2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Azkullanilmiskaynanamvar sen de iğne yapıyordun değil mi? Doktor sana da Doğumdan sonra da iğne yapacaksın diyor mu. Kızımda dayandım hadi Doğumdan sonra 6 hafta daha yaptım ama artık istemiyorum Ya çok bıktım Doğumdan sonra yapmak istemiyorum

Ben heteroyum, yani kafam rahat etsin diye hap ve iğnede ısrarcı oldum büyük pıhtılaşmam yok.
İlk doğumda da sadece doğuma 1 hafta kalana kadar kullandım şimdi de 3-5 gün önce kestim ikisini de. Ben doğum sonrası kullanmıyorum ama dediğim gibi mutasyonum küçük ondan gerek görülmüyordur. Seninkinin derecesine bağlıdr belki daha sonra da kullanımı.

Ben de heterozigot ya valla eziyet çekmek istemiyorum artık homozigot olsa hadi neyse yapmayacağım Doğumdan sonra eşimle anneme de yaptım diye yalan söyleyeceğim Ya napayım m bıktım

cn8m ben ciger gelistiriciyi 28+3de yaplmstm smd 33+1 etkisi devam ediyomudur

Kızlar ebebek yada joker baby dışında int başka hangi sitelerden alışveriş yapıyorsunuz güvenilir bildiğiniz alışveriş yaptığınız siteler var mı

F filmgibi o kasılmaları ben çok sık yaşıyorum yalancı sancılarımış onlar bir süre devam edip geçiyor özellikle geceleri çok yaşıyorum magnezyum kullanıyorsan 2 ye çıkartabilirsin biraz rahatlatır seni

Evet yarın sabah saat 9.00 da inşallah.
38+3 olmuş olacak.
Şu an hala ütü yapıyorum, kızımındı ve memnundum diye sakladığım dr browns biberonun ucunu bulamadım, eşimi ebebeğe yolladım o da biberon ucu arıyor, kızım garibim sızdı uyudu erkenden, ev deliler evi gibi .

Canım benim de 10 dk arayla dediğin gibi kasılıyordu birde adet sancısı gibi ağrım oluyordu 1 gün bekledim geçmedi sonra doktora gittiğimde doğum sancısı çıktı. Düzenli Aralık'larda oluyorsa dikkat et bence...

Kızlar öyle tembelim ki Yen'i hazırlıklara başladım desem
Ben de bugün kendime depend külot bebeğe alt açma örtüsü ve bez aldım, bebeğin kıyafetlerinin etiketini kestim yarına yikayacam inş.bir de yarın kendime pijama takımı almaya cikacam inş.ama sanmıyorum yarın bunları yapabileceğimi,bugün bi enerji geldi yaptım.

Kendime daha hiç bişey almadım nerden geliyo bu rahatlığım anlamadım
Daha bebek alışverişi bitmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…