- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #27.421
Sık sık kontrole gelerek, suyu vs azalmazsa, bir problem görünmezse, nstde kalp atışları sıkıntılı olmazsa, 41.haftaya kadar beklerim dedi. Ama bi sorun görülürse de duruma göre ya suni sanciyla deneriz ya da direk sezeryana alırız dediKizlar normal dogum yapacaklara da doktor asagi yukari bir tarih ongoruyor mu benimkisinin agzindan laf alamiyorum da
Bana da 10 kasima kadar demisti ama ben su tarihe kadar gelir gibi bir yorum bekliyordum en azindan tahminBana 7 Kasıma kadar doğdu doğdu doğmadı direkt sezeryan dedi 1 gün beklemem dedi
Bana da aynen oyle soyledi 10 kasima kadar bekliyoruz suyun kanaman 10 dkda bir sancin olursa gel dedi.bunun disinda zaten kontroller nst haftada bir devam edecek.cok sabirsizlaniyorum:)Sık sık kontrole gelerek, suyu vs azalmazsa, bir problem görünmezse, nstde kalp atışları sıkıntılı olmazsa, 41.haftaya kadar beklerim dedi. Ama bi sorun görülürse de duruma göre ya suni sanciyla deneriz ya da direk sezeryana alırız dedi
38den sonra her an olabilir zaten. Doktor son gününü belirliyor. Zorlanmadan yürüyüş yapmayi, merdiven inip çıkmayı öneriyorlar 38den sonra. Doğumun ne hızla ilerleyecegi kisiye bağlı. Bazen kontrole gittiği gün başı kanalda bile olmuyor ama o gece sancilanip doğum olabiliyor. Veya nişan geliyor 1 hafta sonra doğabiliyor. Doktorlar da ne desinBana da aynen oyle soyledi 10 kasima kadar bekliyoruz suyun kanaman 10 dkda bir sancin olursa gel dedi.bunun disinda zaten kontroller nst haftada bir devam edecek.cok sabirsizlaniyorum:)
Orasi oyle canim ama forumda bazen denk geliyorum bazi doktorlar 38i gormez 40a kadar dayanir vs.diye yorumlar yapiyorlar ben de oyle bir sey duymak istiyorum sanirim38den sonra her an olabilir zaten. Doktor son gününü belirliyor. Zorlanmadan yürüyüş yapmayi, merdiven inip çıkmayı öneriyorlar 38den sonra. Doğumun ne hızla ilerleyecegi kisiye bağlı. Bazen kontrole gittiği gün başı kanalda bile olmuyor ama o gece sancilanip doğum olabiliyor. Veya nişan geliyor 1 hafta sonra doğabiliyor. Doktorlar da ne desin
Allah saglikli sihhatli bir sekilde kolayca, bebeginizle kavustursun sizi insallah.. guzel haberlerinizi bekliyoruz..Cümleten sağolun amin inşallah kızlar, darısı bekleyenlere olsun.
İşim şimdi bitti, yalan yalan detaylı bir duşum abdestim olacak o kaldı sonra saç baş kurutur yatarım. Sabah 6da evden çıkacağız, insanın heyecandan karnı ağrıyor bir de geride bi bebe olunca duygusallaşıyor amaaan en kötü duygusallığımız böyle olsun, bir sonraki mesajım inşallah güzel haberler içerir.
Cümleten şimdilik hoşçakalın , minnoşlara iyi bakın
Böyle seyleri hic duyma. Normal doğumla ilgili de binlerce komplikasyon sayabilirim sana. Yırtılma, tuvalet tutamama, hemoroid vs vs. Sezeryanin da, normal doğumun da ayrı ayrı kendi içinde riskleri olabiliyor. Ama bunları dinlemek için artık çok geçNe cok konusmussunuz masallah bende simdi eve girdim son zamanlarimiz degerlendirmek lazim cmtsi kendime kahvalti ismarladim belki de tek basima son vakit gecirisimdir diye. Bugunde arkadaslarla ciktikkisa denk gelmese ufak falan dinlemem gezdiririm onuda ama kis bebeleriyle mecbur eve kapancaz ben 40. Haftama kadar beklicem donmezse mecbur sezeryan ama etrafimda sezeryan olan kimse onermiyor donmesi icin elinden ne geliyorsa yap diyorlar sezeryanin cok buyuk bir hata oldugunu soylediler gozum korkuyordu iyice karistim ya cocugu 5 yasinda olup hala bel agrisi ceken arkadas vardi grupta ay sinirim zipladi
Sık sık kontrole gelerek, suyu vs azalmazsa, bir problem görünmezse, nstde kalp atışları sıkıntılı olmazsa, 41.haftaya kadar beklerim dedi. Ama bi sorun görülürse de duruma göre ya suni sanciyla deneriz ya da direk sezeryana alırız dedi
Bir arkadaşım ikinci el almıştı Az kullanılmış oluyor zaten sonrasında kendisi se aynı fiyata yine sattı Bilginize@Ayaklarim3kilo kuşum bu 4mom çok pahalı yaw.alsam sonrasında napacam ev zati küçük. Çok pahalı ya 200 300 olsa gözüme gelmez. 1700 1800 çoook pahalı
Spinal yada epidural anestezide o ağrı gepnolyrmuş yengelerimde oldu geçmedi. Normal doğumda epidural istemiyorsan o ağrıyı nasıl çekicrksin kaç.saat çekicrksin yada yırtmafan dikişsiz doğacakmı bunları da düşün. Genel anestezi+sezeryan düşünüyorum ben. İnan o doğumhane psikolojisi bni bitirdi. Görmek ile demek bir değil. Zavallı kadınkar böğürürcesine ağlıyor tırnaklarını geçiriyolardı resmen yatsğaNe cok konusmussunuz masallah bende simdi eve girdim son zamanlarimiz degerlendirmek lazim cmtsi kendime kahvalti ismarladim belki de tek basima son vakit gecirisimdir diye. Bugunde arkadaslarla ciktikkisa denk gelmese ufak falan dinlemem gezdiririm onuda ama kis bebeleriyle mecbur eve kapancaz ben 40. Haftama kadar beklicem donmezse mecbur sezeryan ama etrafimda sezeryan olan kimse onermiyor donmesi icin elinden ne geliyorsa yap diyorlar sezeryanin cok buyuk bir hata oldugunu soylediler gozum korkuyordu iyice karistim ya cocugu 5 yasinda olup hala bel agrisi ceken arkadas vardi grupta ay sinirim zipladi
Kızlar tünaydın....dünki destekleriniz için hepinizd minnettarım. Ailem gibisiniz hepiniz.çok sağolun...
Ben deneyimli erken doğuran annişlere sormak istiyorum. Açıkçası bu ciğer gelişimi tam olarak ne zmn tmamlanıyor. Benim abimin eşi 36. Haftada doğurdu küveze fln girmedi.
Bende dusa girmeye korkar oldum nisanim gelirde anlamam akar gider kafami durulayincaya kadar diyorumsonlara az kaldi bu telaslar normal sanirim insallah nisanimizida suyumuzuda anlariz ilk olunca evham yapiyor insan gerci benim bebis donmezse bunlarin hicbir anlami olmucak benim icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?