2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Çok fazla beşik tarzı şeye para vermek istemiyorum ev zaten beşik dolu büyüyen karyola park yatak sepet beşik çocuk odasında salıncak falan derken her yer çocuk yatağı oldu hem ufak hem de hesaplı birşey arıyorum aslında

Oyy maaşallah doğumlar çoğalmaya başlamış. Doğum yapan arkadaşlara hayırlı olsun, sağlıkla büyüsün kuzucuklar inşallah darısı başımıza. Hastanede yavrusunu bekleyen annelere de Allah sabır versin bir an evvel kucaklarında bebişle eve çıkarlar inşallah. Ay beni bi heyecan sardı içimden bi ses gününü beklemicek diyor halbuki erken doğum riskim falan yok çok şükür. Eşimi de perşembe cuma işe yollamadım 3-4 gündür evde temizlik yapıyoruz çok şükür her şeyi hallettik, belim kopacak seviyeye geldi bi an ama değdi çok şükür. Bi tek bebişin kıyafetlerini yıkayıp ütülemek kaldı onları da günde günde yaparım artık seve seve : )

En güzeli o yıkadıklarını sermek sonrasında ütülemek. Minnacıklar yaaa

Kızlar psikolojiniz Nasıl bu ara? Ben çok zorlanmaya başladım artık biliyorsunuz annem ameliyat oldu onun stresi, kendimin erken doğum riski var tüm bınlara rağmen anneme ben bakıyorum bu halde sözde herkes yardımcı olacaktı ama kimse yok Allah kimseye de muhtaç etmesin. Bu zor süreçteki stres de bebeğimi etkileyecek ona da üzülüyorum.

Ben de hafta ilerledikce bir an once dogsun istiyorum kotu bir sey olursa diye korkuyorum.Allah korusun yavrularimizi

Bence bebisinin huyunu ogrenmeden hic alma bu tarz seyler baktin zorlaniyorsun o zaman dusunursun. Cunku 5 parmagin besi birine benzemez belki cok uyumlu uslu bebegin olacak bosuna sallamaya alistirip kendini zora sokma.

Resmen bir yerim ağırsa diye takipteyim aslında daha erken ama sabırsızlanıyorum ya sizde de varmı böyle bir his kızlar

Bende de suyum ya da nişanım gelir de anlamazsam diye bi korku var. Yani ne bilim duşta falan gelir de anlamam gibilerinden : ) bi de gecenin bi yarısı sancılanırsam ne yaparım, doktorum telefona cevap verir mi, o saatte hastaneye gelir mi gibilerinden evhamlar, kötü senaryolar yazıyorum : ) her şeyin hayırlısı inşallah.

Insan ister istemez endişeleniyor aklına böyle şeyler geliyor ama elimizden geldiğince iyisini düşünelim iyi olsun inşaallah bana doktorum ilk önce hastaneye doğum haneye git onlar beni arar duruma göre dedi...birde Suyu bilmemde nışan Gelse anlarsın cnm bence

Azkullanilmiskaynanamvar kuşum bu 4mom çok pahalı yaw.alsam sonrasında napacam ev zati küçük. Çok pahalı ya 200 300 olsa gözüme gelmez. 1700 1800 çoook pahalı
2. Elleri rahat satılıyor canım ama haklısın epey pahalı. Kızıma annem almıştı bende de o sebeple var, kendi parama kıyıp almazdım sanırım bir de maksimum 10 kiloya kadar taşıyabiliyor, yaklaşık 7-8 aya kadar falan kullanılıyor ama kolik ve sorunlu çocuklarda annelere bir umut veriyor işte.
İnşallah mışıl mışıl uyur bebeklerimiz.

Bende dusa girmeye korkar oldum nisanim gelirde anlamam akar gider kafami durulayincaya kadar diyorum sonlara az kaldi bu telaslar normal sanirim insallah nisanimizida suyumuzuda anlariz ilk olunca evham yapiyor insan gerci benim bebis donmezse bunlarin hicbir anlami olmucak benim icin

Üzülme canım allah ni kolaylık veriyor ben 3 aylık hamileydim annem ayağını kırdı 1000 km yok gittim 15 gün ona baktım indir kaldır ev taşıdım çok zor bi bahar ve yaz geçirdik ama şükür şimdi rahatım ama ağrılar çoğaldı herhalde rahatliktan

Canım benimkide dönmedi ama nışan yada su Gelse yinede doğum başlamış oluyor bir nevi o yüzden heyecanla bekliyorum

Arkadaslar merhaba,
Okuyorum ama kosturmacadan yazmaya firsatim olmuyor. Ne guzel dogumlar bir bir geliyor,bebeklerde sıkıntı yok okudugum kadariyla hersey yolunda. Son gunler olunca bende bir an once tabi ki zamaninda bebegime kavusmak istiyorum. Bebek kokusunu cok ozlemisim bambaska bir koku bütün evi saran esi benzeri olmayan bir sey.

Kızlar karnım yamuk bir şekilde sertlesip 20 30 saniye sonra iniyor. Bazen 2 dakikada sık sık, bazen 10 dakikada oluyor. Dikkat etmem gereken birşey var mi? Bugün biraz yürüdüm, ondan mi oldu acaba. Başka ağrı acı yok

İnşallah Canm sabırlı olmaya çalışıyorum, yavrumu hayırlısıyla bir an önce kucağıma alıp tüm zorlukları unutmak istiyorum

Bununla beraber adet sancısı da hissedersen Doğum sancısı olabilir (ben normal Doğum yapmadım) ama diyorsun Ya biraz yürüdüm ondan da olabilir yorgunluk Da sebep oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…