2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Senin de gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün valla teker teker geliyo bebeişler çok heyecanlı

Oy masallah annesi darisi bize insallah

Başta düzenliydi. Şuan iyi çok sükür . Ara ara geliyor. Birde benm hastaneye yattgm zaman ntsde.dogum sancisi çıknca çok şaşırmıştm. Cunku hissetmemstm bile. Bekliyecem . Artarsa hemen acile gidecem. Komide yumuşama var diyince doktor anlayamamstm tskler kizlar

Canm benimde nstde sanci cikınca muayene etti. Ama doktoruna şasrdm. Nasl olsa dogumunu bekliyoruz ne demek. Benim kuzenim 1 hafta once dogum yapti. Ve 4 cm aclmasi olmus farketmemis bile. Birde kizlar herkes bir olacak herkes agri sızı icinde doguracak suyu gelecek sancısı gelecek diye birseyde yok. Google konyada korkunc olay die yaz. Kadn tuvaletim var sanmis dogurmus.

Nasıl bakıyorlar canım acaba bobreklere? :/ Dünkü doktor tomogrofiyle anlarız kum döküp dokmedigini o da yasak biliyorsun dedi bana yani bakmadilar sadece hafif vurarak ağrı varmı yokmu diye sordu o kadar

Doğum yapan arkadaşlar Allah analı babalı büyütsün maşallah aceleci kuzulara :) ben de heyecanlanıyorum böyle okuyunca..inşallah bizde hayırlısıyla kucağımiza alırız yakinda

Nstde sanci cikmadi canim bebegin suyu cok iyi durumda ultrasonda da bir sorun olmayinca cati muayenesine gerek gormedi sanirim

Kizlar ben hic iyi degilim agrilarim cok duzensiz ama basladi mi berbat yapiyor beni yatsam yatamiyorum yurusem yuruyemiyorum gecti mi cok iyiyim
Bende ayni durumdayim saat 5 ten beri karnimda sertlesme yumusama hareketleri var karnimin alt kisminda da sancı var haftam kucuk daha ne yapsam bilemiyorum evde de yalnizim su an

Kizlar ben hic iyi degilim agrilarim cok duzensiz ama basladi mi berbat yapiyor beni yatsam yatamiyorum yurusem yuruyemiyorum gecti mi cok iyiyim
Bencede bir git görün canım açılman vardı zaten ne olur ne olmaz dün benimde geçmek bilmeyen kasik ağrım vardı duş aldım uzandım falan hiç fayda etmedi megersem idrar yollarında kanama varmış ilaç sayesinde çok şükür şimdi iyiyim

Nasıl bakıyorlar canım acaba bobreklere? :/ Dünkü doktor tomogrofiyle anlarız kum döküp dokmedigini o da yasak biliyorsun dedi bana yani bakmadilar sadece hafif vurarak ağrı varmı yokmu diye sordu o kadar
Tomografi ile mi bakliyormus kuma? Eger dokuyorsan idrarda da cikar tas olsa ultrasonda da belli olur.ben boyle biliyorum

Kızlar fikri olan varmı. Dr.a gideyimmi. Belimden inen bir ağrım var

@mtad2611 canİm cuma günü yanlış hatırlamıyorsam randevun vardı doktor bir şey Dedi mi sana. Bana kızımın koca kafalı olduğunu söyledi aklıma takıldı koca kafalı olması normal Doğuma engel olabiliyormuş da haftada bire düştü kontrollerim

Yushus canım bende kum döküyordum. Hatta unutmam ptesi idrar tahlilim tertemizdi 4 gün sonra dayanılmaz bir ağrım oldu soluğu dr.da aldık. Dr şu bebeğe baktığı ultrason ile böbreklerime baktı. Genişleme var dedi.ayrıca idrarda da ku döktüğğm belli oldu. Eğer magnezyum içiyosan magnezyumun fazlası böbreklerde birikip kum yapıyor. Ben çok kasılmam olmadığı sürece 2 günde bir magnezyum içiyorum. Onun yerine maden suyu içiyorum bazen de. İdrar tahlilindd nasıl kum çıkıp çıkmadığını anlamamış hayret. Bir başka doktora gözük alanında uzman olan böbrekten anlayan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…