2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Kilo vermesiyle ilgili bgn senin takviminde bir bölüm var gördn mü ?

Rennen de iyi geliyor mide yanması için

Nasıl bakıyorlar canım acaba bobreklere? :/ Dünkü doktor tomogrofiyle anlarız kum döküp dokmedigini o da yasak biliyorsun dedi bana yani bakmadilar sadece hafif vurarak ağrı varmı yokmu diye sordu o kadar
Canım benim kendi kadın doğum doktorum baktı böbreklerime ultrasonla,bir sonraki hafta da tekrar çağırdı bakmisti büyüme devam ediyor mu diye.aslinda senin doktorun da istese bakabilirdi

Merhaba bayanlar İstanbul Anadolu yakasında oturanlar var mı?

Haftadan sonra izne çıkacağım da evde sıkılırım gibi geliyor hep beraber bir buluşma ayarlayarak hem tanışmış oluruz hem de tecrübelerimizi yüzyüze de paylaşmış oluruz ne dersiniz ?

Canım benim büyük oğlum 33+5 te doğmuştu, bağırsakları gelişmemiş sürekli karnı düşüyordu,55 gün kuvozde kaldı.senin bebeğinin solunumla ve sindirimle sıkıntısı yoksa 10 gün sonra fkn anneye veriyorlar emzirmesi için.sen emzirirken de bebekte morarma nefes alıp vermesinde bir sorun olursa diye ilk emzirmende fkn hemşire yanında bekliyor.

Nunutte canım bir de kuvozde bebekler ilk zamanlar hep kilo veriyor anne sütünü yeterince alamadıkları icin.brnim oğlum 2040 Gr doğmuştu, kuvozde kaldığı süreçte ilk zamanlar 1800 e düştü,sonra enzirmeye başlayınca 2300 le taburcu olmuştuk 55 gün sonunda.

Bilgilerin için çok teşekkür ederim canım. İlk zamanlar solunum sıkıntımız vardı ama şuan hortumları çıktı. Fanus içine küçük oksijen veriyorlar kendi basına nefes alabiliyor çok şükür.

Canım benim kendi kadın doğum doktorum baktı böbreklerime ultrasonla,bir sonraki hafta da tekrar çağırdı bakmisti büyüme devam ediyor mu diye.aslinda senin doktorun da istese bakabilirdi
Acile gitmiştim gece başka bir doktordu ama kadın doğum hastanesiydi ultrasonla bebise baktı ama böbreklere falan bakmadı. Hafta içi kendi doktoruma kontrolum var en iyisi bir sorayım ona sağol canım öğrendiğim iyi oldu

Çok şükür.akciger geliştirici iğne yapilmismiydin doğumdan önce? Fanustan çıkar yakın zamanda muhtemelen,yani ffanussuz nefes alıp alamadigini kontrol ederler,sorun yoksa sana emzirmen için verilir bikac güne.

Kendi doktoruna mutlaka sor,idrar tahlili de iste,idrarda hala enfeksiyon varsa kültür tahlili yaptır mutlaka.bobrekte genişlemenin ciddi sorun olduğunu söylemişti doktorum bana.cok şükür bendeki enfeksiyona bağlı çıktı,idrar tahlilim bir hafta sonra temiz çıktı.

29la30. Hafta arası iki doz yapıldı. Ay inşallah Çok mutlu ettin beni

Canım benim ablam 27.haftasında 1250 kilo dogdu sonrasında 250 gr da gitti eğer solunum iyiyse emzirme başladıktan bir süre sonra çıkarıyorlar. Şimdi o küçücük bebek büyüdü kocaman oldu çok sukur. Sende endiselenme kuvezde ilk zamanlar kilo alimi çok yavaş oluyor çünkü çok az besleniyorlar. Ama sonrasında düzeliyor bakim gerekiyor biraz.insallah en yakın zamanda toparlanir da evinize gidersiniz hayirlisiyla

Kızlar tünaydın....dünki destekleriniz için hepinizd minnettarım. Ailem gibisiniz hepiniz.çok sağolun...
Ben deneyimli erken doğuran annişlere sormak istiyorum. Açıkçası bu ciğer gelişimi tam olarak ne zmn tmamlanıyor. Benim abimin eşi 36. Haftada doğurdu küveze fln girmedi.

Canım benim büyük oğlumda 30 haftalıkken suyum az az gelmeye başlayınca iki doz yaptırmışti doktorum akciğer geliştirici iğneyi,küçük oğlumda da ilki erken doğdu diye 28-29.hftalarda yaptırmıştı doktorum.bu defa gerek görmedi,perşembe kontrolde sordum doktoruma rahim ağzı uzunluğun kısalmaya başlamış diyince akciğer geliştirici yaptıralım mi diye,gerek yok dedi.34.haftaya girmissen gerek görülmüyor tıbbi olarak dedi.akciger gelişimi tamamlanmış oluyor mu peki dedim.%100 diyemem bunu dedi.40 haftalık doğup solunum sıkıntısı çeken bebekler de oluyor ,ama büyük çoğunluk tamamlanmış sayılıyor 36.haftada dedi.

Ben hiç sallamayacağım, görümcemin oğlu 2 buçuk yaşında, onu hala çarşafta sallıyorlar uykuya dalınca böyle bir salıncağa koyup sallıyorlar iyice uyuyunca kendinden sallanan karyolasına yatırıyorlar tabii bunları yapana kadar o kadar vakit geçiyor ki çocuk uyanmış oluyor ordan oraya aktarırken.
Fiyatı yüksek ama hem gazı hem uyku öncesi mayışması için 4moms tavsiye ederim, çok fazla ses/ müzik seçeneği ve değişik hareketli mekanizması var.

Neden salliyorsunuz ki bebeginizi?
Oğlumu iki yaşına kadar sallamadım aslında kolik sancısı oldugında battaniye de salladım onun dışında ayağımda bile sallamadım ama şimdi eşim ben zorlanıyorum diye salıncak aldı tavana asılan çok kolay uyuyor iki tane olunva da biraz daha kolaya kaçıcam sanırım

Bende tam tersi oğlumu sallamadım şimdi yeni alıştı sallanmaya ama kızımı sallıycam sanırım daha kolay uyusun diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…