2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Ben onu sürmeye başladım. Doğumdan sonra yara olması çok kötü ablamlar in filan olmuştu. Bazen o kadar kötü oluyor ki sürekli kanamaya sebep oluyor.bebekler kanlı süt içmek zorunda kalıyor. Annenin de ne çektiğini siz tahmin edin artık.

Canim tebrik ederim.umarim ikinizde iyisinizdir. Darisi bizlerin basina ins

Canim tebrik ederim. Yavas yavas geliyor bebeklerimiz allah hepsine saglik versin insallah

Canım hayırlı ugurlu olsun. Bende senin haftanda doğum yapacam. Rabbim seni de evladını da korusun insallah. Hepimizinkini

Yatıyorum aynı. Karnımda sert. Yürudm olmadi. Duş aldım rahatlarim die aynı. Belimin alt kısmı. Ama tek taraflı agrıyor

Yatıyorum aynı. Karnımda sert. Yürudm olmadi. Duş aldım rahatlarim die aynı. Belimin alt kısmı. Ama tek taraflı agrıyor
Canim dinlenmeyle veya pozisyon degistirmeyle gecmeyen agrilar dogum habercisi olabiliyormus tabi yalanci sanci da olabilir.ben 4 gozle sancilanmayi bekledigimden her seyi doguma yoruyor da olabilirim tabi

Kizlar benimde oyle akıntım var bi haftadir. Bugun doktor kontrolum vardi idrar yolu enfeksiyonu olmusum
Başka bir belirti var mıydı Canm 10 gün önce hastanede yattım baktılar bir şey çıkmadı ama haftaya gideceğim kontrolde söyleyim Dr a yine tahlil yaptırırım olmadı

Canim dinlenmeyle veya pozisyon degistirmeyle gecmeyen agrilar dogum habercisi olabiliyormus tabi yalanci sanci da olabilir.ben 4 gozle sancilanmayi bekledigimden her seyi doguma yoruyor da olabilirim tabi
Valla bir degışik . Hani boyle beni olduren agrilar desem dgil. Ama gecmiyor . Huzursuz oldum . 2 saattir boyle nerdeyse .

Valla bir degışik . Hani boyle beni olduren agrilar desem dgil. Ama gecmiyor . Huzursuz oldum . 2 saattir boyle nerdeyse .
Benim bu aralar tam aksam 10 da bu sekilde baslayan agrilarim oluyor dedigin gibi dayanilmaz deil ama icine kurt dusuren cinsten.sonra akintim oluyor makatada baski hissediyorum ama gunduzleri cok nadir.dun gece kaburga agrisiyla uyandim hem de ne agri.artik sabirsizlanmaya basladim:) ama bunlar daha baslangic sanirim.seninki de oyle gibi geldi bana.kasilma varmiydi tam hatirlayamadim msjini.benim kasilma olsa bile semsert olup uzun sure oyle kaldiktan sonra gevsiyor.senin nasil?

Canım hayırlı olsun sağlıkla büyütürsün inşallah meleğini. Darısı bizim başımıza inşallah

evet kasılmlarm oluyor zaten. Bundan 2 gun once hastanede yattim dogum sancilarm gelmisti bildigin. 2 serumdan sonra durdu. Alttan muayene yapldı. Ve acilma yok yumusama var dendi. O an agrim oldugu icin pek bir sey soramadim ne demek diye

Hayırlı olsun gözünüz aydın..

Azkullanilmiskaynanamvar canim seninde pazartesi idi sanırım saati belli mi, insallah iyi haberlerini alırız bebisle. Zaman yaklaştıkça insan heyecanlanıyo

Evet pazartesi 9da inşallah. Ameliyathaneden aradılar öğlen, pazar geceyarısından itibaren su bile içmeyin diye, daha bir heyecanlandım.
Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik şaka maka.

Amin hepimizin güzel haberlerini alırız inşallah sırayla.
Kızlar tek taraflı bel agrisindan korkmali mym ? Ama belim kopacak nerdeyse ?
Benim de aklıma böbrek ya da ciddi idrar yolu iltihabı geldi ama sancı nedir hiç çekmedim bilemiyorum tabii.

Gözün aydın geçmiş olsun Canım Allah analı babalı büyütsün hayırlı sağlıklı uzun ömürlü olsun inşaAllah Kasım bebekleri erkenci davranıyor hep Ekim'de geliyor :)

Selam senin çocuğun kaç aylıktı emziriyordun hamileyken değil mi? Doğumdan sonra Ne yapmayı düşünüyorsun? İkisini de emzirecek misin?

Selam senin çocuğun kaç aylıktı emziriyordun hamileyken değil mi? Doğumdan sonra Ne yapmayı düşünüyorsun? İkisini de emzirecek misin?
23 aylık oldu kızım, şu an hala emziriyorum
Kıyamadım kesemedim ama çok zorlandım.
Doğum sonrası bir umut belki yeni sütün tadından tiksinir emmez diyorum ama kesmek için bir hamle yapmayacağım. Kendi bırakırsa ne güzel bırakmazsa solu kalbe yakın ve bebek daha kendini güvende hisseder diye bebeğe, sağ memeyi kızıma ayırmayı düşünüyorum.
Senin planın ne?

Teşekkür ederim cevap için canım Doğumun yakınmış hadi Allah yardımcın olsun

Kızım 16 aylık sütüm kesildi benim ama emmeye devam ediyor kesemedim başaramadık çok krizlere girdi kıyamadım boş boş emzirmek çok zor öyle acıtıyor Ki memede uyuyor sezaryen benim için ağır geçiyor kızım nasıl uyuyacak bilmiyorum çünkü ben kızımda sezaryen ağrısı nedeniyle süt sağıp biberonla içirdim ilk başlarda emziremedim 3 ay kadar şimdi yine Aynı ağrı aynı acılar olacak benim için ne yapacağım bilmiyorum memeden kesemem onu biliyorum Da süt yokken emmeyi bırakmayan çocuk süt gelince herhalde hiç bırakmaz :)

Umudum tekrar sütüm gelince oğluma da kızıma da sağıp biberonla vermek toparlanana kadar, şu an kızım biberon kabul etmiyor belki anne sütü olunca içinde kabul eder

Ama etrafımda sürekli oğlunun hakkını kızın yiyecek, ikisine yetmez, oğlan aç kalır, kızın tüm sütü emer baskısı çok fazla

Bildiğim tek şey ben bu kızı memeden ayıramam çok küçük daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…