesini cok istiyorum. Ama eşim inanılmaz hassastir, igne olmaya bile dayanamaz. Doguma girmesini de ne zaman istesem, siddetle konuyu kapatir. Ama dün melül gözlerle, benim se korktuğumu, kurbanlık koyun gibi yapayalnız olmak istemedigimi anlattım. Bebeği gördükten sonra bana işlem yapılırken çıkarsın, en azından ilk dakikalarda yanımda ol dedim. Kiyamadi sağolsun ama yanlış mı yaptım acaba israr etmekle? Eli ayağına karışır mı, düşüp bayılır mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?