2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Ciğer geliştirici vurulmadım. Adalatta kullanmıyorum vermedi dr. Dr.a ulaşamıyorum teli kapalı. Beyefendi ile birbirimizd girdik. Ölsem bemi götür demem. Olmadı ailemi arayacam onlar gelsin
Esin uyusun aileni cagir gidin dr a.
Yatıs verirlerse ben olsam haber vermezdim eşime

Beni de persembe gunu çağırdı doktorum çatı icin. Kafası 38 haftalık gibi dedi bu ay sonu gelir dedi gününü beklemez dedi doktorum kafasi kocaman deyince aklıma takılmıştı teşekkürler cevabım icin

Şuanda çok sevindim bu kaşıntının normal olmasına kızlar sağolun en azından yaşayanlar varmış. B3nim gece kaşınıyor yıkıyorum kolonya sürüyorum sabah kaşınmıyor.
Gebelik kolestazı diye birşey var ve riskli bir durum. Karaciğer ve safra ile ilgili. Bende iki üç haftadır kaşınıyorum. Acile bile gittim bunun için. Test yapıldı ve safra asitlerin bakıldı. Çok sukur bisey çıkmadı ama ihmale gelecek bişey değil. Gerçi anladığım kadarıyla bu kolestaz durumunda hiç durmadan kaşınıyorsun. Seninki benim kaşıntıma benziyor canım. Ben cildiye ye gittim ve kaşıntı için bi karışım verdi. Ama o da gecirmiyor. Zor bir durum. Allah şifa versin ama ihmal etme lütfen

Erkeklerin kadın meselelerine karışmasına sinir oluyorum onları hiç ilgilendirmez aslında sen kendince bebeğin için en doğrusunu daha iyi bilirsin Allah hayırlısını versin

Doktoruma söylicem canım bakalım inşallah kötü birsey değildir. Minnaklar hormonlarımızı alt üst ettiler

Buradaki arkadaşlar secde pozisyonunu konuşuyorlardı canım dönmeyen bebekler için üyenin adını hatırlamıyorum gittiği doğum kursundaki ebe söylemiş belki araştırabilirsiniz.
Benim bebis bu zamana kadar dogum pozisyonundaydi gecen hafta dönmus. Ebemiz geldi haftasonu da kadin donmesini kolaylastiracak pozisyonu gosterdi bildigimiz secde pozisyonu. Yalniz dizkapaklarinin altina yastik koyup kalcayi da sallamak gerekiyormus.
Bir de isik tutmak da ise yarayabiliyormus. İsigi tutunca bebek takip ediyormus. Onemli olan bebegin suanki pozisyonunu bilip en rahat hangi yone dönebilevegini dusunerek isigi yönlendirmek.
Benimkinin popo asagida gövdesi de sol tarafta bundan dolayi sag tarafina yat dedi ebemiz

riskli bir hamilelik geçirmene rağmen eşinin seni daha da çok strese sokması sinir bozucu gerçekten. Canım sen yinede bebeğini düşün ve moralini fazla bozma çünkü gerçekten bebeği çok etkiliyor.

Kızlar benim eklem ağrıları iyice arttı ya ellerimi açıp kapatamıyorum resmen acıyor o derece son günler geçmek bilmiyormuş gerçekten

Nirodha 5 sene beklemissiniz, hamilelikte serklaj kadar riskli ve sorunlu bir donem gecirmissiniz. Her gün hastaneye gitsen yine hakkın. Nasipse bi daha ya olur ya olmaz. Insanın başına hayatta kaç kere hamilelik gelir ki?
Ben doğumdan korkuyorum sezeryan istiyorum dedim ve konu kapandı. Çekecek olan benim, kim ne diyebilir? Sen bilirsin dedi tabii ki. Çok istiyorsa kendisi normal dogurabilir normal dogum, spinal, epidural, genel aneztezi, hepsinin kendine ait riskleri var dedi doktorum. Birininki diğerinden daha fazla diyemeyiz dedi.
Bu aksam da esimim kuzenindeydik. 3te suyu gelmis, 4te hastaneye gitmis, 5te dogum yapmış. Ne guzel maşallah. Keşke ben de öyle olacağını bilsem ama onlarca saat sancıyı psikolojimin kaldirabilecegini düşünemiyorum malesef.
Can senin canın, senden iyi kimse düşünemez. Kulağını tıka surada 2 3 hafta birşey kaldı strese girdiğine değmez. Icin rahat edecekse saat başı git hastaneye

canin sancilarin duzenliyse hemen git ben kizim da sancim 10 dk bir olmaya basladi hem karindan hem belimdrn ama kasilma yoktu

Ciğer geliştirici vurulmadım. Adalatta kullanmıyorum vermedi dr. Dr.a ulaşamıyorum teli kapalı. Beyefendi ile birbirimizd girdik. Ölsem bemi götür demem. Olmadı ailemi arayacam onlar gelsin

Ben senin yerinde olsam hem inadımdan hem de olması gereken bu olduğundan eşimi kaldırır, uyutmaz, zorla da olsa hastaneye götürürdüm. İstediği kadar söylensin kafamı çevirir, suratına da bakmadan hastaneye kadar götürtürdüm kendimi. Ya da başının etini yer uykusunu böler, halen daha inat ediyorsa aileme söylemez kendim taksi çağırırdım.
Aileni çağırırsan bebek doğduktan sonra da bildiğini okuyan, sorumluluklarından kaçan bi tip olur söyliyim. Ben götürmesem de götürcek adam, yapmasam da yapcak adam, almasam da alcak adam var der. Var çevremde bu tip koca, ordan biliyorum..
Bu arada mesaj atmayı da denesen mi? Whatsapp kullanıyor mu, kullanıyorda whatsappdan yaz derim. Sekreteri, hemşiresi, asistanı falan varsa ona ulaşsan? Ben doktorumu aradığımda ulaşabiliyorum ama acil bir durumda ulaşamasam anlaşmalı olduğu hastaneye gider durumuma göre hastane hemşiresine arattırırdım doktorumu sanırım.

Bu arada sen kontrole gitsen de durumuna göre sorsan mı acaba ciğer geliştirici için? Ben kendim istemiştim erken haftada, iyi ki yapmışız dedi doktorum dün.

Evet canım o acı bambaşkaymış yani o yüzden çok övmüşler olumlu yorum yapmışlar bu kapaklar için bende pahalı ama değmez mi dedim ve aldım vallahi. Rahat rahat emzirme ihtimali bile cezbedici. İnşallah işe yarar bakalım.

K kuzucuk87 @Hdou4225 F filmgibi kızlar çok sağolun. Gittik hastaneye. Tabi kendisi yalvar yakar götürdü. Ben artık eşimin de psikolojisinin bozulduğunu düşünüyorum. Gerçekten dorumsuz biri değil. Ama bugün çikeden çıktım nırmal normal diye tutturunca. Hastsneye gidincede geriliyor vr o gece boyu uyuyamıyor nöbet tutuyr resmem. Sancı 20 lerde idi sıktı. Dr bi setum tsktırdı. Yatış yapmadı. Serklajım yerinde açılmam yok. Yalancı sancıdır bebek çok baskı yapmış dedi.

Çok şükür canım benim, bunuda atlattın. Artık ne kadar durursa o kadar kar. İnşallah en erken 37 yi tamamlarda öyle gelir bıdık.

Allah anali babalı sağlıklı uzun ömürler nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…