2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Benim eşim de hassas değildir ama o da doğum başında panik yaparsa girmesin hiç daha iyi.

Canım gözün Aydın Allah analı babalı büyütsün.

Gözün aydın canım allah analı babalı büyütsün. Daha dün gece okumuştum son yazdıklarını birkaç gün sonraya randevun vardı. İkinizin de iyi olmasına çok sevindim.

Kizlar her akıntı geldiginde hissettigm zaman heyecanlnyrm bnde nişan mı geldi die son gunler gecmiyor nedense . Hep derlerdi de inanmazdm.
Aynen bende ya bir an önce gelsin istiyorum biryandan da erkenmi diyorum
seruma izin verirmi doktorum acaba ya bi sorsam valla sürünüyorum resmen kaç gündür meğer ilaçlar ne kadar önemliymiş ya(
Canım benim doktorum izin vermişti sende doktoruna danış istersen ben serum takıldı antibiyotik kullandım mecbur enfeksiyon kan tahlillerimde yüksek çıkmıştı

Gözünüz aydın, sağlıkla büyütün inşallah.
Bu haberleri okudukça kendim doğurmuş gibi heyecanlanıyorum.
Spinal mi oldunuz, nasıldı? Bebeğin boy kilosu sın ölçümlerle uyumlu muydu?

Allah analı babalı büyütsün canım

canım benim 1 ay önce aynı durumda oldum hep ilaç almadan atllatmaya çalıştıkça daha da kötü oldum en son bronşite çevirmişti öksürük de 1 ay içinde gecti gitti mutlaka git bir gögüs doktoruna baktır kendine öksürük nöbetleri doğumu tetikliyor diye biliyorum hiç kolay değil bir de mümkün oldugunca pencere falan acma rüzgarda kalma hafif bile olsa arttırıyor

canım benim 1 ay önce aynı durumda oldum hep ilaç almadan atllatmaya çalıştıkça daha da kötü oldum en son bronşite çevirmişti öksürük de 1 ay içinde gecti gitti mutlaka git bir gögüs doktoruna baktır kendine öksürük nöbetleri doğumu tetikliyor diye biliyorum hiç kolay değil bir de mümkün oldugunca pencere falan acma rüzgarda kalma hafif bile olsa arttırıyor

Gozunuzaydin canim ALLAH anali babali büyütsün hayirli saglikli evlat olur insAllah

Buradaki arkadaşlar secde pozisyonunu konuşuyorlardı canım dönmeyen bebekler için üyenin adını hatırlamıyorum gittiği doğum kursundaki ebe söylemiş belki araştırabilirsiniz.
İnternette baktım bazı egzersizler varmış çocuğun dönebilmesi için onları deneyeceğim artık

Canim hayırlı olsun daha yeni 23 une almıştın diye hatırlıyorum. Hayırlısı olsun. Hadi gözün aydin

Hayırlı olsun canım allah analı babalı buyutsun insallah

canım facebok da ssvd grubu var doğumla ilgili inanılmaz guzel seyler paylaşılıyor mutlaka orya uye olun 33 haftalık cok erken hala bebegın donmesi için dogum sancısı basladıgında bıle donme olabilirmiş bunn için bazı egzersizler var takip ederseniz grubu cok faydalanabilirsiniz

Canım bende aynı durumdayım. Bebek bir gram aşağı inmedi ayakları sürekli midemi üstünde resmen kaburgalarima yer değiştirdiğini hissediyorum. Oturmak eziyet gibi yatamiyorum da 9 günüm kaldi hayirlisiyla ama günler çok uzun geliyor artık bana

Gozunuz aydin..Allah anali babali buyutsun hayirli evlat olsun insallah. Sizin de erken dogum riski vardi galiba? Kacinci haftada dogum yapmis oldunuz?

Canim benim esimde cok korkar igneden. Gircekmisin dedim girmek isterim dedi. Doktoruma sordum normal olursa girer ama sezeryana olmaz dedi. Doktoruna danış istersen sanırım sezeryanda steril olmaz diye mi almiyorlar ?? Bende net bilmiyorum ama normal olursa girer doguma dedi bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…