2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Hastane çantamı şimdi hazırlıyorum ve sabaha doğurucam desem
Ne guzel iste. Ben erkenden hazirladim cikartip cikartip yeniden duzenliyorum yok yere
Bu gece uyku da tutmaz. Ne guzel telaslar bunlar. Rabbim saglikla kavustursun sizi. Darisi kalanlarimiza insallah.

Bebegin kiyafetleri icin kurutma makinasi kullanan varmi aranizda?
Kıyafetler çeker daha fazla kücülür mü acaba?

Bu son zamanlar ne zormuş meger gercı her bebek bir olmuyor gercekten oglumda hıcbır şikayetim yoktu son gune kadar...

Bugun kulagım çok agrıyor birden oldu gecmıyor ozellikle yutkununca agrıyor.. Sag bacağıma agrılar gırıyor. Ve en rahatsız eden durum da surekli bir ıkınma ıstegı var ıkı gundur kabız olmuşum gıbı agrım var wc ye gıdınce bakıyorum ki ishal cok degısık haller ıcındeyım duygusal ve korkak oldum bıkac gundur. Hayırlısıyla artık bende dogum yapmak ıstıyorum cunku psikolojim bozulcak dıye korkuyorum

Sırtüstü yatinca geçti. Insan dakika sayinca bi huzursuz oluyor. Hangi durumu dikkate almam gerektiğini de bilemiyorum. Daha 34 ama sanki her an bekliyorum gibi davranıyorum nedense.
Sana tarih verdi mi doktor

Bebegin kiyafetleri icin kurutma makinasi kullanan varmi aranizda?
Kıyafetler çeker daha fazla kücülür mü acaba?
Ben 2 yıldır bebeğimde kullanıyorum , çekme değil de çoraplarda özellikle yıpranma yapıyor biraz.
Ben yıkarken 30 derecede yıkıyorum, çok haşlanmış suda yıkamazsak bence çekme kolay kolay olmuyor. Ben memnunum hiç küçülme olmadı.

Kızlar, hormonlar ne kadar etkili psikolojimiz üzerinde. Belkide doğumlarımız artık yakınlaştığı için bu duygular içindeyiz ama çoğumuzda hep bir korku tedirginlik var bende de olduğu gibi. Üzerimde değişik bir melankoli var, istemsizce olumsuz ihtimalleri düşünüp korku yaşıyorum. Asla bilinçli bir davranış değil ama insan nasılda korkuyormuş meğersem. Annelik nasıl bir delilikmiş Allahım. Bebeğin için çıldırıyorsun bir nevi.

Allah yardımcın olsun. İnşallah kolay, sorunsuz bir doğum geçirirsin. Sağlıkla kucağına alırsın bebeğini canım

Ne guzel iste. Ben erkenden hazirladim cikartip cikartip yeniden duzenliyorum yok yere
Bu gece uyku da tutmaz. Ne guzel telaslar bunlar. Rabbim saglikla kavustursun sizi. Darisi kalanlarimiza insallah.

Azkullanilmiskaynanamvar ayyy çok heyecanlı inş sağlıkal kucağına alırsım canım bebişini darısı başımıza artık

Cümleten sağolun amin inşallah kızlar, darısı bekleyenlere olsun.
İşim şimdi bitti, yalan yalan detaylı bir duşum abdestim olacak o kaldı sonra saç baş kurutur yatarım. Sabah 6da evden çıkacağız, insanın heyecandan karnı ağrıyor bir de geride bi bebe olunca duygusallaşıyor amaaan en kötü duygusallığımız böyle olsun, bir sonraki mesajım inşallah güzel haberler içerir.

Cümleten şimdilik hoşçakalın , minnoşlara iyi bakın

Bende gördüm canım ve çok uygun geldi bana diğerlerine göre ama hiç alışveriş yapmadığım icin acaba mi dedim sen memnunsan bende bakıyım bi tekrar çok sağol canım
Canim bende babymall dan bebek arabasini bile aldim hemde gormeden int videolarini izleyerek guvenilir hemde kapmanyalar oluyor daha uygun oluyor fiyatlar.

Sırtüstü yatinca geçti. Insan dakika sayinca bi huzursuz oluyor. Hangi durumu dikkate almam gerektiğini de bilemiyorum. Daha 34 ama sanki her an bekliyorum gibi davranıyorum nedense.
Sana tarih verdi mi doktor
Haftaya cumartesi çağırdı 37+3 oluyorum o zaman. Gittiğimde net bir gün verecek. 38+ 3 de alıyorum genelde dedi. Kısaca en geç 2 hafta içinde doğum olacak hayırlısıyla :)

Kizlar normal dogum yapacaklara da doktor asagi yukari bir tarih ongoruyor mu benimkisinin agzindan laf alamiyorum da

Ay canım geç gördüm yazamadım kusura bakma Allah yardımcın olsun hayırlı sağlıklı Doğum diliyorum sen daha uyuyamamışsındır hazırlık yapmaktan :) hadi Doğumdan sonra bekliyoruz haberini :)

Bugün biraz alışverişe çıktık, yoruldum ve istediklerimi de bulamadım. Dinlenelim diye oturduk bi yere. Ortada limonata makinesi vardi ama rengi bulanikti. Eşime dedim, git sor bakalim icerde baska limonata var miymiş, bu bulanık içmem bunu dedim. Eşim de biraz kulak ardı etti, bi yerde bi limonata olur falan diye. Abartmiyorum 2 saat ağladım zavallı adam ona patladı kabak. Genel bi gerginlik var üzerimde. Sanki her an birşey olacakmış gibi. Çember daralıyor orhan diye karikatür vardı öyle hissediyorum kendimi. Allah yardımcımız olsun valla ruh halim baya dengesiz

Bana 7 Kasıma kadar doğdu doğdu doğmadı direkt sezeryan dedi 1 gün beklemem dedi
O zamana kalmaz canim insallah. Ben kizima 38+2 de sancilanmistim. Bu sezaryen olacağı icin 38 i gecirmesin istiyorum. İlk dogumumda daha rahatmisim bunda daha cok heyecan var nedense. Aradaki bir kaybimdan sonra bazi seyleri daha iyi idrak ediyorum sanirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…