2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Günaydınlar Benim için aşırı kasılmalı ve hafif sancılı bir gece oldu. Dr umu aradım artık uyku uyuyamadım çünkü kasılmalardan. Saat 3 te gidecem bakalım nelerle karşılaşacaz

Kizlar ben de suan hastanedeyim.kontrolum vardi.nstde sanci cikti doktor yatis verdi ciger gelistirici falan yapiyolar

Canım Allah yardımcın olsun, inşallah zamanında sağlıkla kucaklarsın bebişini.

T ts2003 Hayırlı olsun minnoşunuz.Üzülme emmiyor diye benim kızımda 3. gün emmeye başlamıştı. Göğsünü sık ya da sağ bir çorba kaşığı kadar süt içse bile yeterliymiş şuan. Bana dr'um öyle demişti.

masal_41 Oy siz çok tatlısınız, maşallah ya. darısı bizlere artık heyecan baya baya bastı benide.
@Ayaklarim3kilo canim hadi hayırlı haberlerle dön bize.

Kizlar o kadar çok ağrım oluyor ki gerçeğiyle ayrt edebilecm mi diye düşünüyorum. Sabahtan beri belime giren ve cıkmayan bir ağrı var. Durmadan pozisyon degistirmeme rağmen. Yataktan cıkasm gelmiyor. Ağrı eşiğm hep yüksektir benim. Hastaneye gider olmaktan da korkuyorum. 1 haftadr tuhaf rüyalar görüyorum :) hayrlsı olsun hepimiz hakkında. Birde nette okudugum ve cevremden de duydugum kadariyla herkste nişan gelecek su gelecek diye bir sey yokmus.

Gozunuz aydin.. allah anali babali buyutsun insallah. Emzirmek icin direnin zorlayin biraz bebisi basta inat yapiyorlar ama sonra tutar memeyi merak etmeyin..
Sagliginiz iyi ya onemli olan bu. Tekrar tebrikler. Saglicakla buyutun..

Selam canım sanıyorum seninle haftalarımız aynı, ben de bugün 34+0 oldum. Adet olacakmışım gibi ağrılarım oluyor, acaba sen de tecrübe ediyor musun bu ağrıları?
Evet ben de 34+1 deyim bugün. Dün biraz psikolojik olarak zayiftim, ona buna herşeye ağladım. Akşam inanılmaz kasilmam oldu, adım atamadım çok kötüydü. Arada bel ağrısı oluyor ama çok yoğun değil. Adet sancisina benzer pek yaşamıyorum açıkçası. Ama bazen çok fazla gaz sıkıntısı oluyor, kaburgalarima kadar sıkıştırıyor, o adet sancisina benziyor ama ben kendi vucudumu bildiğim için anlıyorum gaz olduğunu.
Doğum sancısı için genelde anlaşılır diyorlar. Bu haftalarda ara ara alıştırma sancıları olabilirmis. Ama gercek doğum sancısının en önemli özellik düzenli olması.

F Fnurr inan normal dogurmaktan degil, surekli sürekli o sancinin icinde vajinal muayene olmaktan korkuyorum aklıma gelince bütün vucudum titriyor. Çatı muayenesinde zorlanirsam, kesinlikle normal dogumu düşünmüyorum. Çünkü gerekirse 10 dakikada bir açıklık kontrolu yapılıyor doğumda. Zaten sancıyla tahammül azalıyor, bi de zor geçen muayeneyi düşünemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…