Ben senin yerinde olsam hem inadımdan hem de olması gereken bu olduğundan eşimi kaldırır, uyutmaz, zorla da olsa hastaneye götürürdüm. İstediği kadar söylensin kafamı çevirir, suratına da bakmadan hastaneye kadar götürtürdüm kendimi. Ya da başının etini yer uykusunu böler, halen daha inat ediyorsa aileme söylemez kendim taksi çağırırdım.
Aileni çağırırsan bebek doğduktan sonra da bildiğini okuyan, sorumluluklarından kaçan bi tip olur söyliyim. Ben götürmesem de götürcek adam, yapmasam da yapcak adam, almasam da alcak adam var der. Var çevremde bu tip koca, ordan biliyorum..
Bu arada mesaj atmayı da denesen mi? Whatsapp kullanıyor mu, kullanıyorda whatsappdan yaz derim. Sekreteri, hemşiresi, asistanı falan varsa ona ulaşsan? Ben doktorumu aradığımda ulaşabiliyorum ama acil bir durumda ulaşamasam anlaşmalı olduğu hastaneye gider durumuma göre hastane hemşiresine arattırırdım doktorumu sanırım.
Bu arada sen kontrole gitsen de durumuna göre sorsan mı acaba ciğer geliştirici için? Ben kendim istemiştim erken haftada, iyi ki yapmışız dedi doktorum dün.