2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Canım sezaryende yanına kimse giremiyor ameliyat şartlarında olduğu için uygun görülmüyor
Kuzum bildiğim kadarıyla hastaneden hastaneye değişiyor sezaryene girme durumu. Özellikle genel değilde epiduralli yaparsan zaten istenildiğinde giriliyor diye biliyorum ama. Devlette zaten hiç birine almıyorlar ama bazı özeller alıyor ben sormuştum benim hastanem alıyormuş canım benim. Düşünen için önceden sormak mantıklı olucak sanırım.

Zaten kaç gündür çok sertleşiyor karnım. Bebeğin büyümesine bağlıyorum. Poposunu resmen hissediyorum elimle. O kadar kasılıyor ki anlatamam acı veriyor. Bugün de akşam üzeri bel ağrısı ve kasık ağrısı birleşince ve karnımda sertleşince endişelendim. Açıkçası ağrı yoklayıp gitmiyor. Azalıp çoğalıyor. Karnımdaki sertlik bi yumuşuyor bi kasılıyorum. Yani ne yapacağım bilemedim. Eşime sölessm bişe çıkmasa hakikaten kızıyor onunda psikolojisi bozulfu haklı olarak.

Oy maşallah kız emiyor deme nazardan korkarım ben. Eh işte idare eder de. Allah ayırmasın darısı bize canım benim

Arkadaşım Doğum yapmıştı özelde orda girmek istemişti eşi sezaryende mümkün olmadığını söylediler canım

Doguma yakin karin asagi dusunce bebek kalin bagirsaga baski yapiyormus bu yuzden buyuk tuvalet gelmis hissi oluyormus canim sadece bu olsa bende de oluyor dicem ama diger belirtilerde var dinlenmeyle dus almakla falan da gecmiyormus telaslandirmak istemem ama yerinde olsam gorunurdum bir ne olur ne olmaz Nirodha

Canim ama hastaneye gitmezsen gercekten dogum sancisiysa esin yine kizar bunca zaman bir sey yokken geldik asil sancida niye soylemedin diyebilir:/

Karnım aşağıda ve benim kalın bağırsağımda baskı var evet. Afedersin sanki altıma kaçıracak gibi oluyom gidiyorum bişi yok yada zorlayınca geliuor ihtiyacım. Ancak sancım adetin ilk günü gibi hiç geçmedi. Olmadı bi gideyim acile yakın hastane zati.

Adalat vermemisti sana Dr demi benim ağrım olunca alıyorum o kesiyor bence bi duş al sol tarafa uzan yarım saate geçmezse git Dr
Canım dr. Bana ne adalat ne nidilat ne de ceelstone verdi. Bana serklaj yaptı 19. Haftada dikişi attı. Sonrasında 4 tane proluton depo verdi ve hala günde 1 kez progestan fitil alıyorum. Mesela şuan karnım yumuşadı. Yaklaşık bi 15 dk sonra yine sertleşecek ama bel ve kasık ağrım aynı

Git canim en iyisi insallah bir sey yoktur ama olsa da korkma artik Allah'in izniyle minikler bu saatten sonra gelisimlerini tamamladilar.Haberlerini bekliyorum

Bildigim kadariyla sertlesmesinden cok sertlesip gevsemesi ve bu ikisi arasindaki zamanin azalmasi onemli canim

Bildigim kadariyla sertlesmesinden cok sertlesip gevsemesi ve bu ikisi arasindaki zamanin azalmasi onemli canim
Şuan yumuşacık. Ama sancım ve bel ağrım geçmedi. Sancı olunca sertleşme de oluyormu yoksa sertleşme yoksa bu ağrı normal mi. İlk gebeliğim hiçbişi bilmiyorum

Şuan yumuşacık. Ama sancım ve bel ağrım geçmedi. Sancı olunca sertleşme de oluyormu yoksa sertleşme yoksa bu ağrı normal mi. İlk gebeliğim hiçbişi bilmiyorum
Benim de ilk canim ama erken dogum riskim vardi baya arastirmistim farkli farkli doktorlara da gittim.kendi basima gelen su sekildeydi sertlesme vardi ama sanci hissetmiyordum rutin bir kontrolde doktorum tedbiren nst bakalim dedi sanci cikti.o zaman 26 haftaliktim.iki gun onceki kontrolumde de hem geceleri hafif sanci hissediyordum hem de sertlesmeler oluyordu ama nst de sanci cikmadi yani sanciyla sertlesme pek dogru orantili deil sanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…