2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294

Canım allah anali babalı sağlıklı uzun ömürler versin bol sütlü günler

Ciğer geliştirici vurulmadım. Adalatta kullanmıyorum vermedi dr. Dr.a ulaşamıyorum teli kapalı. Beyefendi ile birbirimizd girdik. Ölsem bemi götür demem. Olmadı ailemi arayacam onlar gelsin

Günaydın kızlar üzülme canım tek değilsin sabah 5 den beri mide sancısı çekiyorum adam horul horul uyuyor yatakta dogursak ay ne güzel deyip bebeği alıp kucaklar erkekler ışte sadece kendi düşündükleri doğru

kızlar oğlum da battaniyenin arasında sallamaktan mahvolmuştuk acaba böyle bir salıncak battaniyenin aradındaymış gibi rahatlatır mı bebekleri.
Fiyat olarakta çok uygun içinde uyutmak için sadece uyuyınca alıp yatagına yatırmak için nasıl olur.

Son düzenleme:
Cok sukur canim insallah her sey yolunda gitsin hepimiz icin.en azindan icin rahatlamis oldu :)

Günaydın kızlar hayırlı pazarlar
@Nirodhaa canım sıkma canını erkekler bizler kadar ince düşünceli olmuyor maalesef kaba haliyle bakıyorlar herşeye
Sevindim bi sorunun olmadığına yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin stres olma artık bebeğin büyük oranda gelişimini tamamladı artık rabbim yine de zamanında gelmesini nasip etsin inşallah

@Nirodhaa ikiniz de çok yiprandiniz bence, o da ne yapacağını bilmiyordur artık. Az kaldı zaten birbirinizin kusuruna bakmayın. Durduğu kadar dursun diyordum sana ama hakikaten iyi hissetmiyorsan, erken sezeryan iste. Senin psikolojin dogumdan sonra da çok lazım

Kızlar bebek telsizi bakıyorum da, evim hem büyük, hem iki tane balkon var, telsiz kesinlikle gerekli bize. Ama bebek ünitesi hep prize takılı olmak zorunda. En azından bazen pilli olsun ki, gittiğim yerde de çocuğu içeri yatirinca aklım kalmasin, başına koyarım bebek ünitesini, anne unitesi genelde pilli zaten yanıma alırım. Bebek ünitesi pille çalışabilen çok da uçuk fiyatlı olmayan bebek telsizi modeli biliyor musunuz?

Bunu bi arkadaşım kullanıyordu, bebek baya cukur kaldığı için sevmedi dedi. Bi de sallarken çok alabora olacak gibi geliyor içime sinmedi demişti

Gunaydin kizlar
Soranlar saolsunlar daha iyiyim 20li gunlere dustum artik sanirim normal bu sancilar Allahtan yatinca geciyor. Dun gece mide yanmasi cok yasadim ve esim sodali su hazirlamis cok iyi geldi aklinizda olsun bakkallarda marketlerde satilan cep sodasini az bisi bir cay bardagina koyup eritmis onu icirdi rahat uyudum

Neden salliyorsunuz ki bebeginizi?

Az kaldı inşallah senin kuşun da kucağına konacak en kısa zamanda ❤
İnşallah sağlığına kavuşsunda yavrum bugün 18 gün oldu. Dün küvezin içinden minnacık dokunabildik parmak ucuyla. Allahım nasıl güzel bir his.
Şuan hangi evredeyiz ne kdar sürede emzirme aşamasına geçer ne zaman çıkarız hiç bilmiyoruz. Doktorumuz hiç taviz vermiyor durumuyla alakalı. Bilgili arkadaşlar beni biraz bilgilendirebilir mi lütfen

Kaçıncı haftada kac kilo doğdu? Solunum ve yutkunma önemli sanırım. Sonrasında da kilo alması için tutuyorlar 2 kiloya ulaşınca bi sorunu yoksa taburcu ederler inşallah. Sen moralini yüksek tut, bol bol dua et, sutunle duanla daha da iyi olacak inşallah

32+3 gecesi 1910gr olarak doğdu. Solunuma bağladılar. İlk ağızdan solunum verdiler uzun bir süre. Sonra burnuna geçtiler. Şimdi çok şükür hortumlarından kurtuldu. Kafasında fanus var onun içine hava desteği veriyorlar. Bundan sonrasında ne yapıcaklar mesela. Yeni yeni benim sütümle besleniyor. Ama kilosu 1700gr düştü

Gunaydin kizlar :)))) Baya baya ekim anneleri topigi oldu burasi masallah :)))

Madem oyle yerinde olsam hic sallamaya alistirmam. Baslarda biraz zorlayabilir bu durum seni ama ustesinden gelinmeyecek bisey degil. En fazla hadi 2 ay ugras sallamadan uyutmak icin. Ama sallamaya alisirsa 2-3yasina kadar ugrasacan. Kizim 2 yasinda hala ayagimda sallayarak uyutuyorum iskence gibi artik. Bu hatayi oglumda asla ama asla yapmayacam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…