- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #27.201
Ben onu sürmeye başladım. Doğumdan sonra yara olması çok kötü ablamlar in filan olmuştu. Bazen o kadar kötü oluyor ki sürekli kanamaya sebep oluyor.bebekler kanlı süt içmek zorunda kalıyor. Annenin de ne çektiğini siz tahmin edin artık.Bu arada belki biliyorsunuzdur da lansinoh göğüs ucu kremini doğumdan önce sürmeye başlamak gerekirmiş. Yara olmasını engellermiş ilk etapta yoksa acısı çok fenaymış. Aklınızda bulunsun şimdiden sürün yumuşasın
Canim tebrik ederim.umarim ikinizde iyisinizdir. Darisi bizlerin basina insSelam kızlar ben doğum yaptım evdeyim.Bebek de ben de iyiyiz merak etmeyin.Bazılarınız biliyo zaten erken doğum riskim vardı persembe günü suyum geldi sezeryan oldum.Grip olup da sezeryan olacaklara tavsiyem hemen iyilesmeye bakın sezeryan dikişleriyle öksürmek çok feci bişeymiş.Sizlere sağlıklı doğumlar dilerim.
Canim tebrik ederim. Yavas yavas geliyor bebeklerimiz allah hepsine saglik versin insallahMerhaba kızlar ben dogum yaptım ayse melek eeken geldi sabaha karsı nisanım geldi saat 5 de. saat 9 da sezaryana aldilar bende bebisde cok iyiyiz cok guzel bir duygu anlatılmaz rabbime ne kadar sukretsem azdır..insallah sizde hayirlisiyla bebislerinizi kucaginiza alirsiniz..
Canım hayırlı ugurlu olsun. Bende senin haftanda doğum yapacam. Rabbim seni de evladını da korusun insallah. HepimizinkiniMerhaba kızlar ben dogum yaptım ayse melek eeken geldi sabaha karsı nisanım geldi saat 5 de. saat 9 da sezaryana aldilar bende bebisde cok iyiyiz cok guzel bir duygu anlatılmaz rabbime ne kadar sukretsem azdır..insallah sizde hayirlisiyla bebislerinizi kucaginiza alirsiniz..
Benim bugun kasigim tek tarafli agridi canim cok korktum resmen sancilandim ve simdide azar azar var hem kasigima hem belime vuruyor ayrica karnimin kasiga yakin bolumu sertlesip yumusuyor surekli yatma ihtiyaci duyuyorum tek tarafli bel agrim hic olmadi bel agrin yatinca gecmiyor mu?Kizlar ???
Yatıyorum aynı. Karnımda sert. Yürudm olmadi. Duş aldım rahatlarim die aynı. Belimin alt kısmı. Ama tek taraflı agrıyorBenim bugun kasigim tek tarafli agridi canim cok korktum resmen sancilandim ve simdide azar azar var hem kasigima hem belime vuruyor ayrica karnimin kasiga yakin bolumu sertlesip yumusuyor surekli yatma ihtiyaci duyuyorum tek tarafli bel agrim hic olmadi bel agrin yatinca gecmiyor mu?
Canim dinlenmeyle veya pozisyon degistirmeyle gecmeyen agrilar dogum habercisi olabiliyormus tabi yalanci sanci da olabilir.ben 4 gozle sancilanmayi bekledigimden her seyi doguma yoruyor da olabilirim tabiYatıyorum aynı. Karnımda sert. Yürudm olmadi. Duş aldım rahatlarim die aynı. Belimin alt kısmı. Ama tek taraflı agrıyor
Başka bir belirti var mıydı Canm 10 gün önce hastanede yattım baktılar bir şey çıkmadı ama haftaya gideceğim kontrolde söyleyim Dr a yine tahlil yaptırırım olmadıKizlar benimde oyle akıntım var bi haftadir. Bugun doktor kontrolum vardi idrar yolu enfeksiyonu olmusum
Valla bir degışik . Hani boyle beni olduren agrilar desem dgil. Ama gecmiyor . Huzursuz oldum . 2 saattir boyle nerdeyse .Canim dinlenmeyle veya pozisyon degistirmeyle gecmeyen agrilar dogum habercisi olabiliyormus tabi yalanci sanci da olabilir.ben 4 gozle sancilanmayi bekledigimden her seyi doguma yoruyor da olabilirim tabi
Benim bu aralar tam aksam 10 da bu sekilde baslayan agrilarim oluyor dedigin gibi dayanilmaz deil ama icine kurt dusuren cinsten.sonra akintim oluyor makatada baski hissediyorum ama gunduzleri cok nadir.dun gece kaburga agrisiyla uyandim hem de ne agri.artik sabirsizlanmaya basladim:) ama bunlar daha baslangic sanirim.seninki de oyle gibi geldi bana.kasilma varmiydi tam hatirlayamadim msjini.benim kasilma olsa bile semsert olup uzun sure oyle kaldiktan sonra gevsiyor.senin nasil?Valla bir degışik . Hani boyle beni olduren agrilar desem dgil. Ama gecmiyor . Huzursuz oldum . 2 saattir boyle nerdeyse .
Canım hayırlı olsun sağlıkla büyütürsün inşallah meleğini. Darısı bizim başımıza inşallahMerhaba kızlar ben dogum yaptım ayse melek eeken geldi sabaha karsı nisanım geldi saat 5 de. saat 9 da sezaryana aldilar bende bebisde cok iyiyiz cok guzel bir duygu anlatılmaz rabbime ne kadar sukretsem azdır..insallah sizde hayirlisiyla bebislerinizi kucaginiza alirsiniz..
evet kasılmlarm oluyor zaten. Bundan 2 gun once hastanede yattim dogum sancilarm gelmisti bildigin. 2 serumdan sonra durdu. Alttan muayene yapldı. Ve acilma yok yumusama var dendi. O an agrim oldugu icin pek bir sey soramadim ne demek diyeBenim bu aralar tam aksam 10 da bu sekilde baslayan agrilarim oluyor dedigin gibi dayanilmaz deil ama icine kurt dusuren cinsten.sonra akintim oluyor makatada baski hissediyorum ama gunduzleri cok nadir.dun gece kaburga agrisiyla uyandim hem de ne agri.artik sabirsizlanmaya basladim:) ama bunlar daha baslangic sanirim.seninki de oyle gibi geldi bana.kasilma varmiydi tam hatirlayamadim msjini.benim kasilma olsa bile semsert olup uzun sure oyle kaldiktan sonra gevsiyor.senin nasil?
Merhaba kızlar ben dogum yaptım ayse melek eeken geldi sabaha karsı nisanım geldi saat 5 de. saat 9 da sezaryana aldilar bende bebisde cok iyiyiz cok guzel bir duygu anlatılmaz rabbime ne kadar sukretsem azdır..insallah sizde hayirlisiyla bebislerinizi kucaginiza alirsiniz..
Azkullanilmiskaynanamvar canim seninde pazartesi idi sanırım saati belli mi, insallah iyi haberlerini alırız bebisle. Zaman yaklaştıkça insan heyecanlanıyo
Benim de aklıma böbrek ya da ciddi idrar yolu iltihabı geldi ama sancı nedir hiç çekmedim bilemiyorum tabii.Kızlar tek taraflı bel agrisindan korkmali mym ? Ama belim kopacak nerdeyse ?
Merhaba kızlar ben dogum yaptım ayse melek eeken geldi sabaha karsı nisanım geldi saat 5 de. saat 9 da sezaryana aldilar bende bebisde cok iyiyiz cok guzel bir duygu anlatılmaz rabbime ne kadar sukretsem azdır..insallah sizde hayirlisiyla bebislerinizi kucaginiza alirsiniz..
Evet pazartesi 9da inşallah. Ameliyathaneden aradılar öğlen, pazar geceyarısından itibaren su bile içmeyin diye, daha bir heyecanlandım.
Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik şaka maka.
Amin hepimizin güzel haberlerini alırız inşallah sırayla.
Benim de aklıma böbrek ya da ciddi idrar yolu iltihabı geldi ama sancı nedir hiç çekmedim bilemiyorum tabii.
23 aylık oldu kızım, şu an hala emziriyorumSelam senin çocuğun kaç aylıktı emziriyordun hamileyken değil mi? Doğumdan sonra Ne yapmayı düşünüyorsun? İkisini de emzirecek misin?
23 aylık oldu kızım, şu an hala emziriyorum
Kıyamadım kesemedim ama çok zorlandım.
Doğum sonrası bir umut belki yeni sütün tadından tiksinir emmez diyorum ama kesmek için bir hamle yapmayacağım. Kendi bırakırsa ne güzel bırakmazsa solu kalbe yakın ve bebek daha kendini güvende hisseder diye bebeğe, sağ memeyi kızıma ayırmayı düşünüyorum.
Senin planın ne?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?