2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Kizlar Günaydın ben dün aksam doğum yaptım. Birden bire kanamam oldu zaten plasenta previa vardı doktorum 23 une gün vermişti ama bizim kız o kadar beklemek istemedi galiba. Direk geldim acilen ameliyata aldilar beni genel anestezi verdiler riskli olur tansiyonun çok düşer diye spinali istemedi doktor. Çok sukur bende bebis de şimdilik iyiyiz. Kuveze de koymadilar. Tek sorun emmiyor bir türlü bakalım hayırlısı insallah bundan sonra emer

Tebrik ederim canim darisi basimiza artik. Insallah en kisa surede emer

Gözün aydın canım sağlıkla büyüt inşallah bebeğini. Geçmiş olsun sanada:)

Ay tebrik ederim gözünüz aydın sabah sabah ne güzel haber bu böyle sağlıcakla büyütün inşallah

Kesinlikle katılıyorum biraz daha dikkatli konuşsak keşke çevremizde düşüncesizce konuşan birçok insan var ve bu son zamanlarda inanılmaz geriyor bizleri

Oyyyy iki bebis daha hayirli olsun kizlar. Rabbim anali babali buyutmeyi nasip etsinDarisi hayirla bizlere ins

Ayyy çok heyecanlı sağlıkla al kucağına inşallah.. Allah yardımcın olsun herşey için ..

Hayırlı uğurlu olsun canım gözün aydın sağ salim kavuşmuşsunuz ne güzel darısı hepimizin başına

Günaydın erkek çocuk gününü tamamlar diyorlar ama bakalım yaşayarak öğreneceğim :) inşallah vaktinde gelir

İnsan istemese de sarıyor korkular Ben de 34+0 dayım daha ama arada böyle sancı falan olunca korkuyorum acaba gelcek mi şimdiden diye.. Doğum nasıl olacak, nasıl bakıcaz falan. Hakkaten delilik yani :)

Kizlar normal dogum yapacaklara da doktor asagi yukari bir tarih ongoruyor mu benimkisinin agzindan laf alamiyorum da

Benim bi sıkıntı çıkmazsa normal olucak. Sat a göre 27 kasımda doğması lazım. Dr 7-27 kasım dedi şimdilik çok uzun bi aralık ama yaklaştıkça aralığı küçültüyormuş bakalım

Gözün Aydın canım. Allah analı babalı büyütsün...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…