2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Günaydın hanımlar.
@Ayaklarim3kilo şuan ameliyattasın belki de çıktın. Bebeğini kkluyorsun. Darısı bizlere kuşum... bizde bir an evvel kavuşalım minnaklara.
T ts2003 canım hayırlı olsun. Allah ayırmasn evladından.

Bu arada bugün bende 35. Haftama girdim. 2 hafta dayansa sıpacığım tamamdır diyorum ama 2 hafta daha dayanırmı bilmiyprum.
Özellikle geceleri aşırı sabcım ve sertleşmem oluyor hemde yattığım yerde.
Galiba idrar kaçırma problemi de yaşıyorum ara ara. Bir an evvel kokusunu içime çeksem de başka bişi istemem.

Ya doğum yaklaştıkça korkular sardı iyice dün akrabalarla görüştük ay hiç hamile gibi değilsin şişmemişsin çok iyisin dediler dediler sabaha kadar uyuyamadım bebek de karnımda uyuyunca çok hareket etmedi beni sardı mı korku etvah nazar değdi bebeğime bişey oldu kalktım dolandım çikolata falan yedim biraz hareket edince rahatladım offf sağ salim doğursak bari artık
Bu arada bugün doktor kontrolüm var bakalım durumlar ne

Oyle bisi oldu mu hrmen felak nas oku ayetel kursi oku ben careyi onlarda buldum elini karnina koyup okudun mu hareket etmeye basliyor bende nazar konusunda biraz evhamliyim

T ts2003 canim hayırlı olsun.inş. hersey yolunda gidiyordur.
masal_41 canim maşallah size çok güzel gorunuyorsunuz. Hastanede 2 gece mi kaldınız?
@Ayaklarim3kilo canim senin de Allah yardımcin olsun. İnş yolundadır hersey ve bebeğini kucağına almissindir..
Darısı bizim gibi bekleyenlere..inş. kuzucuk lar vaktinde ve sağlıcakla gelirler..

Bende nazardan korkuyorum. Herkese daha 32 oldum diyorumç doğsa da erken doğdu diyecem. Nazar insanı diri diri mezara sokuyor derler.

Oyle bisi oldu mu hrmen felak nas oku ayetel kursi oku ben careyi onlarda buldum elini karnina koyup okudun mu hareket etmeye basliyor bende nazar konusunda biraz evhamliyim
Youtube dan Alimran suresi de iyi geliyor birde Meryem suresi. Çocuk sakin oluyormuş diyolar. Ayrıca son zamanlarda evde temizlik yaparken azcık suya sirke koyup silin. Eve sirke kokusu girsin. İyi geliyor nazara felan

Günaydın kızlar canım sizlerin ilk doğumu olduğu için tabiki endiseleniyosunendiseleniyosunuz ama korkmayın allah hakkımızda hayirlisini versin ben iki kızımida sezaryen yaptım mecburen buda öyle olacak valla normali bilmem ama ben hiç sıkıntı çekmedim şükür sana da en hayirlisini diliyorum bide bişey var geçen arkadaşım söyledi 1 bardak suya zemzem olursa daha iyi olur ama normalde olur ayetel kürsüyü 7 defa tecvitli eksiksiz okuyup sancin başlayınca iç dedi tabi yada ameliyata gireceksen akşam iç dua et

Tebrik ederim allah anali babalı sağlıklı uzun ömürler versin ❤❤

Evt cnm 2 gece kaldık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…